Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט לגבי רכישת פולקסווגן T-Cross 2023

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מתלבט לגבי רכישת טי קרוס יד בשנתון 2023, נהגתי ברכב והתחברתי אבל תוהה לגבי עניין הטיפולים והגיר שאני שומע הרבה פידבקים שלילים.

למישהו יש ניסיון או חוות דעת עליו?

הרכב ישמש בעיקר לנסיעה עירונית באיזור ה10-15k בשנה

עריכה אחרונה על ידי Pk
פורסם

מבססת על הגולף. אותם מכלולים מכאניים שנמצאים בכל רכבי הקונצרן כבר לא מעט שנים. 

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם (נערך)

המנוע אמין ומוכח תחת טיפולים בזמן. הגיר dsg7 יבש שנטען שהשתפר מעל 2017 אבל עדיין יש לו שחיקת מצמדים כמו כל גיר דו מצמדי ובמיוחד בפקקים . קיים גם סיכון למוח גיר וחיישן ידית הילוכים שהולכים בטרם עת. 

ביצעתי על הרכב נסיעת מבחן , ההתנהגות כביש טובה והאבזור מאוד נחמד אבל אני לא בטוח עד כמה היא מתאימה לשימוש עירוני בלבד מבחינת ההתנהגות של הגיר והשחיקה שלו (אני הרגשתי ויברציות ברמזורים והשהייה קלה בלחיצה מעמידה) 

אם אתה רוצה רק רכב מהקונצרן עם המנוע הזה אז לדעתי הוא מהיותר עדיפים שאפשר לקנות

עריכה אחרונה על ידי nissan1211
פורסם (נערך)

טי קרוס משווקת בישראל ובאירופה רק עם מנוע 1.0 וגיר יבש/ גיר ידני באירופה , גם הטי רוק עם מנוע 1.5 הוא עם גיר "יבש" dsg דגם dq200

פורסם

נהגתי בו ומאוד אהבתי. אבל כן יש את החשש שמשהו יתקלקל מחוץ לאחריות ואז אלפי שקלים. מצד אחד איכותי ומצד שני לא ראש שקט, לפחות ממה שקראתי על הגיר

פורסם

לדעתי חשש לא מוצדק. הגירים הללו הם מוצר לגמרי בשל אחרי יותר מעשור של אבולוציה. בתחילת הדרך, אכן היא בלאי גבוה מצמדים אך מאז 2016 ואילך, זה מוצר בשל. במשפחתי עברו 3 מכוניות על DSG יבש, אשר שרתו בין 5 ל-8 שנים, עם מעל 100K ק"מ ללא בעיות. 

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
בתאריך 22.10.2024 בשעה 22:17, menir1 כתב:

מבססת על הגולף. אותם מכלולים מכאניים שנמצאים בכל רכבי הקונצרן כבר לא מעט שנים. 

הטי קרוס מבוססת על הפולו.

• רעיון טוב! 1
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לפני כשעה, SunshineGC38 כתב:

מהם דגמי הקונצרן בהם יש מנוע היברידי קל או גיר רטוב?

היברידי לדעתי אין. רטוב טיגואן אם לא טועה

פורסם

רק בחדשות יותר תמצא היברידי קל, להבנתי שנתיים אחורה ומטה, אין. אשר לגיר הרטוב והקביעה שהוא מותקן בטיגואן ובאחיותיו קארוק ואטקה לא, מחכה עדיין לקישור רציני שיאמת.

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, רועי5 כתב:

רק בחדשות יותר תמצא היברידי קל, להבנתי שנתיים אחורה ומטה, אין. אשר לגיר הרטוב והקביעה שהוא מותקן בטיגואן ובאחיותיו קארוק ואטקה לא, מחכה עדיין לקישור רציני שיאמת.

אימתתי זאת בעבר פה לא ברור אם בשאלה שלך 

הגיר הרטוב לא מותקן באטקה ובקארוק אלא רק בטיגואן . 

1. בספר הטיפולים הטיגואן זקוק להחלפת שמן גיר כל קמ מסוים וזה טיפול שעושים רק בdsg הרטוב. 

2. אין לי פנאי לכך כרגע אבל אם תפתח תרשימי חלקים של הרכב באתרי שרטוטי חלפים אתה תמצא שכתוב שהגיר האוטומטי הוא dsg7 רטוב 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...