Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, 

הדרישה אחת ויחידה: אוזניות קשת "על האוזן" עם בידוד רעשים אקטיבי ופאסיבי מהמעלה הראשונה. 

כל שאר הצרכים/יתרונות בטלים בשישים. 

אין מגבלת תקציב.

רכישה תהיה בארץ. 

נ.ב. אבל בחייאת, לא אוזניות ב8k. 

נ.ב. 2 - אני רוצה להפעיל אותן, לשים מוזיקה שקטה, ולהרגיש שאני על פלנטה אחרת. 

או למשל, להפעיל רק את האמביינט של הבידוד, ולא לשמוע את המזגן הרועש משנות ה70 מעליי.

נ.ב. 3 - שיעורי בית מגוגל כבר עשיתי. אני מחפש המלצות ממקור ראשון. 

תודות לעוזרים! 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אוזניות מלפני כמה דורות sony mdr 1000x.

האם סביר להניח ששמרו על הרמה ואף השתפרו?

אני מרוצה מאוד מהאוזנייות ובהתאמה לנקודות שציינת.

בנוסף גם שעות עבודה רבות.

פורסם (נערך)

כותרת השרשור וגוף השאלה לא כ״כ דומים זה לזה :)

אם אענה רק לכותרת - כי אני פוץ 😁 -  אוזניות מגן תעשייתיות של 3m בשילוב עם אוזניית בלותות׳ בפתח תעלת האוזן.

כשאתה מבצע חסימה הרמטית מערכתית כזאת לאיברי השמיעה שלך, לא צריך סוני שמוני אקטיבי פרוביוטי.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני לא אודיופיל ובטח לא ניסיתי את כל האופציות הקיימות.

את התחושה כי קרובה למה שתארת קיבלתי כשניסיתי את האיירפודס מקס בחנות של אפל. אבל הן יקרות מאוד ונראה שגם פחות נוחות לשימוש ממושך.

בסוף קניתי את ה wh1000xm5 של סוני. סינון רעשים טוב מאוד, גם בלי לשמוע כלום. רעש רקע נעלם. דיבור של אנשים לא נעלם לגמרי אבל מעומעם. וכשאני מפעיל מוזיקה קלאסית שקטה, צלילי האופן ספייס נעלמים לגמרי.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא ממליץ על wh1000xm5, מהסיבה הפשוטה שבהרבה דברים הם שנמוך של הXM4 (לא מתקפלות, לדוגמה).

אם כבר אז או XM4 או XM6 שהבנתי שחזרו למוטב.

לי יש כמה זוגות של XM4, אני ממש אוהב אותן, אני לא יודע אבל איך הן בהשוואה לNC אחרות אבל אם הייתי קונה היום כנראה הייתי הולך על הXM6

פעם היה דיבור חזק על BOSE אבל אישית אני לא אוהב את הצליל שלהן וגם נראה לי שבינתיים סוני עקפו אותן בסיבוב עם הNC שלהם.

פורסם

גם אני עם XM5 שקיבלתי מהמעסיק. 

סינון הרעשים הוא מצויין. אני עם עוד מישהי בחדר ואם היא מדברת בטלפון או שבאה מישהי לשבת איתה אני לא אשמע אותן. אני מאזין בד"כ לפודקסטים או למוזיקה או מדבר בטימס. 

באפליקציה אפשר לבחור באיזה סביבה אתה נמצא, אקווליזר וכו'. אפשר לבחור שהצליל יפסיק אם אתה מתחיל לדבר או כשמורידים מהראש. 

לי לא מפריע שהן לא מתקפלות. 

פורסם (נערך)

יש לי את כל הסט של סוני, מה XM3 עד הXM5. אוזניות טובות שהולכות ומשתפרות.

כרגע עם XM5 במשרד, שומע מוזיקה וביטול הרעשים עובד טוב. לא מושלם כי אני עובד עם מישהו שכנראה היה בתותחנים בשולחן ליד אך עדיף מכל האוזניות שהיו לי בעבר ללא ANC. בגלל זה אני שוקל לרכוש XM6 בה ישנו צליל תלת מימד וביטול רעשים משופר. 

