Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כבר כמה שנים מברשת שיניים חשמלית של אורל בי, ואני לא יכול להגיד שאני מרוצה יתר על המידה. 

משתדל לעשות 2 דקות, לעבור על כול חלל הפה, ועדיין מצטברת אבנית במהירות מסחררת. 

משיחה עם חבר,שיש לו את המברשת שיניים של פיליפס, הוא מרוצה מאוד. אבל זאת המברשת שיניים החשמלית היחידה שהייתה לו, ככה שאין לו בדיוק מידת השוואה. 

האם מישהו ניסה את שניהם? האם מבחינת אבנית יש יתרון לטכנולוגיה אחת לעומת השניה? 

פורסם

לי יש אורל B בהמלצת רופאת השיניים שלי, וגם אצלי מצטברת אבנית בקצב מעורר כבוד.

מה שאני יכול להגיד לך זה שהרופאה טוענת שאין קשר בין סוג המברשת להצטברות אבנית - זה קשור להרכב הרוק שלך. יש אנשים שיש להם הצטברות אבנית יותר מאחרים, וזה מה יש. אתה יכול (שוב, המלצת הרופאה) לשים על המברשת סודה לשתייה פעם בשבוע ולצחצח - זה אמור לצמצם את ההצטברות ה"עודפת", אבל בגדול, אין יותר מדי מה לעשות.

• מעניין 1
פורסם
לפני 13 דקות, davemustaine87 כתב:

מה הסיבה שאתה מעדיף את הפיליפס?

מבנה המברשת שלא נוח לי ככ העגול, ותחושה אישית שלי לא מגובה בשום צורה אמפירית שהיא מנקה יותר טוב.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 5 דקות, yohai71 כתב:

אין קשר בין סוג המברשת להצטברות אבנית

בדיוק.

אין שום סיבה להניח שמברשת אחת שונה מחברתה, מדובר על ראש עם סיבים מסתובבים. הסיבים לא הומצאו מחדש, וגם את הסיבוב לא שינו יותר מידי. 

ההבדלים בין המברשות מתבטאים בהעדפה אישית של פיצ'ר מינורי כזה או אחר.

אם אתה סובל מאבנית, הקפד לצחצח כמו שצריך לפחות פעמיים ביום, אם יש לך אפשרות, גם אחרי כל ארוחה, ולאחר מכן לעבור עם חוט דנטלי. וללכת לשיננית לעיתים תכופות יותר. לרוב ההמלצה היא פעמיים בשנה, למי שיש נטיה ליותר הולך 3 ואפילו 4 פעמים.

פורסם

קניתי את הסוניקר של פיליפס דגם 5100 באמאזון גרמניה (380₪ עד הבית, בארץ רצו 500-600₪ על סדרה 4 דגם 4500 או 4300).

ליגה של מברשת שיניים (ואני לא מהחובבים של המברשות החשמליות, אבל היא מנקה מצויין). 

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

השתמשתי בעבר במשך כמה שנים בפיליפס, האחרונה HX6511.

בשנה וחצי האחרונים משתמש באוראל בי IO4

עברתי בין החברות בגלל שנראה לי מוזר שהפיליפס התפגרה לי כל פעם תוך פחות משנתיים.
לא מבחין בשינוי משמעותי בהצטברות האבנית בשימוש במברשות השונות, כן בהחלט מאז השימוש במברשות הנ"ל מבחינים בשינוי לטרום השימוש בהם, וצחצוח עם מברשת רגילה.
לא הולך לשיננית כך שאין חוות דעת מקצועית על המצב.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 12 שעות, davemustaine87 כתב:

יש לי כבר כמה שנים מברשת שיניים חשמלית של אורל בי, ואני לא יכול להגיד שאני מרוצה יתר על המידה. 

משתדל לעשות 2 דקות, לעבור על כול חלל הפה, ועדיין מצטברת אבנית במהירות מסחררת. 

משיחה עם חבר,שיש לו את המברשת שיניים של פיליפס, הוא מרוצה מאוד. אבל זאת המברשת שיניים החשמלית היחידה שהייתה לו, ככה שאין לו בדיוק מידת השוואה. 

האם מישהו ניסה את שניהם? האם מבחינת אבנית יש יתרון לטכנולוגיה אחת לעומת השניה? 

משתמש במברשת רגילה ובכל 55 שנותיי נזקקתי לניקוי אבנית רק פעם אחת אחרי פציעה בכתף שפגעה באיכות הצחצוח 

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מברשת ידנית, קיסמים דנטלים וחוט כל יום.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

היתה לי מברשת מסדרה 7 של oralb שהחזיקה מ2015 עד לפני שבוע.

לא התנסתי במברשות אחרות, אבל המברשת מאוד נוחה, הגיעה עם מטען לנסיעות (מן קייס כזה) ואפשר לחבר לה מגוון ראשים (אישית אוהב את העדין ביותר)

בינתיים העדפתי להשקיע פחות ולבדוק את הדגמים הפחות יקרים, אז רכשתי זוג מברשות oralb 3900 ב250 ש"ח.

בתאכלס אותה מברשת בלי הבלוטוס (שגם ככה לא השתמשתי בו) ובלי תצוגת מצבים, אבל יש לה את המצב המהיר ביותר שאהבתי מהמברשת היקרה יותר אז זה מספיק לי.

• אהבתי 1
פורסם

כן, גם אני ממליץ על הדגמים הזולים יותר של פיליפס. מנקים אותו דבר ולא כואב הלב אם מתקלקל. דגם יקר התקלקל לי, החלפתי לפשוט ומחזיק לי אחלה כמה שנים. לילדים 1/3 התקלקלה אחרי שנתיים, האחרות 4-5 שנים כבר.

• אהבתי 2
  • תוכן חדש...