Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם ניתן להגיע להסכם עם התובע טרם המשפט?

פוסטים מומלצים

גובה הקנס נקבע על ידי מחוקק. הנסיבות שהעלית עד כה, לא יספיקו ברוב המקרים לזיכוי ע"י השופט. אתן לך דוגמה טרייה לזיכוי בשל קנס דומה בבית דין מקומי: בחור קיבל קנס על חנייה על מדרכה, הציג בפני השופט היסטוריית קריאות של ידידים - הוא מתנדב אצלם, הציג שבעת שחנה על מדרכה היה באמצע פעולת חילוץ של רכב שנתקע בסביבה. השופט זיכה אותו. 

אם תודה באשמה ותבקש להתחשב בך, אולי התובע יסכים להחליף לסעיף אחר דבגינו קיים קנס נמוך יותר או לחילופין השופט יסכים לפרוס את הסכום לתשלומים (קורה די הרבה בבתי משפט לתעבורה).

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, tan tan כתב:

סיפורים אישיים בהחלט עוזרים במשפט

זה לא מאחוז וזה תלוי המון במצב רוח של השופט אבל שווה נסיון 

לצערי אני לא יודע אם זה משהוא שנימצא קבוע או לפעמים

אבל יש כזה דבר מישהוא מטעם בית המישפט שמדבר איתך ליפני המישפט אם אתה רוצה פשרה ובקלות אתה סוגר איתו על קנס מופחת ואתה לא מגיע לשופט ביכלל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

משהו לא ברור לי: אתה בעל תו נכה, ומותר לך לחנות על המדרכה אם נותר מקום לעבור. יש לך זכאות לשני רכבים בדיוק בשביל זה.

תג הנכה על שמך?

האופנוע לא על התג?

הרכב הפרטי כן?

יש רכב נוסף אחר על התג? של מי?

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין כל חידוש. הם פשוט לא מנפיקים כי ממילא לא מוציאים כמעט דוחות חנייה לאופנועים.

- רבי נחמן מברסלב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 5 שעות, tinoki כתב:

תג הנכה על שמך?

האופנוע לא על התג?

הרכב הפרטי כן?

על שמי, כן.

הקטנוע לא.

הרכב הפרטי כן.

אין רכב אחר רשום על התג שלי. מעולם לא היה.

בחיים לא שמעתי על תג נכה לדו גלגלי, אבל מחיפוש קצר אני מתחיל להבין שיכול להיות שיש דבר כזה. מאוד מעניין מה שכתבת פה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 9 שעות, tinoki כתב:

משהו לא ברור לי: אתה בעל תו נכה, ומותר לך לחנות על המדרכה אם נותר מקום לעבור. יש לך זכאות לשני רכבים בדיוק בשביל זה.

תג הנכה על שמך?

האופנוע לא על התג?

הרכב הפרטי כן?

לפי דברי פותש, הוא נכנס עם הקטנוע למתחם אשר הכניסה אליו נאסרה על ידי תמרור. כך שעניין המדרכה הוא בעצם משני.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מתחיל להבין שאין לי פה ממש קייס.

והסיפורים שלי לא מעניינים אף אחד.

רוצה להבהיר שאני לא כזה מסכן שאין לו 500 שקל לשלם דו"ח, פשוט מרתיח אותי הקלות בה מחולקים סכומים כאלה גבוהים על חניית קטנוע בצורה שלא מפריעה לאיש. 

פשוט עובד מאוד מאוד קשה בשביל כל שקל ולא מבזבז כלום על מותרות. אבל אם כולכם טוענים שעדיף לי לשלם, לשכוח ולהמשיך הלאה אז כך אעשה, בטח לא הולך לחכות שנתיים למשפט.

תודה.

ואגב, נכנסתי היום לאתר הממשלתי ואכן רשמתי גם את הקטנוע על התג, מעולם לא עברה לי מחשבה כזו בראש. לא ברור לי מה זה ייתן לי בחיים אבל להזיק זה לא יכול.

