Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכבלית - היכן חונים?

פוסטים מומלצים

פורסם

@ברווזכנראה שנשאר חלוקים בדעתנו - אמנם הניסיון שלי קטן משלך, מצד שני פחות סימפטי. במיוחד חציית כביש ההסתדרות שזו צרה לא קטנה.

אגב, מי שהציע לחנות ליד האוניברסיטה - אין שם חניה מסודרת לקהל הרחב. צריך לחנות לצד הדרך או להמשיך עוד כמה מאות מטרים לחניון החי-בר ולהזהר מאוד בחציה (עדיף על הגשר) כי מדובר בכביש ראשי. ובאוניברסיטה עצמה רק חלק שטוח, הרוב גבעי מאוד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 11 דקות, sperial כתב:

ולהזהר מאוד בחציה (עדיף על הגשר) כי מדובר בכביש ראשי.

הגשר היה סגור לתקופה ארוכה, ואני לא יודע אם נפתח מחדש- ולא זוכר למה הוא נסגר בכלל.

אנחנו לא חייבים להסכים ידידי- אבל לפחות לפות"ש יש את כל המידע, משני צידי המטבע, ויוכל להחליט בעצמו.

לפני 24 דקות, natco כתב:

חוץ מיונק, אני לא מכיר כלום בחיפה😁

[בדיחה גסה צונזרה במקור]

יאללה, למה אתה מחכה, בוא. נשים חזיר בר על האש. אפשר לקטוף אחד טרי עכשיו אחרי הגשם. 

עריכה אחרונה על ידי ברווז
  • מצחיק 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני כשעה, sperial כתב:

@ברווזכנראה שנשאר חלוקים בדעתנו - אמנם הניסיון שלי קטן משלך, מצד שני פחות סימפטי. במיוחד חציית כביש ההסתדרות שזו צרה לא קטנה.

אגב, מי שהציע לחנות ליד האוניברסיטה - אין שם חניה מסודרת לקהל הרחב. צריך לחנות לצד הדרך או להמשיך עוד כמה מאות מטרים לחניון החי-בר ולהזהר מאוד בחציה (עדיף על הגשר) כי מדובר בכביש ראשי. ובאוניברסיטה עצמה רק חלק שטוח, הרוב גבעי מאוד.

חניון טללים פתוח, חינמי ויש גשר מהחניון ישר לרכבל.

בכל מקרה לא חסר חניות באזור, במיוחד ביום שישי.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

תודה לכל העונים. מגיע מכיוון ואדי ערה. אזור חריש. 

אגב, במקור חיפאי (עד 1998), ואף למדתי באוניברסיטת חיפה לפני מעל 30 שנה...אבל דברים בכל זאת,  משתנים, אפילו בעיר שהייתה מנומנמת.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תוכן חדש...