Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה על התגובות המועילות, הבנתי את הכיוון…

שאלה רטורית אני משער - מניח שגם רכב עם הנעה כפולה (ויטארה לדוגמא) יתבטא בעלויות תחזוקה גבוהות יותר ?

• רעיון טוב! 1
פורסם

הנעה כפולה קבועה לכשעצמה מעלה את צריכת הדלק.

עם צפי ל 10,000 ק"מ בשנה זה לא צריך להיות שיקול משמעותי עבורך.

אני חושב שהויטארה אמינה ברוב המקרים. אבל זוכר במעורפל כאן בפורום פה ושם נפילות. אבל לא סגור על זה.

המומחים הגדולים כאן ידעו.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעתיים, razi_pazi כתב:

הנעה כפולה קבועה לכשעצמה מעלה את צריכת הדלק.

עם צפי ל 10,000 ק"מ בשנה זה לא צריך להיות שיקול משמעותי עבורך.

אני חושב שהויטארה אמינה ברוב המקרים. אבל זוכר במעורפל כאן בפורום פה ושם נפילות. אבל לא סגור על זה.

המומחים הגדולים כאן ידעו.

צריכת דלק זה אכן שיקול משני במקרה שלי, תהיתי יותר אם ההנעה הכפולה תתבטא במחירי הטיפולים במוסך ?

פורסם (נערך)

מחליפים צמיגים ברביעייות ( צריכה להיות שחיקה זהה בכולם ), טיפול לדפירינציאל ( החלפת שמן לפי הוראות יצרן ) - אלה  התוספות לתחזוקה לעומת הדגם 4x2.

כמובן, גם מחיר הרכב קצת יותר גבוה.

עריכה אחרונה על ידי vladclar
  • רעיון טוב! 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)
בתאריך 25.7.2024 בשעה 12:26, guy.a כתב:

הבעיות שיש לקיה ספורטאז' הם הרבה יותר יקרות לתיקון, הבעיה הראשונה זה הדשבורד שאחרי 4-5 שנים מקבל פיצוצים מכוערים. כמו אוטו מלפני 40 שנה, היצרן משתתף בעלות החלפה בפעם הראשונה, ובעיה נוספת יקרה יותר, זה הבעיה בפנסים הראשיים. שני הבעיות יקרות מאוד ודורשות רצון טוב של היבואן. אבל פה יש כמה חברים שרק אומרים DSG כל היום. אפילו שהבעיה כבר מזמן עברה מהעולם. וגם אם יש צורך להחליף מצמדים. הם עולים 3000 שקל. שזה לא יקר.

אני עם ספורטאג' 2017 משתמש במגן שמש באופן קבוע בחניה, פעולה של 10 שניות ואין לי שום סדקים עד כה.

נ.ב עדיף מנוע 2.0 ה1.6 גם הרגיל בעייתי, המנוע סובל מבלאי התחממות בנסיעות עירוניות או במאמץ, שמעקמת את ראש המנוע.

עריכה אחרונה על ידי wildlands2019

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...