:)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בוא למשפט עם התג.

אני מניח שביצעת המרת הדוח על שמך, כן?

כשאתה מוכיח שזה משהו טכני השופט בדרך כלל יזכה או יפחית.

ניתן היה גם בבקשה לביטול אבל זה מאוחר מידי

- רבי נחמן מברסלב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 10 שעות, אורח לרגע כתב:

חניית קטנוע בצורה שלא מפריעה לאיש. 

כמו שנכתב בעבר, נשמע שלמעשה נכנסת לשטח של גינה/פארק ציבורי עם כלי רכב ממונע.

זה מקום שבכלל אסור לנסוע בו, עם או בלי תו נכה.

התאוריה מתחזקת לאור העובדה, שכמו שנכתב, אכיפת חנית דו"D על המדרכה כמעט שאינה קיימת, אלא רק במקרים קיצוניים.

אם זה אכן המקרה, לך אולי הקנס נראה מוגזם, אבל כשטוסטוסים נוסעים להם בשבילי פארקים בין ילדים, יכול להיות שהוא לא גבוה מספיק. רק בארץ שלנו צריך לרצף מדרכות בעמודי חסימה, ולהציב גדרות מקבילות בכניסה לגינות כדי לנסות למנוע פיזית מכלי רכב לנסוע ולחנות איפה שאסור להם. רק בשכונה שלי מוצבים כאלה ב-3 מקומות שונים, ואיפה שלא, דו"גים נוסעים כאילו זה לגיטימי להגיע עם הטוסטוס למתקני כושר שנמצאים בתוך גינה ציבורית.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
  • אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 7 שעות, Be roo כתב:

כמו שנכתב בעבר, נשמע שלמעשה נכנסת לשטח של גינה/פארק ציבורי עם כלי רכב ממונע.

מבחינתי סיימתי את הדיון, וגם הבנתי שאסור להכנס לשם עם קטנוע או בלי קטנוע, עם תג או בלי תג. סבבה, אין צורך להמשיך להסביר לי.

רק מעניין לעניין באותו עניין חשוב לי  לציין שלא. זה לא שטח של פארק. זה לא שביל שרצים בו ילדים. לא סיכנתי אף אחד. ולא הייתי עושה זאת.

חשוב לי לציין זאת רק בגלל שאני יודע שיש בפורום הזה אחוז נכבד של גולשים שיוצאים נגד רוכבי דו גלגלי בכל הזדמנות וחושבים שכל רוכב קטנוע הוא עבריין חרא שנוסע על מדרכות ובפארקים. אני לא תייר פה, יכול להבין מנקודת מבטו של מי שלא בתחום הדו גלגלי למה הוא משליך על כולם ולמה כל הרוכבים מבחינתו חארות שמגיע להם כמה שיותר דו"חות.

פה הנחתום מעיד על עיסתו. מעיד שאני לא מאלה, לא נוסע על מדרכות, לא נוסע בפארקים, לא חוסם חניות, לא חונה באמצע מדרכה, לא עובר אדומים, לא נוסע על איי תנועה, לא משפשף מראות של רכבים. יש ביננו (הרוכבים) גם כאלו. נשארו כמה. בודדים, אבל רק היה חשוב לי לציין שתאמינו שיש עוד כמה מאיתנו שהם בני אדם. אחוז הולך ופוחת לצערי אבל עדיין קיים.

תודה על כל התשובות ושבת שלום.

• רעיון טוב! 2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה מעיד על עיסתך. הדו״ח מעיד עליה משהו אחר. הבעיה היא שאי לקיחת אחריות היא עניין מקובל במדינתנו, רק שיש מי שיכול להעיף את הפקח ויש מי שלא.

ונהיגת דו״ג (כולל כלים חשמליים חסרי רישוי) על מדרכות/איי תנועה/מעברי חציה היא חיזיון נפרץ במקומותינו. 99% מהרוכבים מוציאים מוניטין רע לשאר.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
  • מבאס 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...