Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחדשתי בסובארו קרוסטרק וקיבלתי הצעה לעיטוף הרכב (PPF) במחיר של 17,000 ש"ח (לא כולל גג).

1. זה סדר גודל המחירים היום בשוק לעיטוף כזה?

2. זה באמת מגן מפתיחת דלתות בחניות ונשיקות קטנות בעיר?

3. מתייעץ איתכם, האם שווה? כדאי? מדובר על משהו כמו 10% מעלות הרכב .. 

תודה!

פורסם

כן, זה המחיר ההתחלתי של ppf.

עבודה של בערך שבוע. 

מפרקים ומחזירים ידיות, סמלים, אותיות וכו, וזה בשביל לקבל גימור מושלם.

תבדוק איזה ppf מציעים לך, כמה מיקרון, מה תהליך עבודה. 

אצלי גם עשיתי ppf, נכנסו ברכב מאחורה, המדבקה ספגה כמעט את כל הנזק. 

רציתי ופניתי לכמה סדנאות שישימו לי ppf רק לחלק שנפגע, קיבלתי הצעות מחיר שנעות בין 2000 ל4000. 

מחיר פסיכי רק בשביל לעטוף חלק אחד קטן.

פורסם
לפני כשעה, rsm130d כתב:

כן, זה המחיר ההתחלתי של ppf.

עבודה של בערך שבוע. 

מפרקים ומחזירים ידיות, סמלים, אותיות וכו, וזה בשביל לקבל גימור מושלם.

תבדוק איזה ppf מציעים לך, כמה מיקרון, מה תהליך עבודה. 

אצלי גם עשיתי ppf, נכנסו ברכב מאחורה, המדבקה ספגה כמעט את כל הנזק. 

רציתי ופניתי לכמה סדנאות שישימו לי ppf רק לחלק שנפגע, קיבלתי הצעות מחיר שנעות בין 2000 ל4000. 

מחיר פסיכי רק בשביל לעטוף חלק אחד קטן.

תודה על התשובה.

כמה זמן אתה עם PPF?

זה באמת מגן משריטות של פתיחת דלת בחנייה וכל מיני "שפשופים" בחניות בעיר?

פורסם

לא מגן מפתיחת דלתות בחניות ונשיקות קטנות בעיר. כל מה שיעקם לך את הפח יעקם אותו גם עם עיטוף.

זה מגן מנזק לצבע מאבנים שעפות על הרכב ומשריטות לא עמוקות מדי.

• אהבתי 1

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

עיטוף PPF זה יופי של דבר, אבל לטעמי זה משהו שהייתי עושה רק ברכב מיוחד שרוצים לשמור כמה שניתן על הצבע המקורי שלו ולרכב רגיל יותר הייתי מסתפק בפגוש הקדמי ומכסה המנוע, שני אזורים שסובלים מאבנים וחצץ שתמיד עפים על הרכב - על מכסה המנוע תוכל למצוא המון נקודות פגיעה מאבנים (צריך להסתכל מקרוב ועם תאורה מתאימה) ועל הפגוש זה לרוב גורם לקילוף צבע קטן. על הדלתות, זה ימנע את המעיכות העדינות מדלתות (שבקושי רואים) אבל פתיחת דלת שתאשיר מעיכה של ממש על רכב ללא ציפוי תשאיר גם על רכב עם ציפוי. 

אני כן אולי הייתי משקיע ב- PPF מלא גם לרכב רגיל יחסית אם על הדרך בא לי צבע מיוחד או גימור מט. 

• תוכן חדש...