Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

יש כנראה מחסור בשוק, אשמח אם מישהו כאן רכש לאחרונה צמיגי שטח מלא (אני צריך Mt 31 ) מיצרן סביר, טויו, מקסיס, קופר במחיר נורמלי*. אם מקסיס 8060 בכלל טוב.

בבקשה מידיעה עצמית ברשת מפרסמים מלא וכשמתקשרים אין להן במלאי.

תודה!

מחיר נורמלי: עד 800 ש"ח לצמיג.

פורסם

קשה לי להאמין שתמצא צמיגי mt במחיר הזה. 

גם מחירי הצמיגים זינקו למעלה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

 

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

תודה טום, התקשרתי דרך/לרוב מי שציינת כולל הטיירקלאב/פלוס/דיל למינהם. גם כשהם מפרסמים שיש ואפילו מעבירים אותך לתשלום -- בפועל אין. לדורון בראשון יש קופר במחיר שנושק ל 1000 וזה צמיג שהיה לי בעבר ולא הצדיק. לטיירדיל יש at של טויו ב 840, לא מכיר אותו, ה Mt שלהם מעולה (אופן קאנטרי שניהם). הבעיה שאני חושש ש at לא יחזיק אצלי מעמד ויגביל אותי בשטחים טרשיים (בעיקר חושש מקריעות ופנצרים, פחות מעבירות(.

פורסם
לפני 17 שעות, Tom_22 כתב:

המקסיס, בדקת מול היבואן

לצערי הם לא מוכנים למכור ללקוח פרטי. (דנטייר). גם כשהצעתי לשלם מראש ולהגיע ליקום לאסוף. בנוסף אמרו שאין להם במלאי 8060 רק ביגהורן שהניסיון שלי איתם לא מספיק טוב.  בשלב הזה אני מרים ידיים מבחינת המודל התקשרתי עם פנצריה לידי הבית שיזמינו לי ונראה מחר.

האם המחסור הזה בצמיגי שטח זה משהו שרק אני לא ידעתי?

Mt בינוניים או at מצוינים, על מה הייתם הולכים? מחיר זהה. 

נסועה לא רבה אבל שטח בינוני+ לא רק טיולים גם עבודה. 

  • מבאס 1
פורסם

תעדכן. גם אצלי מועד ההחלפה מתקרב. 

הביגהורן לא ברמה שחיפשת. רך מדי ונקרע.  הפיתוי אם לא לשים כבר סיני ב 500 עד שהשוק יחזור לעצמו.  RADAR כזה יש בכל מקום.

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

  Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • תוכן חדש...