Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

לפי מה שקראתי החלפת פילטר אויר ברכב מתבצעת כל 60,000.

זה לא מוגזם?

ברכבים ישנים היו מחליפים כל 10,000.

אני חושב שהמקורי לא זול, סדר גודל של 370 ש"ח 

(מקט mr968274)

מה דעתכם בנושא?

פורסם (נערך)

אין יותר החלפת מסנן אוויר למנוע כל 10 אלפים קילומטרים כמעט בשום רכב.  לרוב מדובר בפעם ב 30 אלף. זאת אומרת, ברכבים בהם מטפלים כל 15 אלף, כל טיפול שני מחליפים את המסנן.

אני לא מכיר את שגרת הטיפולים ברכב שלך ( גם לא רשמת מה השנתון שלו ). אם זה מה שרשום בחוברת הטיפולים שהיבואן בארץ מספק עם הרכב, כנראה שניתן להחליף אחרי 60 אלף. אם קראת ברשת,  בפורומים בחול,  אולי התדירות לא מתאימה לישראל בגלל כמויות חול ואבק באוויר ( מה,שנקרא תנאים קשים),  תשקול לצמצם את התדירות.  אני אישית הייתי מחליף כל 30 אלף.

עריכה אחרונה על ידי vladclar
  • אהבתי 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 38 דקות, vladclar כתב:

גם לא רשמת מה השנתון שלו

2020 לפי שרשור קודם.

לפני 47 דקות, OhadH כתב:

אני חושב שהמקורי לא זול, סדר גודל של 370 ש"ח 

רכישה בחנות חלפים תוזיל (למשל ב-270).

ועל אחת כמה וכמה רכישה מחו"ל של מקורי או תואם מקורי מאיכות טובה (מאלה, מאן, בוש וכיוצב') - 20-30 יורו/דולר.

• רעיון טוב! 1
פורסם

זה נושא קצת מבלבל. מצד אחד, אכן אין צורך בהחלפה תכופה. מנגד, כן אמורים לבדוק/לנקות את הפילטר כל טיפול - ואלה פילטרים שלא באמת ניתנים לניקוי, אז זה הופך ללבדוק ולהחליף במידה והוא מלוכלך מדי. אצלי באוטו אמורים להחליף אחת ל-3 טיפולים (פעם ב-3 שנים עם הנסועה שלי), אבל הוא אכן נראה זוועה אחרי שנה ואני מחליף (אם כי כבר יצא לי לסחוב שנתיים, ובכנות - לא ממש הרגשתי הבדל). מצד שני, העלות של הפילטר אצלי היא חמישית-רבע ממה שאתה רושם, ב-370₪ גם אני לא הייתי שש להחליף כל שנה.

פורסם
לפני 21 שעות, Tom_22 כתב:

2020 לפי שרשור קודם.

רכישה בחנות חלפים תוזיל (למשל ב-270).

ועל אחת כמה וכמה רכישה מחו"ל של מקורי או תואם מקורי מאיכות טובה (מאלה, מאן, בוש וכיוצב') - 20-30 יורו/דולר.

אכן הרכב 2020

ואכן נראה שהיבואן בארץ מחליף כל 60,000.

הבעיה עם חלפים היא שיש המוןןןן זיופים

יש למישהו לינק לאתר מאוד אמין בחול שאוכל להזמין את הפילטר המקורי?

ברכב הקודם של (גרנדיס) שמתי מאן, אך הוא שונה מהותית במבנה מהמקור ואני מאמין שאין כמו המקור(במקור היו 2 שכבות סינון)

לפני 1 דקה, OhadH כתב:

אכן הרכב 2020

ואכן נראה שהיבואן בארץ מחליף כל 60,000.

הבעיה עם חלפים היא שיש המוןןןן זיופים

יש למישהו לינק לאתר מאוד אמין בחול שאוכל להזמין את הפילטר המקורי?

ברכב הקודם של (גרנדיס) שמתי מאן, אך הוא שונה מהותית במבנה מהמקור ואני מאמין שאין כמו המקור(במקור היו 2 שכבות סינון)

יש גם ב 155

ואגב זה יותר דומה למקורי בגרנדיס

פורסם
לפני שעתיים, mcaspi כתב:

שקול את  amayama.com.

תודה,

חיפשתי שם - זה הלינק

מה ההבדל בין UAE  לבין   JAPAN

זה רק מאיפה זה נשלח או שהחלק שונה / אמינות החלק שונה?

תודה

פורסם

אישית, מחליף בעצמי כל טיפול שני, פילטר מזגן כל שנה, גם כי הוא מתלכלך אצלי הרבה יותר מהר. 

תזמין מחו"ל, גם למזגן, ותחסוך לא מעט, המחירים בארץ הזויים בתחום החלפים והחלפה של שני הפילטרים האלו היא משחק ילדים. 

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 9 שעות, OhadH כתב:

תודה,

חיפשתי שם - זה הלינק

מה ההבדל בין UAE  לבין   JAPAN

זה רק מאיפה זה נשלח או שהחלק שונה / אמינות החלק שונה?

תודה

הראשון:

מגיע מאיחוד האמירויות.

אין הרבה אפשרויות משלוח ועלות משלוח גבוהה יותר עד כמה שזכור לי. משקל מינימום של 500 גרם עד כמה שזכור לי.

השני:

מגיע מיפן, וההיפך בנוגע למשלוח.

תחקור קצת את האתר, ותחליט מה שמתאים לך. כל החלקים מקוריים.

פורסם
לפני 10 דקות, mcaspi כתב:

כל החלקים מקוריים.

המוצרים הספציפים בלינק שצירף שונים זה מזה. האם אלו יצרני ה-OEM של הפילטר? לא נראה לי (אולי הניטו).

באותה מידה רכישה של מוצרים מיצרנים מוכרים אחרים תהיה טובה גם.

189326074_w640_h640_189326074.thumb.jpg.5dc29e324bc348fa1e1e5103d854dff5.jpg2106032007685s0.thumb.jpg.e35963581ef782bd073be50f75ca537f.jpg

פורסם
לפני כשעה, Tom_22 כתב:

המוצרים הספציפים בלינק שצירף שונים זה מזה. האם אלו יצרני ה-OEM של הפילטר? לא נראה לי (אולי הניטו).

באותה מידה רכישה של מוצרים מיצרנים מוכרים אחרים תהיה טובה גם.

189326074_w640_h640_189326074.thumb.jpg.5dc29e324bc348fa1e1e5103d854dff5.jpg2106032007685s0.thumb.jpg.e35963581ef782bd073be50f75ca537f.jpg

תודה,

מאיפה התמונות?

לא ראיתי באתר תמונות 

המקורי לכאורה של denso

פורסם (נערך)

שים לב: בקישור יש בתחילה את הפילטר המקורי שניתן לשלוח מהאמירויות או מיפן (במחיר של 20 דולר או 26 דולר, בהתאמה), ואז מופיעים פילטרים תחליפיים תואמי מקור. לדעתי תום הסתכל על התחליפיים.

עריכה אחרונה על ידי chrono
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...