Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני תכף משתחרר ורוצה לקנות רכב, התקציב עומד על בערך 40 אלף בגבול העליון

הגעתי למסקנה שהדגמים העיקריים שרלוונטים הם

פאביה, איביזה, לאון אם נכנסת בתקציב, i20 (אבל פחות חסכונית)

אני יודע שהמנועים זהים ברוב הדגמים בין פאביה לאיביזה וכו' וזה תחת vag

איביזה פחות מושכת אותי, בנוסף רוב הדגמים שראיתי שנכנסים בתקציב הם 2 דלתות שזה לא אידאלי בשבילי

פאביה נראת אידאלית ומצאתי כמה בשנתון יחסית חדש, 2017-2018 טיפה מעל התקציב שלי, אבל מאובזרות היטב.

בנוסף מצאתי כמה דגמי לאון (לא FR) מהשנים 2014-2015 שנכנסות בתקציב. בגדול אני מעדיף את הלאון, אבל השנתון ישן יותר ורובן לפחות יד שלישית אם לא רביעית

השאלה העיקרית היא אם יש טעם לחפש לאון ישנה יותר או לדבוק בפאביה חדשה יותר.

היתרונות של הלאון מבחינתי הן רכב מרווח יותר (כנל בגאז) ספורטיבי יותר ונראות חיצונית טובה יותר.

בהתחשב שאני מסתכל רק על גיר ידני, האם יש חסרונות רציניים ללאון על הפאביה החדשה יותר?

האם עדיף ללכת על איביזה FR לדוגמא, למרות ה2 דלתות שפחות נוח משמעותית, בהתחשב בזה שקל יותר למצוא כאלה בתקציב?

פורסם

מה הצרכים שלך מהרכב? מה אתה מחפש? הנאה מנהיגה? תחזוקה זולה? רכב ספורטיבי? הi20 קצת בלבל אותי פה... 

הלאון הכי איכותית כאן בפער, הפאביה גם לא רעה. 

אם אתה מחפש הנאה מנהיגה ממליץ לפזול לכיוון האלפה רומאו ג'ולייטה 1.4

פורסם
לפני 1 דקה, Nomtal כתב:

מה הצרכים שלך מהרכב? מה אתה מחפש? הנאה מנהיגה? תחזוקה זולה? רכב ספורטיבי? הi20 קצת בלבל אותי פה... 

הלאון הכי איכותית כאן בפער, הפאביה גם לא רעה. 

אם אתה מחפש הנאה מנהיגה ממליץ לפזול לכיוון האלפה רומאו ג'ולייטה 1.4

כן תכף אערוך את הפוסט, זה לא היה ברור

תחזוקה זולה יחסית, חיסכון בדלק וגם שיהיה ספורטיבי במידה. כן הi20 נכנס בעיקר במשבצת האמינות, אבל אני פחות מסתכל עליו בתכלס.

לא הייתי לוקח אלפה רומאו בעיקר בגלל האמינות שלא משהו והתחזוקה היקרה, מה גם שלא ראיתי ג'ולייטה קרוב בכלל לתקציב שלי.

הלאון מ2014 תהיה עדיפה על פאביה מ2018 מבחינת איכות בנייה וכו'? קשה לי להאמין, מרגיש לא חכם לקנות רכב ישן יותר (אם כי מפתה)

כמובן בהתחשב ששתיהן תקינות ועם קילומטראז לא מאוד שונה (לאון מ2014 עם 135 אלף קילומטר)

פורסם

עריכה לפוסט המקורי:

ראיתי שאי אפשר לערוך את הפוסט המקורי, לכן אני מוסיף פה פרטים.

מצאתי לאון 2014 עם מנוע 1.2 טורבו, הדגם עם ה110 הכ''ס וה5 דלתות. על פניו נשמע כמו אחלה דבר, אבל השנתון קצת מרתיע. הרכב עבר כ135 אלף קילומטר. האם עדיף ללכת לכיוון הזה, שכאמור זה רכב ישן יותר משמעותית, או לדבוק בפאביה חדשה יותר, שהיא קטנה ופחות "מרשימה"?

הדברים שחשובים לי: (לאו דווקא בסדר הזה)

1. אמינות ואחזקה זולה יחסית 

2. ספורטיביות מסויימת, שלא תהיה עגלה

3. מרווח סביר בבגאז ומאחור, לכן פסלתי את הפולו לדוגמא

4. חיסכון בדלק

פורסם

מה תקציבך לאחזקה?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני מחזיק מרצדס Bקלאס ידנית 17

אמינות - כן חלפים יקרים 

חסכוני בסולר

מהירה אוחזת טוב פגז' ענק 

מהמחיר שלה ישאר עודף

"בלי סיכון אין סיכוי"

פורסם

נטו חיסכון לתווך הארוך, זאת הפאביה. גם חדשה יותר וגם יותר פשוטה. 

אם מצאת אחת עם מנוע 1.0 אז זה בכלל מתכון לאמינות. 

פורסם

במצבך לא הייתי מחליט מראש האם עדיף לאון/פאביה/איביזה וכו. מחפש במקביל ומחליט בהתאם למצאי.

בגדול בעיני בשנתונים הללו האמינות זה הכי חשוב. ולכן באופן כללי מהרכבים שאתה שוקל הייתי מעדיף פאביה חדשה יותר על פני לאון עם יותר ותק וק"מ.

נראה שכל הרכבים הללו עומדים בדרישות שלך ולכן עדיף חדש יותר ובמצב טוב יותר מאשר מרווח/מאובזר יותר.

• תוכן חדש...