Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש איזה מישהו מאיזור תל אביב שיהיה מוכן להשאיל לי עד יום א מלחם פלסטיק? הבנתי שזה בשימוש של פחחים לתיקון פגושים. אני מעוניין לתקן כמה חלקי מקרר סדוקים שהעלות שלהם היא כמו כל המקרר...🤦‍♂️

Screenshot_20250403_122359_Google.jpg

פורסם

אם זה סובל דיחוי של כשבועיים, תזמין בעליאקספרס, כלי כזה עולה כ 50 ש"ח. זה לא יהיה כלי ברמה גבוהה אבל לעבודה מזדמנת פעם ב...אמור להספיק. 

Plastic welding tool.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

פורסם (נערך)

אם תשיג, טוב. אבל אם לא, תחזיק סיכת שדכן עם פלאייר על הגז 10 שניות ואז תתקע אותה בשני צידי החלק

עריכה אחרונה על ידי micha
  • אהבתי 2
  • מעניין 1

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם

Sעמק, איפה היית אם השאלה הזו שלך לפני כמה חודשים כשהייתי צריך לחפש חלק למקרר שלי...:rofl:

משום מה לא חשבתי על האפשרות הזו בכלל. מכיר את הכלי והשימושים, אבל אף פעם לא חשבתי אשכרה לתקן איתו חלקי מקרר. 

מה שכן, תדאג שהמסמרים יהיו עטופים לחלוטין באפוקסי, כדי שלא יהיה להם מגע עם האוויר (חלודה ושאר מריעין בישין, לא הכי סימפטי בתוך מקרר). 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

תודה תודה. אחרי המסמרים המלובנים והאיפוקסי, ציפיתי את המגירות במסקינגטייפ בצורה איכותית ובנדיבות. עשה את העבודה בצורה מושלמת

• אחראי פורום
פורסם
בתאריך 3.4.2025 בשעה 17:55, Buki כתב:

אם זה סובל דיחוי של כשבועיים, תזמין בעליאקספרס, כלי כזה עולה כ 50 ש"ח. זה לא יהיה כלי ברמה גבוהה אבל לעבודה מזדמנת פעם ב...אמור להספיק. 

Plastic welding tool.

אגב זה, יש לי בדיוק את אותו כלי עליאקספרסי גנרי, עובד מצויין כבר על כמה וכמה תיקונים. 

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
לפני 15 שעות, itaysamurai כתב:

אגב זה, יש לי בדיוק את אותו כלי עליאקספרסי גנרי, עובד מצויין כבר על כמה וכמה תיקונים. 

אם כבר, יש לי לא מעט כלים מעליאקספרס לא ממותגים ולא בורר מי היצרן וכו'. השימוש שלי בהם הוא פעם...ב לעבודות ולדברים מזדמנים וכמעט כולם עובדים בסדר גמור. 

אני בטוח שאם אתה מקצועי באותו תחום או עובד עם הכלים האלו בצורה מאסיבית הכלים לא יספקו אותך ותרצה משהו איכותי יותר. 

אבל לעבודות חובבים זה בסדר גמור, מחיר הכלים האלו הוא בדרך כלל כעשירית ממחיר אותם כלים איכותיים ממותגים ופשוט לא יכלתי להרשות לעצמי כלי שעולה 700 ש"ח בשביל להשתמש בו פעם בחצי שנה או שנה. כשזה עולה 70 ש"ח אני לא חושב פעמיים.

מקסימום לא יעובד או ישבר מהר. אבל בדרך ככל כן עובד במגבלות שציינתי. 

• אהבתי 1

• תוכן חדש...