Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 38 דקות, Igalz כתב:

המצבר שלך גמור, תחליף אותו.

דוקא נראה כמו בעיית טעינה (אולי בנוסף לבעיית מצבר)

רכב עם אלטרנטור תקין לא אמור להיכבות בנסיעה גם כשהמצבר פרוק לגמרי

פורסם
לפני 7 שעות, chezik כתב:

דוקא נראה כמו בעיית טעינה (אולי בנוסף לבעיית מצבר)

רכב עם אלטרנטור תקין לא אמור להיכבות בנסיעה גם כשהמצבר פרוק לגמרי

בגדול, נתקלתי גם במצבים שהרכב מתקשה להשאר מונע בסרק בגלל מצבר תקול שמושך יותר מידי זרם, עם מערכת טעינה תקינה לחלוטין. 

בקטן, מדובר ברכב הברידי, עם מערכת טעינה וניהול אנרגיה שונה לחלוטין ממה שאנשים מכירים מרכבים רגילים. הסיכוי שדווקא האלטרנטור תקול הוא אפסי, אם הייתה תקלה במערכת הטעינה הרכב היה מודיע על כך מיד. מה גם שאין שם אלטרנטור, אלא גנרטור תלת פאזי.

אני אגיד גם שהמצבר 12 וולט בכלל לא קשור להנעת המנוע, הוא רק מחזיק את האלקטרוניקה כאשר המנוע מכובה, לכן אני עדיין בדעה שהמצבר תקול.

• אהבתי 1

יום טוב גם לך

פורסם

מנסיון  השארתי אורות איכשהוא באלנטרה יום אחרי שקיבלתי אותה. חזרתי בסוף היום, ולא היתה טיפת חשמל. פתחתי עם המפתח של הנהג, אבל שום דבר לא עבד עד שלחצתי על הכפתור בצד שמאל של ה12v. אני גם לא חושב שזה מניע משהו, אבל בלי זה אי אפשר לגרום למצבר 48v להניע את הרכב , ויש מצב שזה קשור לכל מיני מחשבי רכב. 

אז פה המצב עדיף לדעתי , יש מצבר רגיל כנראה.

אז נשמע שכל מצבריה טובה, יכולה לבדוק את מצב המצבר הזה והטעינה למרות שאולי הוא נטען בזרם נמוך יותר מרכב רגיל. בכל מקרה מצבריה היא לא חשמלאי רכב בדרך כלל...

יש גם רכבים חשמליים לחלוטין עם מצבר 12v סטנדרטי, נדמה לי אפילו איוניק5.

פורסם

שורה תחתונה. תהנה בטיול שלך. אין משהו שאתה יכול לעשות. תחזור תחליף מצבר ואז תתחיל לברר מה מי מו איך וכמה. 

• רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...