Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני מנסה לעזור לחבר שיש לו בעיה של רעשים באוטו שהחליף כבר לא מעט חלקים ברכב ועדיין הרעשים ממשיכים. אני יודע שקיים דבר כזה מין סטנד שיושב עליו הרכב שמדמה מצב נסיעה שמרעיד את האוטו וניתן לשמוע מאיפה מגיע הרעשים. האם מישהו מכיר מקום כזה ויכול להמליץ בבקשה. תודה מראש לעונים

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

אני לא מכיר כזה דבר. ועוד בארץ? קשה לי להאמין שיש דבר כזה.
לא חושב שיש תחליף בדבר הזה לגורם האנושי. צריך מישהו עם נסיון רב ברכב ואוזן טובה וזה אמור להספיק.

שיצלם וידאו כשזה קורה, ינסה לדייק את סוג הרעש, באיזה סל"ד, בהאצה, בלימה, מאיזה אזור ברכב, וכל פרט אפשרי שיעזור לבנות דפוס ויהיה אפשר לנסות לעזור לו. לפעמים בקורה מתחת לרדיאטור או באזור התחתון נתפסות אבנים שמרעישות ואנשים מתקשים לגלות אותן.

פורסם

אני גם לא מכיר ועדיין אולי יש פה בעל מקצוע או משיהו שמכיר, לך תדע אולי קיים ואנחנו לא מכירים 

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

כן, במכוני בדיקה לקניה יש בדיינו מצב שמרעיד את המתלים. זה שווה ערך למה שאתה מחפש. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

מצאתי יבואן שמוכר מכשיר קרנף 

https://leviron.co.il/מכשיר-הדמיית-נסיעת-כביש-לבדיקת-חופשים/

אז קודם כל יש בארץ, עכשיו השאלה איפה יש מכון אמין שיודע למצוא רעשים ומתעסק עם זה. 

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

זה שמוכרים לא עוזר לך בהעדר הידיעה מי מחזיק כזה. דבר שני זה לפי מה שכתוב נועד בעיקר למצוא רעשים מהמתלים, ואם הרעשים ממקום אחר? אני לא חושב שזו הדרך לפתרון, כי זה לירות לכל הכיוונים בשאיפה שמשהו יפגע, ועל הדרך לשלם לא מעט. כמו שאמרתי אין תחליף לאוזן אנושית ונסיון. בטוח יש איזה מכונאי טוב שמסוגל לכך ומישהו יכול להמליץ עליו.

פורסם

לפני כמה שנים ביצעתי בדיקה עבור מכירת הרכב שלי בטריידאין , במכון מ.מ.מ בבני ברק.

היה להם מרעד אינטגרלי במתקן הדיינו. 

אני חושב שיש כזה גם במרכזי בפתח תקווה. שאל אותם. 

• רעיון טוב! 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני כשעה, timur2008 כתב:

מצאתי יבואן שמוכר מכשיר קרנף 

https://leviron.co.il/מכשיר-הדמיית-נסיעת-כביש-לבדיקת-חופשים/

אז קודם כל יש בארץ, עכשיו השאלה איפה יש מכון אמין שיודע למצוא רעשים ומתעסק עם זה. 

זה אותו יבואן ש- @Tom_22   נתן קישור שלו.

הוא יכול לענות לגבי מיקום לקוח באזור שלך.

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם
לפני 20 שעות, ניצן א כתב:

CT ירכא

Screenshot_2025-09-08-21-02-35-57_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg

תעדכן אם גילו, וגם קצת פרטים על הבדיקה. מסקרן המכשיר הזה.

לפורד משנת 2018 חושב או 2019, יש תוכנה של היצרן שמאתרת רעשים וויברציות ברכב ועוד. 

הצלחתי לשים עליה יד פעם אבל לא מצאתי רכב לבדוק אותה בסביבתי בזמן הקצר שהיה לי אותה.

מניח שזה קיים היום אצל עוד יצרנים, שווה בדיקה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...