Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 7 שעות, ניקו פ. כתב:

לי יש סוני XM4 שהיא ניסתה ולא היה מספיק טוב הבידוד. כלומר עם מוזיקה אחלה, אבל כשיש אמביינט עדיין שומעת דיבורים ואת המזגן. קיוויתי שיש משהו יותר מוצלח בשוק בפן הזה.  

אין באמת משהו בשוק שבכמה סדרי גודל יותר טוב מהxm4. יש לגמרי דברים שהם התקדמות מהן אבל לא משמעותית ברמה של חוויה אחרת לגמרי. הxm4 (שיש לי סט כזה לא רחוק ממני) מאוד מוצלחות יחסית.

אם היא עדיין שומעת מזגן ודיבורים עם מוסיקה בווליום נמוך שווה לבדוק שהיא השתמשה בהן כראוי (לא בקטע של התנשאות אלא בקטע של לדוגמא להזיז את השיער , ההגדרות באוזניות היו נכונות וכו)

אלא אם המזגן זה גנרטור והדיבורים זה צעקות בשוק - זה לא משהו שהיא אמורה לשים לב אליו בכנות - אלו יחסית מקרים קלאסים שהאוזניות האלו צולחות מאוד בקלות.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם (נערך)

@ניקו פ. יש לי את אותו דרישות בדיוק שתיארת, מעניין אותי ניחות רעשים המיטבי (לא מעניין אותי שום דבר אחר!).

מקריאה של מספר reviews יש המלצה די גורפת על: Bose QuietComfort Ultra כאוזניות הטובות ביותר בתחום.

שלשום קנו לי אותם באילת (יותר זול ממה שראיתי לפני חודש בארהב).

אשמח לתאר את חווית השימוש בשבוע הבא.

עריכה אחרונה על ידי locus

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

תוותר על אוזניות קשת, ותקח את האיירפודס פרו 2 או 3 הבנתי שאין הרבה הבדל ביניהם- אני גם חדש פה.

ואני אחד עם בעיית התאמה של אוזנייה בתוך האוזן , כמעט כולם נופלות לי מהאוזן :)

השמיעה והביטול רעשים פשוט תענוג , האוזניות גם משמשות אותי כאטמי אוזניים בסביבה רועשת שזה בכלל פלוס.

פורסם
בתאריך 31.10.2025 בשעה 12:22, locus כתב:

@ניקו פ. יש לי את אותו דרישות בדיוק שתיארת, מעניין אותי ניחות רעשים המיטבי (לא מעניין אותי שום דבר אחר!).

מקריאה של מספר reviews יש המלצה די גורפת על: Bose QuietComfort Ultra כאוזניות הטובות ביותר בתחום.

שלשום קנו לי אותם באילת (יותר זול ממה שראיתי לפני חודש בארהב).

אשמח לתאר את חווית השימוש בשבוע הבא.

תודה, אשמח לשמוע. 

תודה לכולם עלח האינפוט. IN EAR לא באות בחשבון, רובן לא נוחות לה (אני גם שונא). 

ננסה את הXM6 או את מה שלוקוס כתב אם הוא יהיה מרוצה. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 13 שעות, אביתר א. כתב:

ותקח את האיירפודס פרו 2 או 3 הבנתי שאין הרבה הבדל ביניהם

לא יודע ממי הבנת אבל זה לא נכון.

(יש לי את שתיהן מאז ההשקה של כל אחד מהדגמים)

במיוחד לא בביטול רעשים.

אני בדיוק על טיסה - 11 שעות (ניו יורק - האוואי) - ההבדל משמעותי מאוד

(ובטיסה יצא לי להשוות back to back)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
לפני 20 שעות, ניקו פ. כתב:

ננסה את הXM6 או את מה שלוקוס כתב אם הוא יהיה מרוצה. 

זוהי אוזניה של 1000+ ש"ח, קצת קשה "לנסות" אותה.😉

הילדה שלי "שאלה זמנית" (יותר משנה...) את ה MX3 הישנות שלי, היא טוענת שככל שהאוזניות מהודקות יותר כך בידוד הרעשים משתפר. 

