Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות לכולם,

אני משחק Civilization מאז שיצא Civilization 2 וקנו לי את קרטון המשחק. ברגע שפתחתי את פוסטר עץ הטכנולוגיות שצורף לקופסא התמכרתי למשחק (ואני מכור כבר יותר מ-30 שנה). זה בגדול המשחק היחיד שאני משחק על המחשב, וכל פעם שיוצאת גרסה חדשה אני נאלץ לשדרג.

אז אוטוטו יוצא Civ7 ואני צריך מחשב חדש (האמת, הנוכחי בקושי סוחב את 6). אז רציתי להתייעץ (מכיוון שאני לא גיימר כבר יותר מ-20 שנה ופחות מעורה בעולם הזה) איזה רכיבים אני צריך? איזה כרטיס מסך? כמה זיכרון? איזה לוח אם? מה חשוב? מה לא חשוב? 

תודה רבה מראש!

פורסם (נערך)

תכתוב בגוגל דרישות מינימום של המשחק. 

זה הבסיס. הייתי קונה קצת יותר וזהו. 

לא הייתי משתגע אם זה רק בשביל זה. 

מהצצה בגוגל בדרישות הן באמת בדיחה וצריך להיות פושע כדי למכור לך מחשב שלא מריץ את זה. 

אתה רוצה לתת קישור לחנות ליד הבית שלך ונבנה לך מפרט? 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 4 שעות, ניקו פ. כתב:

תכתוב בגוגל דרישות מינימום של המשחק. 

זה הבסיס. הייתי קונה קצת יותר וזהו. 

לא הייתי משתגע אם זה רק בשביל זה. 

מהצצה בגוגל בדרישות הן באמת בדיחה וצריך להיות פושע כדי למכור לך מחשב שלא מריץ את זה. 

אתה רוצה לתת קישור לחנות ליד הבית שלך ונבנה לך מפרט? 

אני לא גר בישראל, בגלל זה אין לי חנות. חשבתי לקנות חלקי יד שניה באינטרנט ולהרכיב מהם. 

לפני 59 דקות, Or05230 כתב:

וכשיצא 8 תשדרג שוב? תרכיב מחשב סביר עם חומרה עדכנית בלי קשר לדרישות המשחק

8 יצא ב-2030 (אולי). עד אז כנראה כן. זה לא מחשב שהולך לעשות דברים אחרים פרט ללשחק (לעבודה/חיים יש מחשבים אחרים)

אז אולי חומרה עדכנית וטובה למחשב גיימינג סביר+?

פורסם
לפני כשעה, garicho כתב:

אני לא גר בישראל, בגלל זה אין לי חנות. חשבתי לקנות חלקי יד שניה באינטרנט ולהרכיב מהם. 

8 יצא ב-2030 (אולי). עד אז כנראה כן. זה לא מחשב שהולך לעשות דברים אחרים פרט ללשחק (לעבודה/חיים יש מחשבים אחרים)

אז אולי חומרה עדכנית וטובה למחשב גיימינג סביר+?

מה התקציב? אמזון אירופה/ארהב תופס?

Miata ND2

פורסם

לא יודע בדיוק מה התקציב והשימושים שלך, ומה העלות של זה, אבל שווה בדיקה:

המשחק יגיע לGeForce Now ב11.2.

זה שירות של אנווידיה שנותן לך להריץ משחקים מהstem או epic store על מחשב מרוחק עם חומרה חזקה.

אם האינטרנט שלך חזק ויציב, זה יכול להיות פתרון טוב.

תוכל לשחק על כל מחשב שיש לך כרגע כי חוץ מאינטרנט מהיר אין באמת דרישות חומרה שמחשב סטנדרטי לא יעמוד בהן.

יש מנוי חינמי שיתן לך לשחק עד שעה ברצף בכל פעם, עם המתנה בתור, או מנוי יומי/חודשי/שנתי.

