Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

התלבטתי אם להשתמש במילה קטנוניים, אך זה מציג את מי שחשוב לו כקטנוני ושלילי. אז הניסוח כמו בכותרת, כמה חשוב לכם הדיוק?

אם כתוב חותמת, אז חותמת. לא קשקוש עם עט.

אם תאריך התקנה אז תאריך ההתקנה ולא מספר רישוי של הרכב.

כשאתם מקבלים לידכם לא רק במצבר בכל דבר ורואים שאין דיוק אתם מבקשים לתקן?

141220.jpg

פורסם

מה שמעניין שזה יעבוד. כלומר, שיכבדו את האחריות.

השאר לא מעניין.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

תשדך את הדף לקבלה/חשבונית ותעשה צילום שיהיה לך ליתר ביטחון. די בטוח שיכבדו את האחריות גם אם מילאו נתונים בשדות הלא נכונים. בחייך אתה מתעסק עם מתקין מצברים לא עם רופא (למרות כתב היד 😉). 

פורסם

חשוב, אבל זה נהיה קל יותר כשאתה מבין שאתה החריג ולכן עובר למדינה/עיר/תרבות אחרת שיש בה יותר אנשים כמוך. ואז אחרי תקופה אתה מגלה בעיות חדשות ונדרש פעם נוספת לאותה סוגיה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בכל פעם אני תוהה לגבי הדברים האלה. כמו למשל "חותמת החנות" כשקונים מוצר חשמלי לבית. היא אף פעם לא מופיעה.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

מעניין למה זה קורה. חפיף/יהיה בסדר? ישב אדם וניסח כל מילה. יכל לוותר על הכוכבית הקטנה שמראה שיש חשיבות דווקא לחותמת, ולא חתימה, לא קשקוש עם עט, חותמת רשמית. 

לנדוד ממקום למקום בגלל דבר כזה נשמע קיצוני. אולי ללמוד לעבוד עם זה? מה זה אומר, להתעלם? להקטין ראש? 

עד שיום אחד מישהו יגדיל ראש ואז הקטנת הראש עלולה לעלות כסף. אין הוכחת רכישה, שולם במזומן, ואין חותמת קניה

יתכן ותתקשה לקבל אחריות, אם הגעת במועד שקל להיתפש על כל דבר קטן . נניח בחודש האחרון של האחריות.

קראו את הכוכבית הראשונה בצד ימין לגבי חותמת המתקין. 

מזכיר שהמצבר הוא רק להמחשה. כמו שהזכיר פבליק זה קורה בעוד מקומות. האי דיוק בפרטים. תופעה מעניינת. 

פורסם
לפני 29 דקות, פאר האורה כתב:

אין הוכחת רכישה, שולם במזומן, ואין חותמת קניה

לפני שעתיים, פאר האורה כתב:

אתם מקבלים לידכם לא רק במצבר בכל דבר ורואים שאין דיוק אתם מבקשים לתקן?

אם אתה אוהב דיוק אתה אמור לאהוב חשבוניות, זה כרוך אחד בשני.

אם אין חשבונית אני דורש, בהחלט.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

זה א.ב. שיהיה חשבונית.

כשיש חשבונית הפרטים בטופס פחות חשובים.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

לגמרי. 

ואני לא משלם במזומן. רוצה מה שנקרא paper trail. מצמיד את פתקית האשראי לחשבונית ותעודת האחריות, ואם צריך גם מצלם אותה (הנייר הכימי הזה דוהה)

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

אני לא בטוח שממש התכוונו דווקא לחותמת ולא חתימה.

לא נראה לי שמישהו יסרב לאחריות, לפחות אם יש קבלה.

מעבר לזה, בדברים קטנים כאלה לא הייתי מתעקש. בדברים גדולים, כן.

לגבי כתיבת פריט מידע בשדה הלא נכון - כל עוד אפשר להבין מה שייך למה, זה לא משנה.

סוג מנוע: סיזיקי? זה מעניין.

מה שכן, כותרות אינפורמטיביות בפורום הן דבר שימושי.

עריכה אחרונה על ידי elera

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...