Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ירידת אוויר בצמיג

גלית מרום

פוסטים מומלצים

הי לכולם, יש לי רכב סוזוקי סוויפט 2023, יש לי ירידת אוויר בצמיג שמאלי אחורי, זה אומרת אם החיישן מראה 240 על גלגלים אחרים, עליו הוא מראה 180. מילאתי אוויר ותוך כמה ימים שוב הופיעה התראה. האם מדובר במצב חירום ואני צריכה מחר ללכת למוסך או אפשר לחכות כמה ימים. אני צריכה לנסוע מחיפה לעכו בשבת ובראשון. תודה. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 47 דקות, Buki כתב:

לא צריך ללכת למוסך אבל כן מחר בבוקר תלכי לפנצ'ריה לתקן את התקר. 

הבעיה שפנצריה יכולה לרמות ולבקש להחליף צמיג שלם... מזה אני חוששת, לכן מעדיפה ללכת למוסך סוזוקי מורשה 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תכתבי אזור מגורים, ויכתבו לך על פנצריה אמינה באזור שלך. 

ללכת למוסך מורשה על פנצר זה כמו לפנות לטיפול נמרץ על חתך קטן באצבע.

נ.ב. אני לא מכיר את סוזוקי, אבל לא שמעתי בחיים על מוסכים שמטפלים בפנצרים.

לפני כשעה, גלית מרום כתב:

האם מדובר במצב חירום ואני צריכה מחר ללכת לפנצריה

כן! 

אל תחכי עם זה, במיוחד לא לפני נסיעות גדולות, נסיעה עם פנצר גורמת נזק לצמיג.

עריכה אחרונה על ידי לב טוב
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 שעות, גלית מרום כתב:

הבעיה שפנצריה יכולה לרמות ולבקש להחליף צמיג שלם... מזה אני חוששת, לכן מעדיפה ללכת למוסך סוזוקי מורשה 

מוסך מורשה יצרן לא יתקן פנצ'ר אלא יחליף צמיג...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אין פנצ׳ריה קרובה אבל יש תחנת דלק, או שיש לך משאבה, נפחי את הצמיג בהקדם. ביחידות המקובלות אצלנו בשלושת הגלגלים יש 34psi וברביעי 26. כשאת מתקנת את הצמיג בקשי מהצמיגאי לבדוק לחץ אויר בכל הצמיגים, כולל הרזרבי, לפי הרשום בלוחית על הקורה שליד מושב הנהג.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 8 שעות, גלית מרום כתב:

הי לכולם, יש לי רכב סוזוקי סוויפט 2023, יש לי ירידת אוויר בצמיג שמאלי אחורי, זה אומרת אם החיישן מראה 240 על גלגלים אחרים, עליו הוא מראה 180. מילאתי אוויר ותוך כמה ימים שוב הופיעה התראה. האם מדובר במצב חירום ואני צריכה מחר ללכת למוסך או אפשר לחכות כמה ימים. אני צריכה לנסוע מחיפה לעכו בשבת ובראשון. תודה. 

לכי לפנצ'ריה, יש לך כנראה פנצ'ר, לא משחקים עם זה. הסיכוי שבריחת אויר זעירה יחסית תביא להחלפת צמיג הוא קטן מאוד. אם את חוששת מיושרם של בעלי המקצוע, חפשי במידרג, ההמלצות שם אמינות למדי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 8 שעות, גלית מרום כתב:

תכנסי לשאול תראי מה הם אומרים.

אם התקר באיזור הירוק, אפשר לתקן את הצמיג. אם באיזור האדום - יתכן וצריך להחליף את הצמיג, תלוי במיקום. 

תבקשי לראות את מקום התקר.

למוסכים, חוץ ממוסכים מרכזיים גדולים מאוד, אין ציוד לטיפול בצמיגים. הם פשוט יסעו עם האוטו לפנ'צריה הקרובה ושם יתקנו.

TIA-repairable-area(1).thumb.jpg.22317660c384df390662adbf62c99604.jpg

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש גם עניין של גודל וֶורת הנקב. מן הסתם כרגע הוא כמעט סגור על ידי החפץ שחדר אותו, לכן הדליפה איטית.

אגב, אם יש צורך בהחלפת צמיג סביר שזה יהיה זוג (את רוצה זוג זה. על אותו סרן, למען האיזון), אבל זה תלוי במידת השחיקה והמצב הכללי של הצמיגים.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 10 שעות, לב טוב כתב:

תכתבי אזור מגורים, ויכתבו לך על פנצריה אמינה באזור שלך. 

היא רשמה שיש לה נסיעה מחיפה לעכו. וחיפה כאזור מגורים נתמך גם בהודעות אחרות ;) 

בהתאמה, אם עדין רלוונטי, הנה כמה מקומות מומלצים: צמיגי תמר, צמיגי רוני בקריית ים, צמיגי דניאל בחיפה, צמיגי יוניברס בנשר, צמיגי פרויד, אריק צמיגים בקניון חיפה.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש עוד כמה. למש, קיבלתי פעם שירות מצויין  אצל אסחאק מול מגדל הנביאים. באותו זמן זוהה כנציג קונטיננטל בחיפה.

אישית אני ממליץ על פרויד, אבל הוא לא זול.

מיוניברס (ליד השופרסל בנשר)מתרחק אחרי שלפני אי אילו שנים התעקשו למכור לי צמיגים סיניים.

• מעניין 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 20 שעות, גלית מרום כתב:

יש פנצריה קצת לפני שזר בכביש שרות פתוח בשבת יתקן לך את הפנצר.רק אל תלכי לאוטו דיפו שם יהרסו לך את הגלגל 

אם צריכה עזרה אשמח לעזור אני מחיפה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...