התשלום לא כולל את המשחק עצמו, רק את הגישה למחשבים המרוחקים.

הייתי עושה ניסיון עם המנוי החינמי/יומי לראות שזה מתאים, ואולי זה פתרון שיכול לחסוך ממך לקנות ולתחזק מחשב נוסף בשביל משחק אחד.

פורסם
לפני שעתיים, ניקו פ. כתב:

דווקא הrecommended שלהם לא עד כדי כך בדיחה, זה מחשב גיימינג חביב מלפני שנתיים-שלוש

2caa61b915ed328840740f97bbbc642049f999cd.jpg

לפני כשעה, garicho כתב:

איפה אתה גר? מה קיים שם בשוק היד 2? 

עקרונית המפרט המומלץ שלהם זה מפרט גיימינג בינוני-high end מ2021-22

בארץ מחשב חדש שיתאים למפרט המומלץ (הגדרות HIGH ב1080P) יעלה באזור ה3-3.5 אלף ש"ח. 

תציץ בפייסבוק מארקטפלייס, אם יש שוק יד 2 טוב למחשבי גיימינג יתכן שתמצא שם אחד מתאים.

חשבת אולי על קונסולה? זה זול ופשוט יותר ממחשב נייח אבל אני לא יודע אם CIV7 יתמוך במקלדת ועכבר.

פורסם

תודה לכולם.

לפני שעה, Or05230 כתב:

מה התקציב? אמזון אירופה/ארהב תופס?

תקציב 1000-1200 יורו. אמזון אירופה תופס. ארה״ב כנראה יהיה מס גבוהה, אבל אפשר לבדוק.

לפני כשעה, DubelBoom כתב:

לא יודע בדיוק מה התקציב והשימושים שלך, ומה העלות של זה, אבל שווה בדיקה:

המשחק יגיע לGeForce Now ב11.2.

זה שירות של אנווידיה שנותן לך להריץ משחקים מהstem או epic store על מחשב מרוחק עם חומרה חזקה.

אם האינטרנט שלך חזק ויציב, זה יכול להיות פתרון טוב.

תוכל לשחק על כל מחשב שיש לך כרגע כי חוץ מאינטרנט מהיר אין באמת דרישות חומרה שמחשב סטנדרטי לא יעמוד בהן.

יש מנוי חינמי שיתן לך לשחק עד שעה ברצף בכל פעם, עם המתנה בתור, או מנוי יומי/חודשי/שנתי.

התשלום לא כולל את המשחק עצמו, רק את הגישה למחשבים המרוחקים.

הייתי עושה ניסיון עם המנוי החינמי/יומי לראות שזה מתאים, ואולי זה פתרון שיכול לחסוך ממך לקנות ולתחזק מחשב נוסף בשביל משחק אחד.

פחות מתחבר לפתרונות כאלה. אבל אם אלך על זה, איזה מחשב כדאי לקנות? משהו קטן שלא יתפוס הרבה מקום?

לפני 16 דקות, Michaelr כתב:

איפה אתה גר? מה קיים שם בשוק היד 2? 

עקרונית המפרט המומלץ שלהם זה מפרט גיימינג בינוני-high end מ2021-22

בארץ מחשב חדש שיתאים למפרט המומלץ (הגדרות HIGH ב1080P) יעלה באזור ה3-3.5 אלף ש"ח. 

תציץ בפייסבוק מארקטפלייס, אם יש שוק יד 2 טוב למחשבי גיימינג יתכן שתמצא שם אחד מתאים.

חשבת אולי על קונסולה? זה זול ופשוט יותר ממחשב נייח אבל אני לא יודע אם CIV7 יתמוך במקלדת ועכבר.

אצטרך לחפש, האמת. אבל איזה רשימה היית מרכיב סביב 1000 יורו? לגבי קונסולה, לא יודע אם היא תתמוך במקלדת/עכבר במשחק הזה

פורסם

סתם זורק, יכול להיות משהו קצת יותר יעיל, אני לא מומחה.

