Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב פרטי 70-80K

Mikmik133

פוסטים מומלצים

שלום,

אני מעוניין לרכוש רכב פרטי לנסיעה לעבודה בעיקר ושימוש כללי הנסועה היומית צפויה להיות 40-50 קמ בימי השבוע ופחות בסופש נהיגה רגוע 99%,אני מתלבט בין כמה דגמים מה שחשוב לי זה כח כי אני גר בחיפה ויש עליות,ואמינות סבירה,

אני מתכנן להשקיע 70-80K,לדגמים יש כמה יתרונות וחסרונות והייתי שמח לקבל ייעוץ.
1.מאזדה 3 מנוע 2.0  שנת2018-2020 - רכב אמין מחזיק מחיר ,ביטוח יקר אבל.

2.ניסאן סנטרה 2021 - נראה טוב יש כח ביטוח זול, הבנתי שאמינות הגיר מוטלת בספק אבל לא מצאתי משהו קונקרטי והייתי מעוניין להבין אם זה נכון או סתם סטיגמה מהדגם הקודם.

3.סקודה אוקטביה 1.5 2019-2020 - DSG7 לא יודע מה מצבו, פעם אחרונה שקראתי בפורום לפני כמה שנים קיבלתי הרגשה לא להתקרב מצד שני מכר נוהג על אחת דומה שקנה מהחברה ואמר שלא היו תקלות.

4.סיויק 1.5 - יש טעם לבדוק?

אשמח לשמוע את דעתכם והצעות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני אישית חולה על הסיוויק ספורט.  יותר רכב מכל משפחתית אסיאתית אחרת (לדעתי אפילו יותר מהמאזדה 3 אבל גם עולה יותר משמעותית)

עקרונית ב80 אתה יכול להביא אוריס נחמדה מאוד (2019+) בנסיעה של כמעט 20 אקמ בשנה אתה תרגיש את ההבדל בדלק, אמינה מאוד, נוחה יחסית… וכל רכב היום ישרוד את העליות של חיפה… אין מה לדאוג. הוא עם מנוע 1.8 ועוד סוללה היברידית… הוא לא חזק בטירוף אבל גם לא חלש.

האוקטביה מצויינת. *אבל* אם לא בא לך איזה ביקור שנתי לא מתוכנן במוסך או שלא בא לך להוציא כסף על טיפולים שוטפים ועל גיר שמתפחלץ מפקקים/חום/עצירות…. לא יודע אם במדינה שלנו הייתי קונה גיר דו מצמדי בכללי. 

הניסאן הכל יוצאי ליסינג שהתעללו בהן רצח וגם לא רכב מוצלח במיוחד.

מאזדה 3 צריך לברר על ביטוח באמת… אחלה אוטו.

אם אמינות לא מקום ראשון בחשיבות אצלך, גולף/פולו/לאון/איביזה/ וכו׳

~הונדה ג׳אז הייבריד 2014~ ז״ל

כרגע ~ הונדה סיוויק האצ׳באק 2016 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבחור מעליי צודק בקשר לטיוטה יאריס .

בתקציב כזה כל מה שרשמת זה או קילןמטראז גבוה/ליסינג/ הורדת קילןמטראז / תאונןת קלות שקשה לגלות.

בתקציב כזה הייתי הולך על טויטה יאריס /יונדאי איי 10 / קיה פיקנטו 

תקבל אוטו כמעט חדש אמין וחסכוני.

לאמא שלי יש יונדאי איי 10 נוסעת פעם בשבועיים 140 קילומטר לדרום לנכדות שלה ללא שום בעיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...