Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחר שחלון הנהג ברכב הפיג'ו 107 הפסיק לתפקד ונותר סגור (לפחות זה)

ערכתי מספר בדיקות לוודא היכן הבעיה - מסתמן שזה במנוע

למיטב הבנתי בכדי להחליף מנוע צריך לפרק המנגנון ובכדי לפרק המנגנון צריך לפרק החלון

לא מצאתי סרטון מדוייק שמראה כיצד לפרק החלון שלב אחר שלב ואיך להרכיב אותו אחרי כן

אז אם מישהו ראה סרטון מ]ורט או הוראות הדרכה מדוייקות כולל תמונות אם אפשר

יבוא על הברכה

המדובר ברכב פיג'ו 107

תודה

פורסם

בגדול חפש סרטון של הסרת הפנל.  מעבר לזה זה בדר"כ די דומה בכל הרכבים. לפעמים צריך בוקסות ארוכות או מברגים ארוכים. לפני שאתה נכנס לפירוק המנגנון תוודא שמגיע מתח למנוע!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 3 דקות, רפי לין כתב:

לרוב, יש אצל זגגי רכב מנגנוני חלון משופצים מוכנים.

אולי סרטון זה יתאים:

בברכה  -  רפי לין

ראיתי הסרטון הזה . אך הוא לא מתייחס לתהליך הפרדת החלון מהמנגנון וההחזרה. אך תודה

לפני 16 דקות, סולל הדרך כתב:

בגדול חפש סרטון של הסרת הפנל.  מעבר לזה זה בדר"כ די דומה בכל הרכבים. לפעמים צריך בוקסות ארוכות או מברגים ארוכים. לפני שאתה נכנס לפירוק המנגנון תוודא שמגיע מתח למנוע!

את הפאנל הסרתי ממזמן וערכתי את הבדיקות. כרגע אני מעוניין לפרק את המנוע. להזמין דומה ולחבר בחזרה

פורסם

נכו שהכי כיף ומספק זה לעשות לבד
אבל לפעמים אין ממש את הידע ולפעמים לא שווה להיתקע עד שהבעיה תיפתר
במקרה כזה אני שוקל בעל מקצוע, שיחליף את המנגנון קומפלט ושלום על ישראל.
נכון שזה יותר יקר אבל ההתעסקות בזה גם שווה כסף וזמן

לשיקולך

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 20 שעות, סולל הדרך כתב:

נכו שהכי כיף ומספק זה לעשות לבד
אבל לפעמים אין ממש את הידע ולפעמים לא שווה להיתקע עד שהבעיה תיפתר
במקרה כזה אני שוקל בעל מקצוע, שיחליף את המנגנון קומפלט ושלום על ישראל.
נכון שזה יותר יקר אבל ההתעסקות בזה גם שווה כסף וזמן

לשיקולך

את האמת אני מחפש את המק"ט של המנוע של המנגנון. אין צורך להחליף את כל המנגנון אלא רק את המנוע

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...