מעבד i5 12400f

כרטיס 4070 super , אבל אפשר אולי משהו קצת יותר זול

16gb זכרון

לוח אם הזול ביותר שמתאים למעבד, גם מיני תופס. כמובן של חברה מוכרת.

512gb nvme cruical/samsung

מארז - אני הייתי גורר מארז קודם אם הוא במצב סביר, או קונה משהו זול יד2. בכל מקרה גג משקיע 70 יורו על אחד.

ספק של איזו חברה מוכרת, gold, עד 60 יורו.

את כל מה שפירטתי אפשר גם ביד2 כמובן, לטעמי יכול לצאת פחות מ 1000 יורו הכל חדש. ואם יש לך כבר ספק או כונן אז בכלל.

אם תפרט איזה אמזון אירופה ספציפי אתן לך גם קישורים ללוח, זכרון, ספק כונן, מה שאתה צריך מביניהם.

Miata ND2

פורסם
לפני 31 דקות, Or05230 כתב:

סתם זורק, יכול להיות משהו קצת יותר יעיל, אני לא מומחה.

מעבד i5 12400f

כרטיס 4070 super , אבל אפשר אולי משהו קצת יותר זול

16gb זכרון

לוח אם הזול ביותר שמתאים למעבד, גם מיני תופס. כמובן של חברה מוכרת.

512gb nvme cruical/samsung

מארז - אני הייתי גורר מארז קודם אם הוא במצב סביר, או קונה משהו זול יד2. בכל מקרה גג משקיע 70 יורו על אחד.

ספק של איזו חברה מוכרת, gold, עד 60 יורו.

את כל מה שפירטתי אפשר גם ביד2 כמובן, לטעמי יכול לצאת פחות מ 1000 יורו הכל חדש. ואם יש לך כבר ספק או כונן אז בכלל.

אם תפרט איזה אמזון אירופה ספציפי אתן לך גם קישורים ללוח, זכרון, ספק כונן, מה שאתה צריך מביניהם.

מסכים, זה בערך הכיוון.

מעבד i5 או Ryzen 5 שנכנס בתקציב. 

כרטיס מסך הייתי יורד ל4060, 4070 לדעתי אוברקיל לCIV7.

ספק תבדוק מה נמכר ותשווה מול הרשימה הזאת: https://cultists.network/140/psu-tier-list/ שיהיה C tier ומעלה, ההפרש במחיר בין ספק איכותי לזבל הוא לא גדול. 550W אמור להספיק למערכת עם 4060.

מארז זה לא יקר, הייתי רוכש חדש. יש אחלה מארזים עד 70-80 יורו, תבחר מה שנראה לך טוב ומתאים מבחינת גודל ויציאות USB.

המחשב ישומש לעוד משהו חוץ מCIV?

פורסם
לפני 27 דקות, Michaelr כתב:

מסכים, זה בערך הכיוון.

מעבד i5 או Ryzen 5 שנכנס בתקציב. 

כרטיס מסך הייתי יורד ל4060, 4070 לדעתי אוברקיל לCIV7.

ספק תבדוק מה נמכר ותשווה מול הרשימה הזאת: https://cultists.network/140/psu-tier-list/ שיהיה C tier ומעלה, ההפרש במחיר בין ספק איכותי לזבל הוא לא גדול. 550W אמור להספיק למערכת עם 4060.

מארז זה לא יקר, הייתי רוכש חדש. יש אחלה מארזים עד 70-80 יורו, תבחר מה שנראה לך טוב ומתאים מבחינת גודל ויציאות USB.

המחשב ישומש לעוד משהו חוץ מCIV?

תודה על הכיוונים. לגבי מה עוד ישומש, בגדול רק בשביל זה. אולי קצת משחקים ישנים, אבל בשביל זה לא צריך מחשב חדש.

• תוכן חדש...