Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 35 דקות, lanosforce כתב:

איזה יופי של מסמכים מצאתם - אני מצאתי את הרישיון רכיבה על חמור שהיה לאמא שלי (אמיתי פעם היו מנפיקים רישיון לרכיבה על חמורים) 

ואת ההזמנה של האוכל לברית מילה שלי - הנבלות אחלו נקניקיות!!! 

אנשים שמרו המון -

אצלי יש את ההזמנות לחתונה של הורי ,באולם ״הצבי״ בפתח תקווה. שם גם הייתה הברית שלי 😜

ויש לי את הצעות המחיר של האולם לחתונה שלי , רשימת המוזמנים ועוד ״תופינים״ שאמא שלי שמרה. 

היותר מעניין זה חוזה קניה של דירת חדר וחצי ״פרטר״ ברמת גן של סבא שלי (השוטר מפלסטין 😉) קנה ב 1933 מקבלן.

לפני 18 דקות, Night Driver כתב:

אנחנו מצאנו סרגל חישוב באריזה המקורית

יש לי את שלי מהתיכון     סרגל של lafayette  שאבי קנה לי בחו״ל. 

אני הייתי ״מורד״ , כולם בכיתה היו Hemmi 259 D שהמורה המליץ וכתב עליו ספר על שימוש בסרגל חישוב. שהיה ניתן לרכישה במזנון בית הספר.

image.png.7bca0ccfebbe521adefe8eed87e91cab.png                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            

image.png.3362f49dd362fa1aacff486d968a8947.png

עריכה אחרונה על ידי zaf
  • אהבתי 3

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• תגובות 220
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פתחת וואחד תיבת בנדורה 

המשך יבוא 

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
לפני 43 דקות, zaf כתב:

image.thumb.png.2c452390cf66164ce116a553048362e3.png

הוא שאל מה הגודל.

בתמונה- סוג של "אבטיח". :LOL:

שנאמר:

Americans Will Use Anything But The Metric System

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

נו, טוב. ברווז, תפסיק לגעגע סתם 😜 

image.png.b9f33190c3f4cf9c88cf6d91eef950c5.png

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

יש לי Hemmi 130W שקיבלתי לבר המצווה, שמרתי אותו במחשבה שישמש אותי בטכניון.

כשהתקבלתי לטכניון אבא שלי קנה לי ב״סירס״ בניו יורק מחשבון ״מדעי״ Melcor 535

ה- Hemmi שרד, המחשבון לא. 

יש לי קצת מסמכי משפחה שמצאתי בבית ההורים, אבל כל מיני פריטים חסרים לי, אני מקווה שפעם אגיע לחפור במחסן של אחותי ואמצא אותם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 15 דקות, zaf כתב:

נו, טוב. ברווז, תפסיק לגעגע סתם 😜

דקה דומייה לזכר הבדיחה שפשוט הרסת לי.

פורסם
לפני שעתיים, sperial כתב:

מסמכי משפחה שמצאתי בבית ההורים, אבל כל מיני פריטים חסרים לי, אני מקווה שפעם אגיע לחפור במחסן של אחותי ואמצא אותם.

ד״ר יצאת לפנסיה לא ? אז זמן זו לא הבעיה שלך 😜 

פורסם
לפני 13 שעות, zaf כתב:

אגב, מסמכים סנטימנטליים , דברים שמצאתי במעטפה ישנה וגם תיקיה מפלסטיק משנת 1930 

image.thumb.png.8a96f2a6bf035e39dbba4b5c88f39c10.png  

השתחרר מוקדם.

אבי ז״ל נשאר עד היום האחרון. והוציא אחד כזה בבריטניה בשנות ה 50 כשהיה צריך שיכירו לו בוותק. וזו הסיבה שהמספר אישי שלו היה בן 3 ספרות.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

סבא שלי לא היה בעל דרג, סיבת שחרור הייתה צמצום בכוח אדם. אצלך ככל הנראה הוא היה בעל דרגה בכירה .

אפרופו מסמכים, לסבתא היו כמה אחים ואחיות, כולם מן העיר grodno . האח הבכור עלה ב 1912 עם מסמכים רוסיים (בלארוס) , סבתי עלתה ב 1931 עם מסמכים פולנים 😜 

הכל שמור אצלי ואין לי מושג מה לעשות עם זה, כי ברור לי שילדיי לא ישמרו את זה ואין להם כל עניין בזה. 

פורסם

בדוק בבית התפוצות (״אנו״) או יד ושם אם יש להם עניין או רעיון מי עשוי להתעניין.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שום דרג, נוטר. יהודים בPPF לא התקדמו לשום מקום. בסך הכל עבודת סטודנט ואחר כך "עוזר" בהגנה. כנראה בנמל חיפה ויפו היו צריכים יותר נוטרים.

תשמור על זה. גם אם הילדים שלך לא מתעניינים בזה עכשיו, בעתיד זה ישתנה.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

שלומות. 

ברצוני לתרום מספר מוצרי חשמל לחיילים בודדים

מדובר על מייבש כביסה, מכונת כביסה, 2 טלוויזיות ומקרר. כולם תקינים ועובדים למיטב ידיעתי.

יצרתי קשר עם עמותה או 2 שאמורות לעזור, אבל אני לא מקבל מהם תשובה או פנייה בחזרה. 

באופן מפתיע העמותות מעדיפות תרומת כסף מאשר ציוד (לו יכלתי, באהבה).

מישהו כאן יכול לעזור איכשהו? 

תודה לעונים.

פורסם
לפני 50 דקות, ברווז כתב:

באופן מפתיע העמותות מעדיפות תרומת כסף מאשר ציוד

לא מפתיע...

ציוד דורש לוגיסטיקה של סבלות, הובלה ואחסון, שאין לרוב העמותות.

בעבר הרחוק כשהייתה לי מסחרית גדולה, התנדבתי להוביל ציוד גדול מתורמים לנתרמים.

היה כרוך בהרבה תיאומים וגזל ממני הרבה מדי זמן, אז אחרי פעמים בודדות ירדתי מזה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תמכור את הציוד דרך המרקט בפייסבוק ואת הכסף תתרום לעמותה לבחירתך. לא רואה דרך אחרת לתרום את הציוד, אלא אם אתה מכיר ספציפית מישהו שצריך ואתה יכול להוביל אליו את זה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעה, ברווז כתב:

מישהו כאן יכול לעזור איכשהו? 

טלויזיות ומקרר בוודאות יהיו חיילים שיגיעו לקחת. לגבי המייבש כביסה ומכונת כביסה יהיה יותר קשה למרות שבצפון יש עדיין חיילים במילואים.

לא נראה לי יהיה קשה למצוא.

להלן: https://www.facebook.com/groups/558444230904923

https://www.facebook.com/groups/184783981663229

ואם יש לך מכשיר וידאו , אני אשמח לקחת (:

• מעניין 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic

• תוכן חדש...