Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת איתורן ברכב חדש

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 9 שעות, GTאי כתב:

בBRZ שלנו שעולה 230 אין חובת איתוראן וההצעה הזולה יותר היתה בלי.

וואלה?

לא מצאתי הצעה זולה יותר מ-AIG שמתעקשים על איתוראן (אני משלם מקיף + חובה כ-6300 ש״ח)

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 12 שעות, GTאי כתב:

עוד לא שמעתי על דגם שזה קרה לו (שהסכימו לבטח בלי ואז יום בהיר כל חברות הביטוח התחילו לחייב)

לדוגמא BYD Atto 3. 

שנה ראשונה ושניה לא דרשו שום מיגון והביטוח זול.

בחידוש בשנה השלישית אף חברה לא הייתה מוכנה לבטח ללא איתורן והביטוח התייקר מאוד.

זה רכב ששווה כשהוא 3 שנים על הכביש בערך 100 אלף, לא מיליון ולא 200.

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 17 שעות, Michazzz כתב:

אני בטוח שרכבים שעולים מעל מיליון שח מחויבים באיתוראן, תברר היכן מבצעים התקנות ברכבים חדשים שמגיעים מהנמל (אני התקנתי באשדוד ליד הנמל) ולך לראות את איכות העבודה ואת הרכבים שהם מתקינים עליהם. אני מאמין שכשתראה שאין לך ברירה - אתה תתקין גם

🥕 התשובה  שלי  לפות"ש התכוונה להסביר שאין פחד להתעסק בהתקנה מקומית כי גם רכבים יקרים מאוד מאוד מחויבים בהתקנה בארץ

איתוראן מחייבים ברכבים גניבים שעולים הרבה לחברות הביטוח - לא תמיד אלה הרכבים היקרים ביותר 🥕

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

הבעיה שהרבה יבואנים עובדים על אוטומט ואם מחיר רכב עובר סף מסוים, הוא מחויב באיתוראן. 

ה-BRZ למשל, זה אחד הדגמים הכי פחות גניבים, כך שהוא לא אמור היה להיות מחויב בזה. מעצבן. 

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

סתם אם מעניין מישהו בסוף יצא מצב שחברת ביטוח של היבואן עושה מחיר לרגל אני לא יודע מה התקשרו יישרו קו עם ההצעה הזולה ביותר ובלי איתורן ובלי קודן.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...