Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התמודדות עם מתנגדת חיסונים במשפחה

קורן בן אשר

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון

כן, ברגע שמכניסים לאנשים את הג'וק שהכל זה כדי שחברות התרופות יעשו עליהם כסף ההיגיון הבריא קופץ מהחלון.

כמובן שיש בזה מן האמת אבל בכל השקרים המוצלחים יש טיפת אמת.

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

@hans לגבי שיטות סטטיסטיות - הרבה יותר מוקדם מכפי שאתה מציין. כאשר אני למדתי רפואה בשנות ה-70 עניין המחקר המבוקר האקראי כבר היה סטנדרד, וכל מחקר שאפשר בוצע בדרך זו, והתוצאות.דווחו בשיטות. הסטטיסטיות שהיו מקובלות אז. כמובן שהשיטות הסטטיסטיות התקדמו אם השנים וגם שיטות המחקר השתכללו.

כמובן שלא כל מחקר יכול להתבצע כך, אם מסיבות אתיות (תעשה "כאילו ניתוח"?) מעשיות (מגבלה על מספר החולים שניתן לגייס,על צמנת לקבל עוצמה סטטיסטית דרושה ועוד,הרבה מגבלות

מסיבה זו גם ההנחיות הקליניות מציינות. דרגת המלצה לפי ממצאי המחקרים (ממומלץ.מאוד ועד מומלץ להמנע), והן את עוצמת המעדע - מריבוי מחקרים מבוקרעם ועד דעת מומחים.

אגב, אני בטוח שכל חברינונשלמדו באוניברסיטה מכירים את מבחן ההשוואה student's t test. יותר מעניין, מי יודע מי המציא אותו?

• מעניין 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 6 שעות, פינדר כתב:

בגלל זה ויכוח עם מתנגדי חיסון ״מקצועיים״ הוא חסר סיכוי וחסר תוחלת.

נכון,

אבל ויכוח עם רוב האנשים הוא די חסר תוחלת, כי עצם הויכוח שם את כולם בפוזיציות הגנתיות מראש, לא נקודת מוצא טובה לקבלת דעה אחרת. 

מעטים האנשים שבאים לשתף ולקרוא את של אחרים, וכל אחד רק מנסה לשכנע בעמדתו, בין אם זה ביביסט מחוסן או קפלניסט מסרב חיסונים, זה בטבע האנושי. 

אני חושב שבסוגיית החיסונים להיכנס לויכוח מראש הופך את זה לאבוד, אלא אם נכתבות שטויות ואז כמובן שראוי לתקן את השגיאות למען קוראים אחרים, אך כמו שאתה מציין לא חושב שמישהו ישתכנע ממשהו. 

• אהבתי 3

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 9 שעות, sperial כתב:

אגב, אני בטוח שכל חברינו שלמדו באוניברסיטה מכירים את מבחן ההשוואה student's t test. יותר מעניין, מי יודע מי המציא אותו?

הסטודנט!

אבל מי המציא את מבחן teacher's test ? 😉

t_distribution.png

ולעניינינו @קורן בן אשר אם היא מתנגדת לכל החיסונים קטיגורית אז אין לך הרבה מה לעשות. אם יש חיסונים שהם "בסדר" לדעתה, תשכנע שתיתן אותם.

עריכה אחרונה על ידי borsood

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש אנשים שהולכים באופן עיוור אחרי מנהיגים כריזמטים.

אני חושב שאני יודע אחרי מי היא הולכת.

מבחינת הלכות ומוסר הרב הזה תותח ואפילו הייתי בהרצאה לא מזמן, מאכילים אותו בכל מיני שטויות שמוצאים בREDDIT וכל מיני פורומים של בדיחות, היה איזה MEME שהוא הציג בהרצאה כמקור אמיתי, רק שזו היתה בדיחה.

הבעיה שעירבו את זה ביחד עם הדת ולכן קשה לה, כאישה מאמינה, להפריד בין השניים.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בקורונה, כשהתכנסויות הותרו, נקלעתי לכינוס כלשהו (חרדים) של מתנגדי חיסונים. הגיע לשם במיוחד רב השכונה, תפס את המיקרופון, והורה לכולם כי יש לקחת חיסונים משום שזו דעת תורה והרבנים פסקו להתחסן ולכן חייבים,ובתור רב המקום הוא מצווה לפזר את האסיפה. אומר לו המנחה: יש אבל צד שני. ענה לו הרב: אין צד שני. דעת תורה היא הקובעת, והעניין סגור.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בהמשך לשרשור הזה,

יש 2 פרקים לא לפחד מחיסונים בפודקאסט של המעבדה.  

אם זה יכול להעשיר מישהו במידע, למה לא.  

פרק 1

פרק 2

עריכה אחרונה על ידי saar5555

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - DSG7

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...