Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

איזו גבינה מנסיונכם הכי טוב להוסיף להמבורגר שצולים על המנגל או בנינג'ה ?

מבחינת הטעם, המרקם ויכולת ההינמסות המהירה והיכולת לחיות בשלום עם התוספות ששמים עליהן.

גבינת עמק ודומותיה ,לטעמי לא משתלבות טוב, הן יושבות על הקציצה כמו יציקת גומי וצריכות הרבה מאוד זמן צלייה כדי להינמס כמו שצריך, מה שמחייב המבורגר וול דאן.

יש את הגבינה הזאת שפעם ניסיתי והיתה לא רעה. גם תוספת במידה של גבינה מלאה כמו דנבלו יכולה להוסיף, אבל זה טריקי מבחינת הכמות יכולת השילוב.

300x300.webp.a6fe74e57c1882e5faf48751bffa8e84.webp

עריכה אחרונה על ידי bobi
  • אהבתי 1
  • תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא חובב גבינה על ההמבורגר שלי, אבל בני הבית שכן אוהבים טוענים שצ'דר, לגווניה, היא תוספת ראויה (הסוג בתמונה שצרפת היא המועדפת עלינו, לאו דווקא זאת בשלושת הצבעים). גם גאודה הולכת לא רע, אם אני זוכר נכון. 

בשביל שהגבינה תהיה מותכת כראוי צריך כיסוי.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

גבינות ישראליות תעשיתיות כגון "עמק" ודומיו, לא ראויות לתואר "גבינה" בכלל.

חבל ללכלך את ההמבורגר עם הפלסטיק הזה.

בעקרון, כל גבינה ארומטית ודומיננטית תתאים.

גורגונזולה, אמנטל, אפילו גרנה פדנו.

אני הכי אוהב לשים "מטבע" עבה ויפה של גבינת בושה. הטעם של גבינת הצאן מיוחד מאד. זה  מתאים להמבורגר גם בצורה 😁

אבל גם צ'דר למיניו (מעדיף אנגלי ולא אמריקאי מתועש) זו תמיד אופציה טובה, אם כי קצת אנמית לטעמי.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

אני אוהב גבינת גרוייר (בלי קשר להמבורגר) ואת הגרסה הישראלית שלה "טל העמק". 

לפני כמה ימים טעמתי גבינה בשם le sotch שמאוד אהבתי. 

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

תראה, קשה להגיד מה נכון כי זה עניין של טעם. 

גבינה אמריקאית (כל המעובדות שנמסות יפה), או צ׳דר, הן הקלאסיקות כי אלו גבינות נמסות מהר, שומרות על הצורה, נותנות טעם עדין שמחמיא לבשר ולא משתלט עליו לחלוטין (כמו גבינות כחולות וכו'). 

אבל שוב אגיד, זה עניין של טעם. אני שונא גבינות עם טעם חק על המבורגר. הן לוקחות את הפוקוס מהבשר. 

אני מסכים שהתעשייתי פחות טעים, ולכן הייתי מתחיל מצ׳דר כתום גרמני או משהו בסגנון הזה. הוא יחסית עדין בטעם אך מורגש. לדעתי תתחיל ממנו ותתקדם. 

אם בכללי מעניין אותך חגוון בהמבורגרים אז יש את הערוץ של george motz שנקרא first we feast. הוא מכין בערך אלף סגנונות שונים מכל מיני מדינות וזה בהחלט מאפשר גיוון. 

בינתיים לא רואה משהו יותר טעים מאוקלוהומה סמאש בשבילי. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 8 שעות, SurfHigh כתב:

גבינת גרוייר (בלי קשר להמבורגר) ואת הגרסה הישראלית שלה "טל העמק". 

להבנתי "טל העמק" זאת הגרסה המקומית לאמנטל.

מסתבר שגם ויקיפדיה חושבת ככה:

אמנטל במקור הגיעה מעמק אמה (אנ') המצוי בקנטון ברן שבשווייץ. הגבינה מיוצרת גם במדינות נוספות אולם רק גבינות שיוצרו בקנטון ברן וכן ה- Allgäuer Emmentaler המיוצרת בגרמניה, בעלות סטטוס ה AOC. גבינות מצרפת, הולנד ומגרמניה נפוצות במיוחד. אפילו פינלנד היא יצואנית של גבינת אמנטל. בישראל מיוצרות גבינות דומות המשווקות תחת משפחת נעם של טרה, כגבינה חצי קשה. ובשם המסחרי "טל העמק" של תנובה כגבינה קשה. שם זה שומר על הדמיון לצליל השם המקורי ועל מותג "עמק".

• אהבתי 2

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם
לפני שעה, אורי מ. כתב:

להבנתי "טל העמק" זאת הגרסה המקומית לאמנטל

צודק לחלוטין, טעות שלי. 

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

עוד בנושא, יש מי שמערבבים גבינה לתוך הבשר. 

הקצביה ממנה אנחנו קונים את הקציצות (שהיא אגב ממומלצת מאוד "הקצביה של עופר" במבשרת ציון) הייתה מכינה תערובות עם גבינה בתוך עיסת הבשר. 

• מעניין 1

פורסם

אני מאד אוהב את הטעם של גוש חלב.

I am a simple duck with simple tastes. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

את הפלפל החריף המציאו כדי להסוות את הטעם הרע של בשר מקולקל.

את הצ'יזבורגר האמריקאים המציאו כדי להסוות את...

• לא הבנתי... 1

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

אגב, גילטי פלז׳ר שלי, אני לא עושה זה את זה הרבה, אבל פעם ב...משולשי גבינה מומסת בתוך הקציצה. לא בתעורבת, אלא ממש מילוי לקציצה. 

רק זהירות בביס כי היא נשפכת החוצה בגזיליון מעלות. 

הכוויה הכי שווה שיש. 

אפשר את זה עם כל תערובת גבינות אבל גאד איך אני אוהב את הזבל המומס הזה. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 23 שעות, Liviur כתב:

תחליף סביר - פרובולון

יש רשימה מקרית של גבינות שמעולם לא הגיעו לישראל, זאת אחת מהן :) אפילו אין לה תחליף מקומי (לא, בשן מעושן זה לא פרובולון).

• מעניין 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...