פורסם

רוצה לחדד שכבר יש לי אוזניות מפחיתות רעשים, שניתנו לי ע"י העבודה: JABRA Evolve2 75

המחיר שלהם הוא קצת מעל 1100שח.

התחלתי להשתמש בעבודה ב bose quietcomfort ultra שקניתי עצמאית.

קודם כל הם נוחות לי, אני מרכיב אותם זמן ממושך ולא מפריע לי.

החיבור לאייפון שלי עובד מצויין, גם בשיחות ובכלל איכות השמע במוסיקה ממש טובה.

ולענייננו - ביטול הרעשים מאוד טוב. 

מי שאין לו ניסיון באוזניות מבודדות רעשים, וחושב שאחרי שמרכיבים אותם שומעים 0% מהרעש הסביבתי יתאכזב.

אבל בהשווה לג'ברה, זה הבדל תהומי.

הרכבתי אותם בבית ולא שמעתי את הטלוויזיה בכלל (לא הייתה חזקה במיוחד), הילדים דיברו אלי ולא שמעתי אותם בהתחלה עד שהבנתי שהם מדברים ואז הבחנתי קלות בקול שלהם.

בעבודה, זה עוד יותר מרשים, כי לפעמים ישנם קבוצות שונות של שיחות במרחב והאוזניות מצליחות להתמודד עם רעשי השיחות ולהנחית אותם משמעותית.

שורה תחתונה, עוזרים לי מאוד להתרכז ואני מאוד ממליץ.

ספציפית הם נקנו באילת אז גם המחיר היה מופחת - 1200שח.

אגב, המחיר יורד כל הזמן, בתחילת השנה עלו 1500 באילת.

• אהבתי 1

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם
לפני 15 דקות, locus כתב:

רוצה לחדד שכבר יש לי אוזניות מפחיתות רעשים, שניתנו לי ע"י העבודה: JABRA Evolve2 75

המחיר שלהם הוא קצת מעל 1100שח.

התחלתי להשתמש בעבודה ב bose quietcomfort ultra שקניתי עצמאית.

מעניין, עשיתי את אותה השוואה עם אותן אזניות 

לפני 16 דקות, locus כתב:

מי שאין לו ניסיון באוזניות מבודדות רעשים, וחושב שאחרי שמרכיבים אותם שומעים 0% מהרעש הסביבתי יתאכזב.

אבל בהשווה לג'ברה, זה הבדל תהומי.

והגעתי לאותה מסקנה- האזניות מפחיתות רעש אבל לא ישתיקו את האידיוט שמדבר בקול רם בשולחן לידי בעבודה.

לגבי הג'ברה ההרגשה שלי הייתה שהיתרון של ה bose הוא שהן מעל האוזן ולא על האוזן. ובלי קשר הן סובלות מחסרונות נוספים עמו חיי סוללה קצרים, ושהן לא נוחות.

פורסם

תודה לכולם. העברתי את כל ההמלצות. אעדכן בהמשך אם זה יעניין מישהו. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עידכון. קניתי את ה MX6 ולא בטוח מה אני חושב...

הבחור שקניתי ממנו אמר שהוא מוכר כי הם לא מרגישות לו בנוח. אכן הכריות שונות ממה שהיו החל מסדרה 3, קשיחות יותר ופחות נוחות. ישנם כמה יתרונות בזמן האזנה, ביטול הרעשים טוב יותר (לא בהרבה אך מספיק כדי להרגיש הבדל). לא מרגיש הבדל גדול באיכות המוזיקה (כבר בסדרה 5 האיכות הייתה מדהימה), עדיין לא הפעלתי את התכונות הנוספות (צליל תלת מימד וכו').

שני דברים שאולי יחודיים אצלי, אני רואה סרטים עם האוזניות בזמן שהמאוורר עובד. בסדרה 5 רעש הרוח לא בוטל היטב ואיכות השמיעה הייתה לא ממש טובה עד כדי כך שלא השתמשתי בהן להאזנת מוזיקה. בסדרה 6 כל הבעיות האלה נעלמו.

בגדול, האם שווה להשקיע כל כך בהן? לדעתי, מי שאלו אוזניות ביטול רעשים ראשונות שלו עדיף שילך על סדרה 5 שהיום כבר נהייתה הרבה יותר זולה (כמשומשת)

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...