Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

אשמח להתייעצות בנוגע לרכישת רכב עם תקציב של כ60K ש"ח

הדגש העיקרי כאן הוא אמינות, מדובר ברכב שישרת בעיקר את אשתי כאשר יש לה נסיעות יומיומיות של כ20 ק"מ עם עמידה מרובה בפקקים .

אשמח לחוות דעת והמלצות ברכבים עם דגש ל: יונאי אלנטרה 2018 מנוע 1.6, ניסאן סנטרה 2020+ מנוע 2.0 וסקודה סקאלה שנת 2020+  .

וכמובן עוד המלצות לרכבים בקריטריונים הללו, שלא מצריכים שהייה מרובה במוסכים, יתקבלו בברכה :) 

הומלץ לי כאן בפורום גם יונדאי i20 אבל הבנתי שהגיר הרובוטי שלה לא "מחבב" עמידה ופקקים ולכן יכול להיות בעייתי קצת - אשמח גם להמלצה מכם בנוגע לזה והאם הדבר אמת 

אשמח לעזרתכם 

תודה רבה מראש ! 

פורסם

רכבים כמו סקודה עם גיר רובוטי פחות הייתי ממליץ לנסיעה פקוקה בעיקר.

הייתי בודק הונדה גאז למשל, אמינה מאוד, סוזוקי סוויפט או איגניס.

אם רכבים קטנים שברולט ספארק או מיצובישי ספייס סטאר.

פיקנטו או i10 עם מנועי 1.2 גם אופציה טובה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה רבה, בדקנו אבל הרכבים האלו קצת קטנים מידי בשבילנו .

הרכבים שרשמתי מעלה ממש "קורצים" לה חחח, יש לך במקרה ניסיון עם אחד מהם ?

פורסם

עלתה בפנינו אפשרות לוולבו V40 T4 מנוע 2.0 פחות או יותר באותו המחיר כמו האלנטרה .

מובן לי שכנראה הוולבו מבחינת החווית נסיעה טובה יותר מהיונדאי, אבל האם יש משהו שכדאי לדעת ברכב הזה ? והאם עדיף על האלנטרה ? 

כאמור הרכב אמור לשרת שימוש יום-יומי נסיעות של כ20 ק"מ שרובן פקוקות, שיהיה בעיקר אמין .

תודה רבה ! 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...