Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שכן מתלונן על מצלמה במבואת כניסה משותפת

IsraelR

פוסטים מומלצים

שוב תודה לכולם,

אין דרך לשים כניסה נפרדת, הלוואי והיה.

לפני 16 שעות, natco כתב:

2. השכן של פות"ש יכול, כמו שכבר נכתב כאן, ללכת למפקח על הבתים המשותפים, ולקבל שם "צו עשה", ואפילו פיצויים, אם המפקח יהיה סבור שמגיעים לו כאלו. זה מהיר, זה בלי דיונים ארוכים, ולא חייבים ייצוג עו"ד. 

לגבי זה, זה גם נשמע לי תהליך מאוד מוזר, איך המפקח יכול לדעת מה אני מצלם ובאיזה זוית? כמו שנאמר למעלה, זה לחיצת כפתור לשנות ההגדרות. בכל אופן, אין לי שום כוונה לצלם את הבית שלו, הוא ובני ביתו מעניינים אותי כקליפת השום, זה נטו הניסיון שלו להמשיך בשלו ובהתנהגות שלו, אגב, גם עם הדייר הקודם הוא התנהג באופן דומה.

אני את שלי עשיתי, נתתי אופציה לגישור ויש וי כחול שהוא קיבל את ההודעה ורשם שיעדכן אותי, מה שמשעשע פה זה שאני חסום אצלו בוואטסאפ אחרי שביקשתי ממנו בנימוס לגזום מעט מהעץ שלו כי ליטרלי חסם לי את הכניסה לבית, הייתי עובר ונכנס בענף עם הראש, כתגובה הוא חסם אותי אז חסמתי בחזרה ולכן ההודעה היא מאישתו שאיתה יש לנו קשרים יחסית סבירים, סיפור הזוי כל העניין ככל שאני כותב אותו.

האינטרקום עם המצלמה (רינג) הותקן אתמול, כאשר מישהו מצלצל בדלת זה מצלצל לנו גם בפלאפון ואנחנו רואים מי בדלת, זה פותר חלק גדול הבעיה.

המצלמה נשארת שם כדי לכסות על הדברים האחרים כרגע.

• אהבתי 1

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי התיאור של פות״ש מדובר בשכן שמנסה ואולי אפילו מצליח לעשות שרירים.

שווה להראות שיש צד שני שיודע גם לעמוד על שלו כשצריך ויודע גם לערב את רשויות החוק.

(נשמע כמו בקשה לגיטימית לגזום ענפים שמפריעים ותגובה לא לגיטימית להתעלם ולחסום)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תביעה לא מערבת את רשויות החוק, אלא אם התכוונת שיגיש תלונה במשטרה?

תביעה זו פרוצדורה שעולה כסף וזמן.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...