Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי תמה תקופת האחריות של הרכב ואפשר לעזוב סוף סוף את המוסך המורשה עם המחירים ההזויים. 

אני מחפש מוסך מקצועי שלא מחפף באיזור המרכז. 

מאוד חשוב לי שהמוסך יעשה עבודה יסודית כמו שצריך.

אשמח להמלצות.

פורסם
לפני 6 שעות, ronenu כתב:

היי תמה תקופת האחריות של הרכב ואפשר לעזוב סוף סוף את המוסך המורשה עם המחירים ההזויים. 

אני מחפש מוסך מקצועי שלא מחפף באיזור המרכז. 

מאוד חשוב לי שהמוסך יעשה עבודה יסודית כמו שצריך.

אשמח להמלצות.

רק אציין שיכולת גם קודם לעזוב את מוסך היבואן.

זה אולי לא הכי פשוט ופתח להתנערות היבואן אבל לפי החוק על היבואן לכבד את האחריות כל עוד הרכב טופל לפי ההנחיות על ידי מוסך מורשה (לא בהכרח יבואן. אלא כל מוסך מורשה שזה כל מוסך שפועל כחוק).

אז האפשרות קיימת. לגבי היישום שלה אני לא יודע עד כמה זה עובר חלק כשצריך לממש אחריות. אני עם מוסך יבואן בתקופת האחריות כי יותר נוח והפער לא בשמיים.

פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, om2 כתב:

יש הרבה המלצות על אורן מחולון

https://www.orencars.co.il/

לפני 7 שעות, ALX כתב:

ממליץ מנסיון אישי ארוך שנים על "אורן שירותי רכב" ברח' הזורע 4 בחולון.

לאורן אכן יש הרבה המלצות לאורך השנים, אך גם קומץ דיס-המלצות מפורטות מהסוג שגורם לך לחשוב פעמיים לפני ביקור. ותיקי הפורום גם זוכרים שאחת החוויות השליליות האלה הייתה הטריגר להקמת 'כנופיית הטיפולים השוטפים' שעשו מאז חייל בפורום ומחוצה לו. בתור אלטרנטיבה בטוחה יחסית, או למי שפשוט לא בא לו לנסוע לחולון - מומלץ לשקול את המוסך הירוק בפ"ת ומוסך שאפט בת"א.

עריכה אחרונה על ידי Derish
פורסם

בחולון יש גם את אורן שירותי רכב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...