Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכות על ראשיכם. השאלה בכותרת; אני בעבר (טרום קורונה) הייתי מזמין טיסות ישירות באתרי חברות הטיסה. אלא שהמצב המלחמתי שינה הכל ובעיקר את המחירים. זכור לי שבעבר הומלץ לחפש באתרים יעודיים בחלון נסתר וכד’, אלא שאני לא זוכר אם ישנן עוד המלצות ובטח שלא מכיר אתרים ספציפיים.

בגדול - הכיוון הוא ווינה, וזה כולל את כל המשפחה (שני מבוגרים, שני ילדים בני 8 ו-5).

תודה לעוזרים.

פורסם (נערך)

אני מניח שאתה מחפש טיסה ישירה. אז בבדיקה באתר נתב״ג פועלות בקו 3 חברות - אלעל, אוסטריאן וויזאייר. תעקוב אחריהן, ואם אתה מאמין במצב פורנו השתמש בו.

בכל מקרה, אל תצפה למציאות,  מאז פרוץ המלחמה מחירי הטיסות עלו מאוד.

בכל מקרה, השתמש במנועי החיפוש רק לחיפוש, את ההזמנה בצע ישירות באתר חברת התעופה. תביא בחשבון שמתווכים אולי יציעו הוזלה, אבל אם תזקק לשירות תוכל לדבר ללמפה, במיוחד אם מדובר בחברה לא ישראלית.

מבחינת סכנת ביטול עדיפות מוחלטת לאלעל, הסכנה שתבטל טיסות היא הקטנה ביותר.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אבל מביניהן רק אלעל טסה לוינה. וככל הנראה (אבל אין לי מספרים) היא גם הרבה יותר אמינה משתי האחרות.

חזרתי לפני 3 ימים מחו"ל, שינוי לו"ז של ארקיע שתה לי יום חופשה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הייתי בוינה בשבוע שעבר, בטיסת וויזאייר.

עלה לי כ1500 שקל לכרטיס (עם שידרוג למזוודה גדולה).

הטיסות היו בסדר ואפילו בשעות נוחות. אבל בהחלט היה חשש מביטול טיסה אם וכאשר יקרה משהו חריג בצפון.

• מבאס 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

לא לשכוח לעשות ניקיון להיסטורית הגלישה ועוגיות אחרי כל יציאה מאתר. 

כשתחזור לאותו אתר אחרי שתעבור על כל האפשרויות, אם לא תבצע ניקוי, המחיר יעלה קצת...

*טיפ ישן. לא יודע אם עדיין אקטואלי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

כמו שאמרתי, טיפ ישן. טרום עידן "מצב נסתר". :lol:

לא יודע אם זה יעבוד- מניח שהחברות "מצאו" פתרון גם לזה. זה שווה להם לא מעט כסף.

פורסם

מסנן DNS יעזור( מצרף סטטיסטיקה מהשבוע האחרון), VPN גם כן אבל פחות כי האתרים היום יודעים לזהות. 

שמתי לב שדיי משפיע זה מספר החיפושים. 

בחיפוש הראשון יהיה המחיר הטוב ביותר וזה מחמיר ככל שממשיכים. לכן, הטיפ הכי טוב שנראה לי לתת - זה להיות סגור על יעד ותאריכים\שעות ולסגור כבר בחיפוש הראשון. 

SmartSelect_20240708_102431_Gmail.jpg

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

הניסיון שלי דווקא שונה. בהתחלה המחירים סבירים, בהמשך עולים ואחר כך יורדים מתחת להתחלתי (גם בבוקינג אותו הדבר).

מה שכן, בזמן האחרון המחירים עלו וטיסות מתמלאות במהירות. אם תחכה אתה עלול להישאר בלי מקום או עם מחיר מטורף.

ואני תמיד גולש מאותו הדפדפן ולא מנקה שום עוגיות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 4 שעות, Muzic4Ever כתב:

שמתי לב שדיי משפיע זה מספר החיפושים. 

הייתה לי הרגשה שהם ימצאו דרך לעקוף את זה :lol:

כל פעם שמישהו ממציא מלכודת עכברים טובה יותר, מישהו מתעקש להמציא עכבר יותר טוב.

אינדיקטור של מספר החיפושים זו דרך די מעולה כדי לעקוף את הניקוי טמפים, קוקיז ושאר מריעין בישין...

פורסם

לי אישית לא עבד שום ניסיון עם VPN בתשלום, גלישה נסתרת ושות' - תמיד אותה תוצאה.

יש להם מספיק דרכים לדעת שאתה זה אתה זה אתה, שוק הפרסום בנוי על זה לא סתם.

אני סגרתי אל-על לאירופה למרות שזה עלה משמעותית יותר, זה ההימור הכי בטוח בתקופה הזו.

כשהמצב ירגע נחזור לשאר החברות.

פורסם

הסיפור הוא שקיימות הקצאות כרטיסים לכל דרגת מחיר. אם אתה מזמיןנאפילו כרטיס אחד יותר מההקצאה למחיר מסויים כל הכרטיסים יקפצו לדרגה הבאה. כחומר, אם, למשל, יש 3 מקומות פנויים במחיר מסויים ואתה מזמין ארבעה כל הארבענ יוקפצומלמחיר הבא.

אני לא נוהג לעקוב אחרי מחירים אחרי הרכישה, אבל לפני מספר שנים עשיתי זאת פעם לאחר שרכשתי זוג כרטיסים בחברת לגאסי ב-400 דולר האחד. כחודש לפני הנסיעה. תוך 2-3 שבועות המחיר הגיע ל-700 דולר ויום לפני הטיסה ל-1000.

פורסם

יש מקרים כאלה ויש הפוכים. 

כבר טסתי ב 120 דולר בביזנס לאיטליה עם כרטיס שנרכש כמה ימים לפני. אפילו לא שמתי לב שזה ביזנס עד שהגעתי לשדה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...