Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שכן מתלונן על מצלמה במבואת כניסה משותפת

IsraelR

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
לפני 5 שעות, IsraelR כתב:

לאחר מספר מקרים שאנשים/פועלים/עובדי חברות כבלים ותקשורת צלצלו אצלנו בפעמון השער בטעות/ חיפשו מישהו אחר

1. מה תעזור לך מצלמה בעניין כזה? אף אחד לא מרע לך, לדבריך. טעויות יעשו עם מצלמה או בלעדיה.

2. אבל שאלת על התקנה אז נזרום:

קשה להבין גבהים מהתמונה, אבל אין אפשרות להתקין ממש בקצה הגדר ומעל השער?

ככה שהמצלמה תפנה בחדות למטה ותצלם רק ליד השער?

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המצלמה בעיקר עוזרת להבין כשיש רעש להבין מה קורה + לראות מי בשער כשמצלצלים.

בנוסף,

יש מקרים שהבן שלי נשאר לבד בבית והוא מעדיף שלא להיהתקל בהם במידה והוא יוצא אז הוא מסתכל לוודא ואו לחילופין כשהם מצלצלים והוא לבד בבית. לפני זה היו מקרים שהוא היה מאוד מבוהל כשהם צלצלו.

וללא קשר, טוב לדעת כשאתה לא בבית אם מישהו ליד השער, המצלמה שולחת התרעה.

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה לא להתקין על השער שלך Ring
מבחינתו זה אינטרקום וזכותך להתקין - אם בארה"ב זה חוקי, בכל מקום זה יהיה חוקי
אתה יכול לעשות עם זה יותר...

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 13 דקות, סולל הדרך כתב:

למה לא להתקין על השער שלך Ring
מבחינתו זה אינטרקום וזכותך להתקין - אם בארה"ב זה חוקי, בכל מקום זה יהיה חוקי
אתה יכול לעשות עם זה יותר...

מהכרות עם הנפשות הפועלות, הוא יגיד שאני מצלם לו את הבית.

הוא עדיין לא הגיב להודעה שלי לגבי השינוי של המיקום מצלמה או שאחפש דרך אחרת לראות את השער, מה הייתם עושים? יש וי כחול

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ככל שאתה מתכתב איתו ומחכה לאישורו, אתה משחק לידיו. הוא זה שיאשר או לא מה שאתה חושב או רוצה לעשות.

אני חוזר על הצעתי, פרק /העבר את המצלמה הרחק מעיניו. שים על קיר הבית שלך. בתוך השטח שלך.

הוא הצליח להפחיד אותך עם ההודעה על פניה לעורך דין. 

אין כל בעיה חוקית להתקין אינטרקום מצלמה/רינג או דומה. והשכן שלך ״יכול לקפוץ״ .

• רעיון טוב! 3

למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה.  מסביבי  רואה עדיין נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש , בכל נסיעה . 

עד מתי 😡

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 6 שעות, IsraelR כתב:

אנחנו גרים בבית פרטי, לאחר מספר מקרים שאנשים/פועלים/עובדי חברות כבלים ותקשורת צלצלו אצלנו בפעמון השער בטעות/ חיפשו מישהו אחר

אני בדיוק בגלל החשש הזה לא התקנתי פעמון בשער. תחשוב רגע, למה את בכלל צריך אותו?

חברים, מכרים, שליחים פשוט מתקשרים לנייד. למשפחה (גם המורחבת) יש מפתח. כל השאר לא צריכים להטריד אותי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

להתקין אינטרקום על השער או הדלת זה לגיטימי

רינג זה אינטרקום 

אני ממש נגד מלחמות שכנים אבל גם לא בעד לתת לאנשים לנהל אותך

• אהבתי 2
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

לי קרה מקרה הפוך. לפני כ- 12 שנים התקנתי מצלמה באיזור רגיש בין 2 גגות פרטיים בבניין שאני גר בו ( אפשרות לפריצות, גניבות, כל מיני נזקים). האיזור ציבורי, אבל התקנתי את המצלמה כך שהיא תצפה בעיקר על הגדר של הגג הפרטי שלנו, לא על הגג של השכנה. אני זוכר שממש עסקתי בכיוון שלה כדי שייראו כמה שפחות שטח פרטי של אותה השכנה. מעולם לא דיברו איתי על המצלמה הזו, עד שכעבור כמה שנים השכנה ניגשה אלי, שאלה אם אני יכול להסתכל במצלמה ולראות מי גנב לה כיסאות ושולחן מהגג. הסברתי לה שהמצלמה שלי לא צופה לגג שלה ושהתקנתי אותה בצורה מסויימת בגלל שזו הפרטיות שלה, אמרה לי שכל השנים היא חשבה שהמצלמה שלי רואה גם את הגג שלה והוסיפה שתשמח אם אעשה כך שהמצלמה תעזור גם לה. 

מתכלה מתחת לכיסוי:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

המחליפה: Alfa 159 TB

עם חלונות חשמל ונעילה מרכזית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 12 שעות, IsraelR כתב:

Screenshot at Sep 05 11-07-45.png

להשים את המצלמה על הגדר הלבנה איפה החץ הסגול שמכוון לכיוון השער שלך.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 16 שעות, IsraelR כתב:

הוא עדיין לא הגיב להודעה שלי לגבי השינוי של המיקום מצלמה או שאחפש דרך אחרת לראות את השער, מה הייתם עושים? יש וי כחול

הייתי ממתין עוד לתגובה. זה מה שהוא אמור לעשות כרגע. זה לא שאתה לא מנסה לפתור את הבעיה.

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא עורך דין, והנ"ל לא מהווה יעוץ משפטי.

1. אם שלח לך התראה מעורך דין ותוכל לשתף את ההתראה יהיה אפשר להבין על מה הוא תובע.

2. אם הוא כתב מכתב בעצמו, תענה לו שהמצלמה מצלמת את הכניסה לבית שלך בשטח הציבורי ואין עם איזה שום בעיה.

3. בשביל שתסיר את המצלמה הוא יצטרך לתבוע בבית משפט שלום ומעלה לצו עשה, למשפט הוא יחכה שנה, והעורך דין יעלה לו כסף. כל עורך דין עם 2 IQ ומעלה יגיד לו שירד מזה.

4. אין שום בעיה לצלם בשטח ציבורי, ואם הבנתי נכון מדובר בשטח ציבורי.

5. גם לי לא ברור איך מצלמה אמורה למנוע מאנשים טעויות בדלת. נראה לי שאם פשוט תשים שלט ברור "כאן משפחה כהן, משפחת לוי בצד השני. נא לא לצלצל בפעמון" תפתור לך את כל הבעיות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תביעה כזו תהיה אצל המפקח על המקרקעין ויותר מהירה. נדמה לי שאפילו לא מחייבת ייצוג, אם כי ייעוץ משפטי מומלץ.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני הבנתי שהשביל משותף.

בשביל זה צריך ייעוץ משפטי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...