Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות רכב יד שנייה.

אני מבוגר ונוסע מעט.
הבת שלי תיסע בו יותר ממני.

האם לרשום אותו עלי או עליה או על שנינו?

(הביטוח יהיה יותר זול אם זה יהיה עלי אבל הבת שלי רק בעוד שנה וחצי תיהיה בת 24).

פורסם

לא ישנה יותר מידי - ממילא יהיה עליך לרכוש ביטוח לגיל 21 ומעלה וחלק מהחברות יבקשו לדעת מיהו ה״נהג העיקרי״.נ

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם אין לה עבר ביטוחי יכול להיות יתרון ביטוחי לרישום של שניכם בבעלות על הרכב, מה שיכול לתת את הפרמיה של נהג עם עבר ביטוחי מחד אבל לאפשר לה לצבור עבר ביטוחי בעצמה מאידך.
החסרון - זה יוסיף עוד יד בבעלות על הרכב ויקשה מעט במכירה.
כשמדובר בבני זוג אין הוספה של יד, אבל אני לא בטוח מה קורה במקרה של ילד והורה שגרים באותה כתובת, למשל.

• אהבתי 1
פורסם

היתרון של רישום כפול הוא שאם לא יהיו תאונות שניכם תצברו ותק ביטוחי. לעומת זאת אם היא תעשה תאונה הותק הביטוחי שלך ייפגע (אלא אם יש לך רכב נוסף נקי. היא מתחילה מאפס בכל מקרה).

אפשר גם לרשום את הרכב על שמך אבל את הביטוח על שם שניכם, לא תמיד זה מצליח, תלוי בחברה.

ומי שרשום כבעלים יחיד או ראשון יקבל דוחות ממצלמות.

• אהבתי 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 21 שעות, nadavd4 כתב:

אם אין לה עבר ביטוחי יכול להיות יתרון ביטוחי לרישום של שניכם בבעלות על הרכב, מה שיכול לתת את הפרמיה של נהג עם עבר ביטוחי מחד אבל לאפשר לה לצבור עבר ביטוחי בעצמה מאידך.
החסרון - זה יוסיף עוד יד בבעלות על הרכב ויקשה מעט במכירה.
כשמדובר בבני זוג אין הוספה של יד, אבל אני לא בטוח מה קורה במקרה של ילד והורה שגרים באותה כתובת, למשל.

אם אני רושם את האוטו על שנינו זה תוספת יד אחת לא שתיים?
אני צודק?

פורסם

זו תוספת של יד אחת בתנאי שהרישום מבוצע בהעברת הבעלות.

• אהבתי 1

פורסם

נעשה סדר

עניין הבעלות 

אתה יכול להיות בעלים או היא או שניכם, היתרון לרשום את שניכם זה שאתה יכול להשתמש בעבר ביטוחי שלך ולעשות אותה רק נהגת נקובה או רשאים לנהוג, מה שיותר זול בדר''כ מפוליסה על שמה בלבד.

מבחינת הביטוח צריך לבדוק מה הכי זול, או נהגת נקובה  או יש חברות שעושות נהג צעיר לזמנים מסוימים .

מה שכן תאונות/דוחות וכו יהיו רשומים על שניכם אם הביטוח והרישיון על שם שניכם 

• אהבתי 1
פורסם

לא מדוייק.

תביעות ביטוח ירשמו על שם שניהם.

דוחות תנועה על שם הנהג שנעצר על ידי השוטר.

דוחות תנועה ממצלמה יירשמו על שם הנהג הרשום ראשון ברישיון (בטבלה, לא בהערות), אלא אם מבוצעת הסבה.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 15 דקות, sperial כתב:

לא מדוייק.

תביעות ביטוח ירשמו על שם שניהם.

דוחות תנועה על שם הנהג שנעצר על ידי השוטר.

דוחות תנועה ממצלמה יירשמו על שם הנהג הרשום ראשון ברישיון (בטבלה, לא בהערות), אלא אם מבוצעת הסבה.

צודק.

לעניין הבייטוח אלא אם הוא יעשה את הביטוח על שמו עם כל נהג 

ואז התביעות יהיו רשומות רק על שמו  או שיעשה את הביטוח על שמה ואז רק היא.

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...