לפני 3 שעות, ArikB כתב:

באפליקציה אפשר לבחור באיזה סביבה אתה נמצא, אקווליזר וכו'. אפשר לבחור שהצליל יפסיק אם אתה מתחיל לדבר או כשמורידים מהראש. 

שני דברים מחורבנים. מפעם לפעם ההשתקה האוטומטית מופעלת אע"פ שנוטרלה. הפסקת המוזיקה כשמורידים מהראש לא תמיד עובדת... 

עריכה אחרונה על ידי Haim_gds
תוספת
פורסם
לפני 14 דקות, Haim_gds כתב:

שני דברים מחורבנים.

כן. בהתחלה הפעלתי את זיהוי הדיבור האוטומטי ולא הבנתי למה המוסיקה נעצרת כל כמה דקות. עד שנפל לי האסימון שזה קורה בכל פעם שמישהו לידי מדבר.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 23 דקות, Haim_gds כתב:

שני דברים מחורבנים.

חופשי הזיהוי דיבור זה הפיצ'ר הכי מעצבן, במיוחד כשזה נלחץ בטעות על האוזניה ובשביל לבטל חייבים את האפליקציה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 31 דקות, ArikB כתב:

מסכים שזה מעצבן אבל אני ביטלתי ביום הראשון ומאז זה לא חזר. 

אני ביטלתי ואז לפעמים בטעות נוגע באוזניה וזה מפעיל את זה, וכדי לבטל שוב אפשר רק דרך האפליקציה

פורסם
לפני 7 שעות, hans כתב:

אם אענה רק לכותרת - כי אני פוץ 😁 -  אוזניות מגן תעשייתיות של 3m

באמא שלי - התאפקתי לא לשים Comtac V וSordin ברשימה פה :)

אם זה מספיק להרגיע נשק בקליבר גדול במטווח סגור אז מה זה המזגן משנות ה70 :)

אבל בנימה רצינית - כאוזניות משתמש כנראה הסוני xm6 יקלעו למה שאתה מחפש.

אם אתה חושב על Buds (ותתפלא כמה שהם יספיקו) אז האיירפודס פרו 3 גם מעולות ולא רחוקות בכלל מהטופ של over ear כבר (כן - הם התקדמות משמעותית פה על ה2 אחרי כמה שבועות שימוש וback to back - הן לדעתי לא נופלות בכלום מהxm4 שיצא לי להשתמש בהן יותר באריכות , את ה6 ניסית ממש בקטנה)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם (נערך)
לפני 11 שעות, ניקו פ. כתב:

הדרישה אחת ויחידה: אוזניות קשת "על האוזן" עם בידוד רעשים אקטיבי ופאסיבי מהמעלה הראשונה. 

נ.ב. 

נ.ב. 2

נ.ב. 3

דבר משמעותי אחד לא כתבת - אילו דגמים ניסית בעבר שלא היו טובים מספיק. 

על פניו, את מה שאתה מתאר חוויתי עוד לפני 15 שנה עם אוזניות של Bose כשהם היו היחידים בשוק שעשו את זה. גם התוצרת שלהם וגם זו של המתחרים רק השתפרה מאז. 

עריכה אחרונה על ידי Derish
פורסם

תודה לכולם. 

הערה במקום דריש, זה לא בשבילי, אז לא יודע. 

לי יש סוני XM4 שהיא ניסתה ולא היה מספיק טוב הבידוד. כלומר עם מוזיקה אחלה, אבל כשיש אמביינט עדיין שומעת דיבורים ואת המזגן. קיוויתי שיש משהו יותר מוצלח בשוק בפן הזה.  

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אז שתנסה את הxm6, הבנתי שיש שיפור ועוד מxm4.. שווה לנסות.

• תוכן חדש...