Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

עריכה: טעות שלי

ההודעה המקורית התייחסה להאם cars245 לא רושמים טלפון על החבילה, כי לא קיבלתי SMS כשזה הגיע למודיעין (השתחרר מהמכס שבוע שעבר)

אעדכן פה בהמשך האם הטלפון שלי היה רשום על החבילה, מוזר.

בכל מקרה, לא שזה מייצג, אבל בשילוח הזול ביותר גם מ ak24parts וגם מ cars245, 

cars245 הגיע מהר יותר לארץ משמעותית.

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
  • תגובות 538
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב קיבלתי את המשלוח. נסיון ראשון ביבוא אישי ומאוכזב :P

בקצרה, הזמנתי זוג בולמים (ועוד כמה שטויות כמו פילטרים ונורות) מcars245. בחרתי משלוח ע"י EMS בסוף שלחו ע"י פדקס. תכלס פדקס לא קיבלו את אישור היבוא שלי (צילומי מסך לעיל בשרשור) והוצרכתי לשלם להם. בסוף יצא מחיר כמו של הארץ (אבל הרווחתי נסיון ועוד כמה שטויות שהוספתי...)

בהתכתבות שלי מול פדקס לא ממש ענו תשובות שמסבירות לי מה הבעיה באישור שלי וגם cars245 אמרו "שיבדקו" למה נשלח בEMS. 

עדין מנסה מול פדקס להבין לפחות לפעם הבאה.

פורסם
לפני 2 דקות, FROGIE כתב:

שמסבירות לי מה הבעיה באישור שלי וגם cars245 אמרו "שיבדקו" למה נשלח בEMS.

לא מתחייב על ההודעה ב 100% אבל ממה שידוע לי:

EMS בארץ זה דואר ישראל שליחים, ככה הייתי מזמין מגפיי רדבק (כשהיה אפשר) מאוסטרליה. משלוח לקח 3-4 שבועות.

יש מצב שמה שקרה זה ש cars245 בהתחלה באמת שלחו דרך EMS אבל לקח מלא זמן יחסית לקורייר כמו פדקס והם אוטומטית מנתבים את המשלוחים של EMS דרך פדקס לארץ כי זה מהיר.

הרי אם יישלח ב EMS וייקח שבועיים+, אתה תתבאס. הם לא רוצים שתתבאס מהזמנים.

אז הכל נשלח דרך קורייר אמיתי, ולא EMS שזה דואר שליחים בארץ.

כי תכלס אם המשלוח לוקח נניח 3 שבועות ויכולת להזמין משלוח איטי, שלוקח 35 ימים, יש מצב היית הולך על זה וזהו.

פורסם (נערך)

יום ראשון

לפי מה שאני יודע קורייר עובד גם ביום ראשון

לפחות ב DHL EXPRESS זה ככה

אבל כאמור יש מצב ש cars245 ינסו לקבל מחירים טובים יותר ואולי להאריך זמנים

פורסם (נערך)

@FROGIE

כמה היו העלויות הנוספות הלא צפויות, ומה סעיפי החיוב?

@גולדן191

אינטרס או לא, זה לא תקין. לקוח בוחר EMS כי זה מה שהוא רוצה.

אם החנות רוצים לעשות "שדרוג" חינם אז שיוודאו עם הלקוח, כי יש עוד שיקולים שהם לא בהכרח מודעים להם.

קצת דומה לסיפור אצלי, בחנות אחרת, עם EMS שהפך ל-UPS. אחרי בירור עם החנות, הם טענו שדואר קוריאה עשוי להשתמש ב-UPS כחלק משירות EMS.

זה מסביר למה היו לי שני סוגים של מספרי מעקב, שניהם פעילים. מספר ה-EMS לא עקב אחרי כל שלב אלא רק ההתחלה והסוף.

עריכה אחרונה על ידי elera
פורסם
Just now, elera כתב:

אינטרס או לא, זה לא תקין. לקוח בוחר EMS כי זה מה שהוא רוצה.

אם החנות רוצים לעשות "שדרוג" חינם אז שיוודאו עם הלקוח, כי יש עוד שיקולים שהם לא בהכרח מודעים להם.

