Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דרושה המלצה לשואב נגרר

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בעולם של שואבים רובוטים או סתם אלחוטיים, מסתבר שיש עדיין ערב רב של שואבים "נגררים" כמו פעם.

השואב הישן של אמא שלי עומד לעבור לעולם שכולו טוב. הוא אחד מאותם "עכברים" נגררים שהיו לדייסון לפני 20 שנה.

image.png.6952ab5af018a19c6ebc316768956b9e.png

אחד היתרונות שלו הוא הגודל, בניגוד ל"חביות" מגושמות שתופסות המון מקום, הוא מאוחסן אצלה מתחת למדף  נמוך.

חיפוש קצר העלה שכרגע לדייסון יש רק דגם אחד בתצורה הזו, הם זנחו אותה כמעט לגמרי, והיות ואין סיבה להשאר דווקא איתם, קיוויתי שאולי לפורום יהיו המלצות.

מעבר לזה הדרישות די רגילות, יש רק שטיח אחד בבית. מצד שני הוא די צפוף, אז צריך מספיק עוצמה בשביל שיהיה אפקט. צריך גם אביזרים לשאיבת ספות ווילונות.

שירות נוח באיזור ת"א יהיה גם נחמד, אם כי המכשירים הללו די אמינים.

כרגע אין הגדרת תקציב, אז נכוון לטווח המרכזי, לא מחפשים לחסוך, ולא רוצים ללכת על איזה מכשיר משוכלל שגם מכין קפה ועולה כפול מהכי יקר לפניו.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם (נערך)

בעבר היו לי שואבי מוט של LG ושל VAX שאכזבו. ואז עברתי לנגרר של בוש שהתקלקל תוך פחות משנתיים. מתוך האכזבה קניתי שואב גנרי בהום סנטר (עלה בסביבות 200-250 ש״ח), שנתן עבודה אי אילו שנים, וכשהתקלקל אחד האבזרים. ניגשתי להום סנטר הקרוב לביתי ושם העובד, בלי להתבלבל, פתח אריזה ונתן לי חלק חלופי, בלי לחייב אותי. אפילו לא זוכר האם השואב היה עדיין באחריות, אבל הוא עדיין עומד בסטנדביי בחדר הכביסה.

לפני 6 שנים עברתי לדייסון נטען - קודם V7 ובחודשים האחרונים V15 שנרכש תמורת 2,000 ש״ח באחד ממבצעי אושר עד. הנוחות של הדבר הזה, במיוחד בדירה ההזויה שלי, ללא תחליף.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • לא הבנתי... 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש תעשייה לא קטנה של דייסונים משופצים, כולל מדגמים ישנים למדי, וחלפים שאפשר לרכוש ולשפץ/להחליף לבד. אצלנו במשפחה יש שני דייסונים בני 15-20 שאחד מהם כבר על המנוע השני שלו ובאחר הוחלפה כל הצנרת. לאנשים מבוגרים שרגילים לציוד הקבוע שלהם זה יכול להיות פתרון נוח, ואם קיימות היא נושא חשוב אצלכם במשפחה - גרטה תודה לכם ברגע שתעגון בחופי עזה. בדומה למכוניות של מרצדס, המכשירים החדשים בעיקר הדרדרו באיכות עם השנים, כך שהוותיקים האלה בתחזוקה נכונה חיים זמן רב ולעתים קרובות מציעים חוויית שימוש טובה יותר. פעם היינו רוכשים את הנ"ל באיביי אנגליה ורובם היו שולחים לישראל, לא יודע אם זה עדיין המקום הנכון. 

אם תרצו לגוון ולחדש - לפיליפס יש אחלה שואבים מסדרת PowerPro שעל פניו עונים לקריטריונים שלך. יש לי אחד כזה בבית כבר חמש שנים והוא עדיין עושה עבודה מעולה, בשקט מופתי. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 42 דקות, Derish כתב:

וחלפים שאפשר לרכוש ולשפץ/להחליף לבד

החלפה לבד לא על הפרק. האם היבואן מתקן במחיר סביר? 

לפני 43 דקות, Derish כתב:

אחלה שואבים מסדרת PowerPro שעל פניו עונים לקריטריונים שלך

יבדקו, תודה!

פורסם
לפני 48 דקות, Be roo כתב:

האם היבואן מתקן במחיר סביר? 

אני בספק אם יש בישראל יבואן של מותג פרמיום כלשהו (כמו דייסון) שמתקן במחיר סביר. כל הפואנטה פה היא שרוכשים מכשיר מחודש או חלקים לשיפוץ עצמי, במחיר נמוך וללא אחריות.

פורסם

אין לי ניסיון עם מגוון רחב של שואבים מהסוג הזה, אבל יצא לי להשתמש כמה פעמים בשואב כזה של MIDEA (הוא לא שלי).
https://www.midea.co.il/product/vcm40a16l

והאמת שהייתי מאוד מופתע מזה שהוא שקט וחזק.

לא יודע מה התקציב, אופי השימוש וכו' - אבל במוצרים כאלה יש גם אלמנט של מזל (כמו כל דבר בחיים) וגם אלמנט של שימוש (במיוחד בשואבי אבק).

סה"כ לא מדובר בסכום גדול (פחות מ 400 שח ב KSP ושות') אז לפעמים צריך ללכת לחנויות קצת למשש את המוצר ולקרוא את הפרטים הבסיסיים שניתן להשוות בברושורים, ומשם להחליט מה נוח *לכם*.

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני 10 שעות, davemustaine87 כתב:

למסירה

תודה רבה, לא רלוונטי :-)

לפני 10 שעות, Derish כתב:

כל הפואנטה

ברור, אבל לא רלוונטי במקרה שלנו. 

לפני שעתיים, איציק נ. כתב: