Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיכום 4 שנים עם סיטרואן קקטוס 2016. (הוחלפה הרצועה)

yulianx

פוסטים מומלצים

בזמנו כשהקקטוס פרצה לחיינו התגבש סביבה מועדון חברים (בפייסבוק) בניהולו של חבר הפורום אבי וויזל

בשיאו המועדון הגיע להסכמות עם לא מעט מוסכים ובהם המוסך המרכזי על הנחות והטבות לא רעות בכלל לחברי המועדון

טיפול קטן עלה לי 530

גדול 800

מגבים 160

שטיחוני גומי 250

שובר הנחה למוסך למבוטחי לוביט 200

רחיצה חיצונית והעברת טסט בחינם

ועוד ועוד 

היו אפילו ימי טיולים עם קקטוסים, מתנות ממותגות של סיטרואן, ימי השקה של דגמים חדשים...

עם השנים זה דעך

אני לא יודע מה המצב כרגע, שנים ארוכות אני מטפל מחוץ לרשת היבואן

חפש בפייסבוק מועדון קקטוס

שים לב היה איזשהו פיצול בדרך

• אהבתי 1
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 10 שעות, yulianx כתב:

המגבים יקרים מאוד כ 300 שקל למקורי, אבל הוחלפו על ידי הבעלים הקודמים ב 12-2020 ולמעט מריחה קלה באחד המגבים, עדיין שקטים אך שנה הבאה כבר אצטרך החלפה, מפתיע לטובה.

לפני 8 שעות, avargel כתב:

וכמובן תמיד ניתן להתקמצן ולהזמין ב7 שקלים גומי מאלי אקספרס ולהשחיל אותו לבד במקום הלהב המקורי

המלצה רותחת מאוד על Erick's Wiper Store בעלי-אקספרס.

https://www.aliexpress.com/store/3115070?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.2.71b01802XDwDF1

מגבים מעולים.

כל כך הרבה יותר טובים מה- Bosch המקוריים שקניתי בזמנו לרנו קליאו ועלו לי 100~ ש"ח לזוג (החלטתי להשקיע ולקנות מותג, החזיקו לי שנה וחצי בקושי).

כרגע שנה שלישית עם אותם מגבים קדמי+אחורי מהחנות של אריק על הפיג'ו 108 ועדיין מצויינים (לרכב מגב קדמי אחד בודד 26 אינץ' + אחורי).

לא חשבתי שמגבי עלי-אקספרס יכולים להיות כל כך מצויינים ושייתנו VFM כזה גבוה... מסתבר שהגומי הוא גומי אמיתי משולב בפחמן (?).

הזמנתי לכל המשפחה - וכולם מרוצים מאוד (קיה פיקנטו, הונדה סיביק, ג'יפ גרנד צ'ירוקי).

סוגרים פינה ב- 50 ש"ח והמגבים מחזיקים שנתיים-שלושה בלי שום בעיות ובלי streaks. לא לפספס את הקופון של החנות והקופונים של עלי-אקספרס במועדים המתאימים.

פה הקישור למגבים של סיטרואן.

ופה הקישור למגבים של סיטרואן C4 קקטוס, זה מה שאתה צריך?...

עריכה אחרונה על ידי DAHUJI
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה מגבים רגילים, בקקטוס החיבור לנוזל שמשה מתחבר למגב עצמו. ניתן לראות את החיבור בצד ימין.IMG_0029.thumb.jpeg.5ee9703a7425e3b422ee4f6b2d804f76.jpeg

• אהבתי 1

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 14 שעות, yulianx כתב:

בקקטוס החיבור לנוזל שמשה מתחבר למגב עצמו. ניתן לראות את החיבור בצד ימין

יודע. מכיר.

ווידאתי איתך אם זה מתאים או שלא.

בדקת בחנות שלו? אין לו כאלו מגבים?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אויה אויה איזה כיף - גם באיירקרוס הצינור של נוזל השמשות מתחבר למגב מול מושב הנוסע וכמו שדאג דה מורו אומר 

Thiiiis is the Citroen C5 Aircross, let me show you all its quircks and features

יש לי צרפתיה בחניה.

• מצחיק 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה דבר כול כך פשוט שעובד בצורה טובה במשך עשרות שנים היה צריך לשנות?😜

• רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...