Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה גם מה שאני חושב.

השאלה הנשאלת היא האם המכונאי שהחליף לי את התרמוסטט והגדיל בו את החור עשה לו נזק שבגללו התרמוסטט כבל לא תקין...

אציין שבמקורי יש חריר קטן הוא גם קדח חור שהוא לפחות פי שניים מהחור המקורי

ההחלפה בוצעה בדיוק בעקבות זה שהרכב התקרר בנסיעה לא מאומצת וגם במאומצת באיזורים קרים כמו ירושלים קשה לו להגיע לטמפרטורת עבודה תקינה

• מעניין 1
פורסם

לטרמוסטט יש כמה סוגים טמפרטורה  צריך להשים לב איזה שמים , משהו בשאלה שלך לא כול כך מובן לי ,   הרכב יכול להתחמם עד החצי בנסיעה אבל שהוא עומד הוא מגיע לקצת מעלות ? או שפשוט בירידות האוויר הקר גורם לקירור יותר טוב משהו לא מוסבר  טוב   , תסביר שוב  כולל התקלה של זיוף או משהו 

פורסם

שאני מדליק את הרכב והוא עומד במקום 

הוא מתחמם עד לחצי 

שאני נוסע בייחוד בכביש בינעירוני הרכב לאט מתחיל להתקרר והמחוג נמצא על רבע 

שאני יורד עם הרכב מירושלים הוא מתקרר לגמרי הרכב על c 

ואפילו שעליתי השבוע לירושלים הרכב לא הצליח להתחמם עד החצי 

פורסם
בתאריך 5.1.2025 בשעה 01:19, אודי זק כתב:

השאלה הנשאלת היא האם המכונאי שהחליף לי את התרמוסטט והגדיל בו את החור עשה לו נזק שבגללו התרמוסטט כבל לא תקין...

אציין שבמקורי יש חריר קטן הוא גם קדח חור שהוא לפחות פי שניים מהחור המקורי

מה הסיפור הזה, מצאת לך מכונאי שההובי שלו זה לחורר טרמוסטטים? לא מחוררים טרמוסטטים, אחרת היצרן היה עושה זאת.. משהו לא נראה תקין בנושא.

פורסם

קודם כל ראיתי בפורום פה שזו פרוצדורה מוכרת.

דבר שני אני לא מכונאי ולא באמת מבין בזה אני לומד כרגע ושאלתי אותו למה הוא עושה חור הוא אמר לי שכולם עושים וזו פרוצדורה מוכרת מה הייתי עונה לו?

פורסם (נערך)

במצב שאתה מתאר החימום עובד חלש, פושר?

יופי, זה בעיה קלאסית של תרומסטט שלא מגביל את הזרימה לרדיאטור.

כל תרמוסטט כבר מיוצר עם חריר בשביל לתת לאוויר לצאת מהבית שלו אין צורך לעזור לו.

תחליף תרמוסטט אם כן.

עריכה אחרונה על ידי tribel
פורסם

היי אני עדיין ממתין לאדון מכונאי שיואיל בטובו לתקן את אשר הרס 

הוא טוען שלא יכול להיות שזה מה שקרה בעקבות החור שקדח בטרמוסטט ושהוע מחר ינסה לתפוס חבר בסוזוקי שיעזור לו להבין מהיכן התקלה הזו

• שבועיים מאוחר יותר ...

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...