Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הבדיקות האלה הורגות אותי. צריך לשנות את התקנות ושאדון הבודק יביא מסמך, עם צילומים והתייחסות לכל סעיף לכל מקום רלוונטי ברכב, שיעלה יותר, שיקח יותר זמן, אבל שתהיה עבודה. כולל להצדיק כל כיתוב. נקישות בגיר? תוכיח. צריכת שמן? תוכיח.

אין דין תיקון איכותי של פגוש, כדין תיקון חאפרי של פגוש שתכף יתפרק לך לגורמים כי הכל שם מודבק בדברים ועם ניטים, ויגרום לך להוצאה גדולה. אדון בודק מערבב את כל הדברים האלה והתוצאה שהעסק לא ברור.

ואז זה בלאגן מוחלט ואי אפשר להבין כלום.

פעם היית בודק ואז הבוחן היה נותן פרשנות של בני אנוש לבדיקה. כולל "תברח", "זה סבבה של רכב", "זה הערות רגילות לגיל של הרכב, אין פה משהו חריג או שונה"

אז היום נראה לי שבגלל שהם פוחדים שמקליטים אותם, הם הפסידו לתת פרשנות לבדיקות.

הוחלפו חלקי מרכב? מה הוחלף? פגוש? הכל? חיצוני? פנימי? פשוט גועל

עריכה אחרונה על ידי KipodYam
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 12 שעות, sk39999 כתב:

אז מה היית עושה? עד עכשיו זה רוב דעות בעד לשכוח מזה.

כבר ויתרת אבל אני אענה בכול מקרה, 

הנזק הוא נזק, והמושג "קצה שילדה" יופיע גם כשאתה תצטרך למכור את הרכב.

סיבות של "זו תאונה ממש מינימלית ובמכונים הללו ממציאים נזק", זה לא יעזור לך. הייתי שוקל רק במצב שהיא מוכנה להתגמש במחיר בגלל הנעיין הזה, ואתה מתכוון להחזיק את הרכב הרבה זמן. 

פורסם
לפני 18 שעות, BoazB11 כתב:

נניח והנהג שפגע בי מודה ומאשר לביטוח שלו לשלם לי את הנזק, וגם הסכום מקובל על הצדדים,

והביטוח שלי לא מעורב בעניין, האם גם אז יופיע האירוע בדו"ח סליקה שלי?

מה עם הנהג שפגע בי? נניח ולא נגרם לו נזק או שהוא לא תובע אותו...

דוח הסליקה שלו נקי, ורק העבר הביטוחי שלו הוכתם?

כן 

לפחות אצלי. 

כתוב תביעת ניזוק כצד ג׳

• רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...