קצת דומה לסיפור אצלי עם EMS שהפך ל-UPS. אחרי בירור עם החנות, הם טענו שדואר קוריאה עשוי להשתמש ב-UPS כחלק משירות EMS.

זה מסביר למה היו לי שני סוגים של מספרי מעקב, שניהם פעילים. מספר ה-EMS לא עקב אחרי כל שלב אלא רק ההתחלה והסוף.

למעט המחיר והעובדה שאתה מקבל מה שהזמנת, ועדיף להזמין מהם פילטרים ולא מעליאקספרס,

מה תקין אצלם?

אם השארת משהו בעגלה שולחים לך תזכורת מציקה אפילו 2.

לוקח למשלוח רשום להגיע 37 ימים.

ומדובר על לטביה לא על אוסטרליה יעני רחוק מפה יחסית.

כשהמשלוח נוחת בארץ אתה לא מקבל הודעה כמו שאתה מקבל במשלוח עליאקספרס "פריט הדואר הגיע לארץ ובדרך אליך" או משהו כשהוא נקלט במודיעין.

פורסם

בעקרון העמלת אישור היה לא צפוי כי הוצאתי אישור לפני ההזמנה.

אם רק יום ראשון הוא לא יום עסקים, זאת אומרת שהגיע תוך 12 יום, עדיין לא מה שכתוב באתר של החנות.

5246463745846865846.png

• מבאס 2
  • מעניין 1
פורסם (נערך)

כי הם בונים על זה שאתה לקוח שבוי. זה או לטביה, או ליטא, או עליאקספרס. מאמזון ארה"ב אתה לא תביא פילטרים אני חושב.

או מאתר אסייתי כלשהו שגם אולי יקח זמן.

אז אומרים לך 5 ימי עסקים אבל יכול לקחת פי כמה מזה כמו שקרה לך,

וגם אצלי לקח יותר ממה שצוין.

אה, יש אמזון גרמניה וכאלה. אבל המשלוח יקר יותר אני חושב. וגם הפריטים אולי. או שאין מספיק מבחר כמו אצלם, מבחר עצום.

בקיצור, זו ממש לא תהיה ההזמנה האחרונה שלי מ cars245, אבל אני לקוח שבוי נראה לי? :) 

פורסם

אשמח לעזרה חברים.

מנסה לייבא חלפים בפעם הראשונה.

פניתי לאתר גדול שכולם פה מכירים במייל מנומס עם רשימת חלפים שאני רוצה לרכוש , בצירוף מספרי החלפים באתר, דגם הרכב שלי ומספר שילדה. סה"כ ביקשתי לוודא שהחלפים מתאימים לי לרכב.

נעניתי בתשובה די דוחה ומנפנפת שהם לא הכתובת לשאלות שלי.

כמובן שעם האתר הזה אני לא מתכוון לעבוד אבל תהיתי אם עשיתי משהו לא נכון? או שסתם נפלתי על אנטישמי?

פורסם
לפני כשעה, MRobot כתב:

אשמח לעזרה חברים.

מנסה לייבא חלפים בפעם הראשונה.

פניתי לאתר גדול שכולם פה מכירים במייל מנומס עם רשימת חלפים שאני רוצה לרכוש , בצירוף מספרי החלפים באתר, דגם הרכב שלי ומספר שילדה. סה"כ ביקשתי לוודא שהחלפים מתאימים לי לרכב.

נעניתי בתשובה די דוחה ומנפנפת שהם לא הכתובת לשאלות שלי.

כמובן שעם האתר הזה אני לא מתכוון לעבוד אבל תהיתי אם עשיתי משהו לא נכון? או שסתם נפלתי על אנטישמי?

לא יודע באיזה אתר מדובר, לדעתי לא מדובר באנטישמיות, לדעתי האתרים האלו בנויים כך שאתה מוזמן להזמין מה שתרצה והאחריות על התאמת החלפים היא עלייך. 

הם מספקים לך את כל המידע שמאפשר לך להזמין את החלק המתאים, אבל הם לא ערוכים לספק שירות של איתור החלק המתאים. 

בארץ, רוב החנויות שמוזכרות כאן לא מעט, כן יספקו לך את השירות הזה, אבל החנויות בארץ לא מספקים לך את המידע שמאפשר לך לדעת מהו החלק המתאים. 

• רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...