Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

פתחתי את הפקק של הרדיאטור לבדוק מים בהונדה סיויק האצבק 2014. הגומי השחור והקפיץ היו בתוך הרדיאטור את הקפיץ הוצאתי אבל הגומי השחור נפל פנימה. מה האופציות שלי????

תודה מראש.

פורסם

מצרף תמונה, האטם המרכזי המוקף בעיגול נכנס פנימה 

IMG_3288.jpeg

לפני 1 דקה, גולדן191 כתב:

לקנות פקק רדיאטור חדש והוציא את מה שנפל עם איזה משהו

אם המטרה לקנות פקק חדש זה לא בעיה

יש המון ב cars245 לרכב שלי ובטוח גם לשלך

פקק אני יודע שצריך להחליף, השאלה אם לא מסוכן להתניע את האוטו ולנסוע איתו ככה? האטם נפל ממש פנימה לא רואה אותו 

פורסם
לפני 7 שעות, ORITYPE כתב:

הגומי השחור נפל פנימה.

פנימה לאן? לתוך הרדיאטור? 

אין לי מושג תוך כמה זמן גומי כזה מתפרק בתוך הנוזל והחלקיקים מתחילים לסתום צינוריות. 

אבל יש לך מוקש בתוך הרדיאטור ואם לא מצליח לאתר ולשלוף (סביר שהוא נשאר למעלה מעל הכנפיים), מפרק אותו ושולף את זה משם ב flush . דחוף זה לא. 

אם נפל מחוץ לרדיאטור ואתה לא רואה אותו לא הייתי מתרגש. אם אתה מתרגש, יש ידיות גמישות עם פנס (בד"כ גם מגנט, לא רלוונטי) שאתה יכול לקנות/ לשאול כדי לאתר אותו. זה נקרא PROBE

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...