Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה לי שאפשר להחליף רק את הגומי. יותר מעניין איך נקרע.

בגלל הזוית, אני לא בטוח שייכנסו מים. לבינתיים אפשר לאלתר עם duct tape. לפחות שלא ייכנסו מים.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

דווקא לא נראה לי שאפשר כל כך בקלות להחליף רק את הגומי.

זה מגיע כיחידה אחת, כולל אגב המצלמה.

לא בטוח שהמק"ט נכון, אבל תראה למשל 8W8827566A. מה שכן יש תחליפיים זולים גם באליאקספרס. או לחפש בפירוקיה, שיחזיק כמה שיחזיק.

• רעיון טוב! 1
פורסם

להזמין את החלק הכולל זה לא משתלם משום שזה מגיע עם מצלמה. המצלמה, אגב, ניתקת לפירוק (זה אותה מצלמה שיש גם בלמבורגיני ובשאר דגמים נוספים של הקונצרן :-)) - אבל זה תהליך מאוד סזיפי.

הגומי מונע חדירת מים, לכן הייתי מחליף זאת כמובן. הייתי ממליץ לבדוק עם הדר מ-HI-LED בכפר סבא - אולי יש לו משהו משומש במחיר סביר. ההחלפה פשוטה בגדול, אבל הקליפסים מאוד עקשנים ויש שם 6 או 8, לא זוכר בדיוק. צריך הרבה סבלנות.

2016 BMW M235i.

פורסם
לפני 48 דקות, Fraysa כתב:

להזמין את החלק הכולל זה לא משתלם משום שזה מגיע עם מצלמה.

כאמור, המק"ט ודומים לו מופיעים גם אצל הסינים. ממה שרואה עלות של פחות מ-200 ש"ח. אבל צריך להעמיק ולבחון מק"ט מדויק ומוכר אמין.

פורסם
לפני 3 דקות, Fraysa כתב:

אם המצלמה מקורית, לא הייתי מחליף אותה בתחליף סיני. מנסיוני עם Retrofits מהסוג הזה, זה לא כדאי. 

נדמה לי שהוא רק צריך את הכיסוי מפלסטיק.. ואני מסכים איתך. 

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

זמנית  הייתי מאלתר חתיכה  בצורה/גודל  תואם של  פנימית  אופניים מודבקת  עם  סיליקון.

לדעתי גם  תחזיק לאורך  שנים.

• רעיון טוב! 1
פורסם

כנראה לא תוכל להחליף את הגומי בלבד, התקלקלה לי הידית וקניתי חליפית ב-car245 די בזול, כי למוסך לא הייתה ידית.
הידית שהגיעה לא הייתה בדיוק אותו דבר, הגומי והמבנה קצת שונה, אבל היא התאימה ועובדת.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...