Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי השאלה שלי היא בעצם האם לכמה קילומטרז בממוצע המנוע הזה (1600) מגיע? כמובן שבטיפול נכון

לא יצא לי לראות עדיין משהו מעל ה250 , יש כאלו או שיצא לכם לראות?

הסיבה שזה מדאיג אותי היא כי לי יש פיגו כזו עם אותו מנוע ואני אוטוטו על ה220 אלף קילומטר!! וחושש שזה הזמן להחליף או שאוכל בכיף להגיע ל250 

תודה לעונים חג שמח ושבת מבורכת.

פורסם (נערך)

כנראה אין לאף אחד נתונים סטטיסטיים על אחוזי שרידות מנועים כי יש הרבה מאוד משתנים ברי השפעה. 

הדבר הכי נבון זה להבין מה הנתונים הספציפים של  המנוע שמותקן אצלך. ציינת שיש עליו 225,000 ק"מ. 

חיברתי לך שאלון מבחן שיתן אינדיקציה טובה לניבוי עתידי . 

אם תקבל בשאלון ציון מעל 80%  יש לך סיכויים גבוהים  שתגיע לרמת נסועה (קילומטראז') גבוהה של 300,000 ואף יותר. 

אם תקבל בשאלון ציון 65-80  - סיכוי סביר  שהמנוע  יתחיל לסיים את הקריירה ובסבירות חלקית ישבוק בתוך זמן מה. 

אם תקבל בשאלון ציון נמוך מ - 65 - סיכוי רב שהמנוע בדרך לעולם שכולו ג'אנק יארד. רצוי לחשוב על חלופה. 

1. האם הרכב צורך שמן ? בכלל לא - 30 נקודות/ 200 סמ"ק לכל - 10,000 ק"מ - 25 נק' / 500 סמ"ק לכל 10,000 ק"מ - 20 נק'/  ליטר לכל 10,000 ק"מ - 10 נק./  יותר מליטר לכל  10,000 ק"מ = 0 נק'.

2. האם לכל אורך היסטוריית הרכב נעשה שימוש בשמן בתקן הנדרש ע" י היצרן + מסנן שמן איכותי ותואם  ובתדירות החלפה מספקת בהתאם למאפייני השימוש ברכב ? 

בטוח שכן - 30 נקודות. על פי רוב כן - 20 נק'. רק בחלק מהזמן - 10 נק'. לא יודע / ממש לא נעשה כך - 0 נקודות.

3. האם הוחלפה רצועת התזמון במרווח הנדרש ומסוג מתאים ? בטוח שכן - 10 נקודות/  אולי , לא בטוח - 5 נק'/  לא או לא ידוע - 0 נק'. 

4. האם אף נורת תקלה אינה דולקת או דלקה והרכב סוחב היטב, המנוע נשמע חלק ועגול ? כן - 10 נק' / ככה ככה - 5 נק' / לא - 0 נק'. 

5. האם המנוע חווה טראומת התחממות ? בטוח שלא  - 20 נק' / אולי , לא בטוח  -  10 נק' / כן - 0 נק'. 

בהצלחה. 

עריכה אחרונה על ידי orankohn
  • מעניין 1
  • תוכן חדש...