Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש לי חלק ברכב שנשבר קצת, ואני כבר תקופה מנסה לחפש חלק חליפי לזה, ברשת אין כלכך פתרון עד כמה שאני רואה,

איך אני מוצא פירוקיות טובות באיזור שלי? מה הצורה שמתנהלים מולם?

החלק שדרוש הוא סוג של מודול מאחורי הידית הפנימית של הדלת שאחראי על הידית ועל הנעילה- אליו מתחברים הכבלים של הידית והכפתור נעילה, אחד המחזיקים של הכבלים נשבר אז צריך את כל המודול להחליף,

יתכן שצריך להחליף אפילו את כל הדיפון קומפלט כי לא ברור אם המודול נמכר בנפרד מהדיפון.

אני גר בקריות אז מחפש באיזור הזה

עריכה אחרונה על ידי ik3

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם (נערך)

אתה בפורום משנת 2016 .

יש לך יותר מ 1500 הודעות.

לפי הודעה זאת עדיין לא למדת איך כותבים הודעת התייעצות אפקטיבית?

קצת מחשבה לפני שלוחצים "שלח הודעה".

דגם רכב מדוייק, שנת ייצור .

צילום של החלק. או לפחות מיקום מדוייק של  החלק ברכב. (זה כבר בונוס לא חובה).

איך מתנהלים מול פירוקיה?

באסרטיביות .

מסביב למתחם מסחרי חוצות המפרץ יש פירוקיות, חלק מהן גדולות. (גם ברחוב המוסכים מול לב המפרץ)

הן משרתות בעיקר עסקים.

לקוח פרטי צריך לבוא אליהם בזמן נוח, כשיש להם ראש פנוי אליו.

זה הנסיון שלי.  לא מהשנים האחרונות. 

עריכה אחרונה על ידי IsraCar
  • מצחיק 1
פורסם (נערך)
לפני 25 דקות, IsraCar כתב:

דגם רכב מדוייק, שנת ייצור .

צילום של החלק. או לפחות מיקום מדוייק של  החלק ברכב. (זה כבר בונוס לא חובה).

כל זה לא באמת רלוונטי, שאלתי לגבי התנהלות ומציאת פירוקיה.

הרחבתי כדי לתת קצת רקע לבעיה.

לנושא תודה אבדוק מה יש שם

עריכה אחרונה על ידי ik3

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם

האתר הזה מספק תוצאות במחיר שקרוב מאוד לחלק חדש.

חיפשתי איזה פלסטיק לפיאט. מחירון סמלת 500 שקל (הזוי)

המחיר מפירוק 350 פלוס מע"מ 

קניתי באיביי מקורי חדש ואח שלי הביא לי מחו"ל... 200 שקל

חפש באינטרנט 

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

הבעיה שברשת אין ממה שחיפשתי

פורסם
לפני 5 דקות, סולל הדרך כתב:

האתר הזה מספק תוצאות במחיר שקרוב מאוד לחלק חדש.

זה לא מחיר של האתר אלא של הפירוקיות, ומן הסתם אפשר להתמקח עליו.

לפעמים אין אפשרויות אחרות ואז הוא חוסך את הצורך להתקשר לעשרות פירוקיות.

כמובן שלפעמים עדיף להזמין חדש מחו"ל. בשביל זה יש אתרים אחרים שמוכרים (יותר או פחות) בפורום.

פורסם

ומן הסתם רכב נדיר לא יהיה בפירוקיות...אז היה מעניין שתשתף לאיזה רכב אתה מתכוון.

אגב, לי יצא פעמיים או שלוש להיעזר בפירוקיות. האנשים האלה חריפים, יודעים טוב מאד מה המחיר של כל חלק, הכל במוח שלהם, בלי מחירון...הוא יודע כמה עולה חדש וכמה אפשרי למצוא את החלק, ולפי זה קובע מחיר. ועדיין זה יוצא מאד משתלם. 

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

הפרוקיות כנראה שללקוחות פרטיים מוכרת במחיר הפראיירים.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני שעתיים, thebaron כתב:

אגב, לי יצא פעמיים או שלוש להיעזר בפירוקיות. האנשים האלה חריפים, יודעים טוב מאד מה המחיר של כל חלק, הכל במוח שלהם, בלי מחירון...הוא יודע כמה עולה חדש וכמה אפשרי למצוא את החלק, ולפי זה קובע מחיר. ועדיין זה יוצא מאד משתלם. 

איפה למשל?

פורסם
לפני 6 שעות, thebaron כתב:

נו,

זה התפקיד / מקצוע / עסק שלו.

שלא יידע מחירים ?

alfa 156 2.5.

פורסם
בתאריך 30.1.2025 בשעה 08:14, thebaron כתב:

ומן הסתם רכב נדיר לא יהיה בפירוקיות...אז היה מעניין שתשתף לאיזה רכב אתה מתכוון.

סיטורואן סי 1, לא שאני שומר את זה באיזה סוד 😂

הרכב נפוץ למדי וחלפים לכאורה אמורים להיות זמינים אבל מסתבר שאת החלק הזה בעייתי למצא, ומקומות גם לא במיוחד מתלהבים מלמכור אותו בנפרד מכל הדיפון.

בכל מקרה חיפשתי עוד ומצאתי מה שנראה כמו המוצר הנכון מעלי, הזמנתי ונראה מה יהיה

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...