Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצבר עד הבית - ללא התקנה?

פוסטים מומלצים

פורסם

דיסקו יקירי, 

דבר נא עם מר יזם, ותגיד לו שישקול לשנות כיוון- לא מצברים, אלא דווקא מראות צד.

אחרי מצברים, "קטיפה" של המראות צד ע"י רכב חולף, או קקנוע, במיוחד באזור המרכז, היא המכה הבאה בתור בשכיחות שלה. 

משקל נמוך כך שאפשר בקלות לשלוח שליח עם זה עד לבית הלקוח (או למקום העבודה שלו), במקום שהלקוח יצטרך ללכת למוסך, יגידו לו שאין כרגע, טירטור ועצבים ואיבוד זמן עבודה וכולי וכל זה.

מה שכן, זה כבר יחייב לדעתי התקנה במקום ע"י השליח... ומצריך שבעל הרכב יהיה באיזור הרכב, עם המפתח. 

הרבה יותר ישים והגיוני מאשר המצבר. 

אם הרעיון יתפוס, אני מבקש רק חצי אחוז (0.5%) מהרווחים בתמורה...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)

קצת קשה לי לראות את האנשים כאן נותנים לאיזה וולטר על קקנוע כמו שאמרת לטפל להם ברכב

עריכה אחרונה על ידי tan tan
פורסם (נערך)

זה לא נועד לאנשים כאן. זה כל הקטע והיופי בזה. 

זה נועד לקהל הרחב; הפורום זה הקהל הצר...

עריכה אחרונה על ידי ברווז
  • מצחיק 2

פורסם (נערך)
לפני 15 דקות, ברווז כתב:

; הפורום זה הקהל הצר...

ראית תמונות של חברי הפורום? אני חושש שהצרת את קהל היעד, נותר הקהל הרחב.

לעצם העניין, תחשוב כמה דגמי מראות יהיה צריך להחזיק במחסן, או להעביר ממחסני הבואן מה שיאריך את זמן התגובה לכזה שיכשיל את השירות.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 17 דקות, sperial כתב:

ראית תמונות של חברי הפורום? אני חושש שהצרת את קהל היעד, נותר הקהל הרחב.

לעצם העניין, תחשוב כמה דגמי מראות יהיה צריך להחזיק במחסן, או להעביר ממחסני הבואן מה שיאריך את זמן התגובה לכזה שיכשיל את השירות.

הוא כתב שזה לא מיידי אלא יום-יומיים (יום לאסוף ויום להפיץ).

באמת פחות מתאים למצברים, ויותר מתאים למראות (או כמו שכתבתי למעלה, לכל חלקי הרכב באשר הם).

פורסם

אם ממילא מריך להמתין מצ הועלת? גש למוסך שמטפל בדגם הרכב ומחזיק את המראות במלאי. היה לי פעם אירוע שבו רציתי לגשת לטסט ומצאתי שמראה נשברה, ניגשתי למוסך הקבוע שלי וכעבר שעתיים הייתי אחרי הסט.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 19 דקות, sperial כתב:

כן, לא יזיק שיהיה מחסן קטן, אבל היופי פה הוא שהמראות הרי זמינות לרוב כמעט בכל חנות חלקי חילוף לרכב. יש כאלו יעודיות למוסכים, בכל עיר. בחיפה יש את מוסלח למשל. כן, יהיו מקרים שבהם לא יהיה את החלק במלאי בטווח זמין, מה שיאריך את מתן השירות ללקוח, אבל אלו יהיו היוצאים מן הכלל לדעתי. 

לגבי שאלתך על המוסך, עניתי עוד קודם על חצי מהשאלה- הטירטור והפסד שעות העבודה. 

החצי השני של המשוואה- אני מטפל במוסך לא יעודי ליפנית שלי אלא מוסך של שקודה בעיקרון. לא מחייב שלכל מוסך יהיו את כל החלפים של כל הרכבים. יש שעטנזים כמו מה שאני עושה. ואני לא אלך למוסך שאני לא מכיר כדי שירכיבו לי מראה או יגעו לי ברכב בכלל, נכוויתי מספיק. אני אשכרה אעדיף לסמוך על שליח וולט עם קקנוע מאשר על מוסך חדש. 

עריכה אחרונה על ידי ברווז

פורסם

רבותי, אמנם כן, אתם צודקים, אבל אל תשכחו שמדובר על משהו יזמי שלא מצריך רף גבוה מאד לכניסה אליו. זה שיקול כבד לפי הניחוש שלי פה. 

פורסם
בתאריך 14.5.2025 בשעה 19:24, discoTD5 כתב:

זה שירות שהייתם שמחים בו או שמה שהיה מנצח זה 'באמאש'ך, קח עוד 100 שקל ותתקין ועזוב'תי בשקט' ?

עבורי חד משמעית אין בזה תועלת.

מעדיף לשלם עוד 100 וישתקינו לי.

או

אם בא לי לחסוך את ה 100 ש"ח אז מהניסיון שלי בחנויות חלפים מחליפים את המצבר ללא עלות.

או

אם הייתי אחד שמעדיף להחליף לבד אז אני מניח שהיה לי נוח יותר לקנות בחנות ולא להתעסק עם תזמון מול שליח ופירוק המצבר וכו

פורסם

אני הייתי הולך על זה במידה וזול יותר מהמחיר המבוקש כולל התקנה וכמובן בתלות ברכב אם אפשרי להחליף באמצעים ביתיים או מורכב כמו בחלק מהרכבים המודרניים.

פורסם

חברים, רק מציין שאת התשובות החשובות שחיפשתי - קיבלתי.

יתר הרעיונות הן בבחינת 'קוד פתוח'. בהצלחה...! 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...