Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 13 שעות, EEEBBR כתב:

לפני שהשרשור הזה ירד לתהומות רק אומר תודה.
הCCWR254 נשמע לי כמו מה שאני מחפש.
הלוואי והיה לי איך לשמוע אותו אבל עד עכשיו אדי(שלא ידעתי את שמו עד השרשור הזה) היה כל כך SPOT ON במגוון דברים שאני מוכן להמר על זה.
אעדכן לכש... בתוצאה הסופית.

הוא כרגע מורכב אצלי כרמקול סנטר אבל אני בדיוק מחליף שם את הפלאנארים לטוויטרים ואצטרך לכוון

IMG_20241115_100736.jpg

• מעניין 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לפני 9 שעות, lanosforce כתב:

הוא כרגע מורכב אצלי כרמקול סנטר אבל אני בדיוק מחליף שם את הפלאנארים לטוויטרים ואצטרך לכוון

IMG_20241115_100736.jpg

עניין נפוץ לשים מיד כסנטר?

פעם ראשונה שאני רואה כזה

פורסם

לא, האמת שזה מאוד לא נפוץ אצל diy זה נפוץ ברכבי יוקרה שם מנסים לתת חוויית שמע דומה לכל נוסע אבל בלי לתת דגש על סטייג' מושלם למאזין אחד.

אבל מה שאכתוב עכשיו יהיה הכי מעניין עבורך.

אתמול הרכבתי את הסקאן ספיקים d2004 והם משלימים את המוראל הייבריד איביישן דור 2 לסט שני חלקים ומה שקורה לי זה בדיוק מה שאתה מתלונן עליו.

יש בינם פער עצום ביכולות בכל תחום המיד שפשוט אי אפשר לגשר ללא מידריינג'.

הccwr כרגע מורכב כסנטר בודד וברגע שאני מפעיל אותו אמנם הסטייג' יפגע קצת אבל הסאונד שיוצא ממנו, באותו רגע זה פשוט נפלא

או שאני אתקין אותו ביחד עם הבן זוג שלו כמידריינג'ים או שאני אשאיר בודד כסנטר ואביא לשם איזה מידריינג' זול כי אוגוסט הבא אני מוכר את הרכב הזה כנראה.

תרצה לעבור ולשמוע בעצמך את ההבדל בין המיד הזה כבוי לפעיל אז דבר איתי בהודעה פרטית. מה שאני כותב לדעתי יקבל עירבון כפול.

• אהבתי 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...