Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב עד 30,000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מחפש לקנות רכב ב20-30 אלף ש"ח.

נסיעה של כ-25 ק"מ ביום + טיולים פה ושם.

אני קצת גבוה אז מעדיף לא מיני.

הסתכלתי ביד 2, מה שנראה רלוונטי במחיר אלו שברולט קרוז 2013-2015, פורד פוקוס 2012-2014, מיצובישי אטרז' 2014-2015, יונדאי i30 וקיה סיד.

מה מבין הדגמים האלו מומלץ? יש דגמים נוספים שכדאי להסתכל עליהם?

פורסם (נערך)

פוקוס בשנתונים האלה עם בעיות גיר.

אטראז' זה פחנוע שאני לא הייתי ממליץ עליו לאף אחד.

i30 היא אחלה סך הכל. בסיד בשלב מסוים גם נכנס גיר רובוטי (לא זוכר איזו שנה), אז צריך לבדוק שזה מלפני.

עריכה אחרונה על ידי שחר 1

פורד פיאסטה 1.25 ידנית 2012

פורסם (נערך)

הסיוויק אמינה גם הגיר גם המנוע אבל צריך להוסיף קצת כי מדובר ברכב יפני. אטראג' לא הייתי קונה וקרוז לא הייתי מתקרב. אם קיה אז 

קיה פורטה, שם הגיר אוטומטי רגיל ולא רובוטי רובם עברו את ה-150K ק"מ אבל צריך לעקוב במודעות.

עריכה אחרונה על ידי אלמוג א.
פורסם

תודה! אני אסתכל על הסיוויק.

מבין i30, i30CW, i25 יש הבדל משמעותי או רק הגודל?

ראיתי שיש במחירים האלו גם קצת Suzuki sx4, איך היא?

פורסם
לפני שעתיים, user1337 כתב:

ראיתי שיש במחירים האלו גם קצת Suzuki sx4, איך היא?

אתה מתכוון לsx4 הרגיל או הקרוסאובר?

הרגיל אחלה, לקרוסאובר יש בעיות גיר.

פורד פיאסטה 1.25 ידנית 2012

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 2.4.2024 בשעה 02:06, אלמוג א. כתב:

הסיוויק אמינה גם הגיר גם המנוע אבל צריך להוסיף קצת כי מדובר ברכב יפני. אטראג' לא הייתי קונה וקרוז לא הייתי מתקרב. אם קיה אז 

קיה פורטה, שם הגיר אוטומטי רגיל ולא רובוטי רובם עברו את ה-150K ק"מ אבל צריך לעקוב במודעות.

קניתי סיוויק 🙂

מרגישה מצוין, תודה על ההמלצה!

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...