Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ממיר קטן/זול מHDMI ל2.1

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

פעם היו המון רסיברים כבדים ומסובכים. כיום יש לי טלוויזיה ומערכת 2.1 איכותית יחסית שאני רוצה לחבר אליה. הבעיה, הטלוויזיה מוציאה רק HDMI או חיבור אחד.

איזה רכיב פשוט וזול יכול לעזור לי?

לצורך הדוגמא, זאת מערכת ה2.1

https://www.kilobaitas.lt/vaizdo_garso_ir_foto_technika/video_ir_audio_aparatura/garso_koloneles/microlab_fc-360_speaker_type_21_35mm_black_54_w/product.aspx?itemid=219725

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אין לי המלצה, רק דיס-

בזמנו חיפשתי משהו דומה ואפילו הרבה יותר פשוט (ממיר מhdmi לאופטי, הכל נשאר בדומיין הדיגיטלי כך שאין הרבה מה לדפוק). כמובן שהסינים הצליחו לחרבן אפילו את זה, והתוצאה הייתה רועשת מאוד.

כך שרכיב כזה שעוד יתבסס על d to a סיני*- מסופקתני שייתן איכות טובה.

*אני יודע שיש רכיבי אודיו סינים מעולים, איכשהו הם לא מגיעים לממירים האלה שמוכרים בכל מקום

פורסם (נערך)

גם היום יש רסיברים כבדים ומסובכים. :-)

לענייננו, תקוע לי באיזו מגירה בבית ממיר + מפצל אודיו/hdmi שעבד בלי שום בעיה עם המגבר הסטריאופוני בזמנו. לא ייאמן, אמזון זוכר מ-2014... 

https://www.amazon.com/J-Tech-Digital-Extractor-Converter-JTDAT5CH/dp/B00BIQER0E

בקיצור, תחפש משהו דומה עם ביקורות עדכניות.

עריכה: פשוט גלול לתחתית הדף. יש עם משלוח חינם, אם תצרף עוד איזה קשקוש כדי להגיע ל-50 דולר. או חפש את אותו מוצר בעלי...

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני השתמשתי הרבה זמן בממיר סיני hdmi2hdmi+av כלומר נכנס hdmi יוצא hdmi וגם שני ערוצי אנלוג (לצורך האכלת עדר האיקוולייזרים שלי) והאיכות היתה דווקא סבבה לגמרי. אם אני זוכר נכון היה לו dac של ti אפילו שהיה מעליאקספרס 

היום אני משתמש בסטרימר עם יציאות אנלוגיות.

:turn-l:
פורסם
לפני 42 דקות, hans כתב:

לענייננו, תקוע לי באיזו מגירה בבית ממיר + מפצל אודיו/hdmi שעבד בלי שום בעיה עם המגבר הסטריאופוני בזמנו. לא ייאמן, אמזון זוכר מ-2014... 

https://www.amazon.com/J-Tech-Digital-Extractor-Converter-JTDAT5CH/dp/B00BIQER0E

עריכה: פשוט גלול לתחתית הדף. יש עם משלוח חינם, אם תצרף עוד איזה קשקוש כדי להגיע ל-50 דולר. או חפש את אותו מוצר בעלי...

זה אומר שהכבל HDMI של הסטרימר/ממיר נכנס אליו ויוצא שוב לטלוויזיה?

כי אני לא חושב שלטלוויזיה יש HDMI החוצה (אין פתרון לאפליקציות של הטלוויזיה למשל)

פורסם (נערך)

כן, זה מה שזה עושה, מחלץ את האודיו מה-hdmi ומזרים את שתי האותו הלאה.

לא יעזור לאפליקציות מהטלוויזיה. באיזו טלוויזיה מדובר? היום לכולן בערך יש arc + איזו יציאה או שתיים נוספות.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
בתאריך 14.7.2025 בשעה 06:02, hans כתב:

כן, זה מה שזה עושה, מחלץ את האודיו מה-hdmi ומזרים את שתי האותו הלאה.

לא יעזור לאפליקציות מהטלוויזיה. באיזו טלוויזיה מדובר? היום לכולן בערך יש arc + איזו יציאה או שתיים נוספות.

יש לה יציאות. לא בטוח שיש לה AUDIO OUT. 

הדגם המדויק 

https://ksp.co.il/web/item/310788?srsltid=AfmBOoqMWc03nM6T90zLtLA6H4ixGABdL30O0oz7IR_cxXVaDBVELJfk

• חברי המעגל הראשון
פורסם
בתאריך 13.7.2025 בשעה 22:26, hans כתב:

וואלה? וזה עבד טוב?

אני קצת מופתע כי חשבתי שכל הסינים האלה בדיוק אותו מוצר נחות, כנראה באופטי הם חלשים משום מה, בדקתי יותר מדגם אחד וכולם היו אותו שטאנץ ויוצרו כנראה באותו מפעל.

אם ככה אני מנצלש- מישהו יכול להמליץ על ממיר מקואקס לאופטי?

פורסם

או, שכחתי לכתוב! השתמשתי רק ביציאה האנלוגית, אין לי מושג איך עבד הקואקס/אופטי.

ספציפית לנושא הסיני - עבר הרבה זמן מאז 2015 ואני בטוח במאה אחוז שאם אתה מתאמץ ולא קונה את הקשקוש הכי זול שיש - לא תהיה בעיה.

במקרה לא מזמן "התחדשתי" בנגן קומפקט דיסק חמוד כזה מעלי, קטנטן, היציאה האופטית עובדת פיקס עם הרסיבר.

למה אתה צריך ממיר מקואקס לאופטי? אין לך כניסת קואקס במערכת?

לפני שעתיים, mrmiki1234 כתב:

יש לה יציאות. לא בטוח שיש לה AUDIO OUT. 

הדגם המדויק 

https://ksp.co.il/web/item/310788?srsltid=AfmBOoqMWc03nM6T90zLtLA6H4ixGABdL30O0oz7IR_cxXVaDBVELJfk

עד כמה שהצלחתי לחפור, אין יציאה אנלוגית, יש רק יציאה אופטית. בקיצור תצטרך להמיר איך שהוא בכל מקרה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 3 דקות, hans כתב:

ספציפית לנושא הסיני - עבר הרבה זמן מאז 2015 ואני בטוח במאה אחוז שאם אתה מתאמץ ולא קונה את הקשקוש הכי זול שיש - לא תהיה בעיה.

קניתי בזמנו ב40 שקל וב150 שקל, שניהם היו בדיוק אותו זבל פרות - ממש יצאו מאותו מפעל.

אין הבדל בין סיני נו-ניים לסיני יס-ניים.

לפני 3 דקות, hans כתב:

פרוססור באוטו עם כניסה אופטית ובלי כניסת קואקס, דגם מאוד ישן (שנות ה90) שאין לו שום תחליף מודרני מבחינתי.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 21 דקות, hans כתב:

או, שכחתי לכתוב! השתמשתי רק ביציאה האנלוגית, אין לי מושג איך עבד הקואקס/אופטי.

במקרה לא מזמן "התחדשתי" בנגן קומפקט דיסק חמוד כזה מעלי, קטנטן, היציאה האופטית עובדת פיקס עם הרסיבר.

עד כמה שהצלחתי לחפור, אין יציאה אנלוגית, יש רק יציאה אופטית. בקיצור תצטרך להמיר איך שהוא בכל מקרה.

זה אומר להמיר דרך הHDMI? 

ממה שאני מבין האופטי זה כניסה לTV ולא יציאה

עריכה אחרונה על ידי mrmiki1234
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...