Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פנסיונר, שכמעט לא נוסע ברכב, כניראה ימכור אותו בחודש חודשיים הקרובים, ואם וכאשר, התנדבתי למכור אותו עבורו. 

מצד אחד רוצה למקסם את הסכום שאני אקבל עבור הרכב, מצד שני הסבלנות שלי היא לא אינסופית ולא מעוניין לגרור את זה.

הרכב הוא שנתון 2014 יד 1 שעבר סביב ה-50 אלף. מטופל קבוע אחת לשנה, לא עבר תאונות ואין שום מכות. 

מחירונים משוקללים - לוי יצחק 28 אלף, יד 2- 32 אלף. 

אז מה אתם אומרים ? לרכב הזה עדיין יש ביקוש? האם יהיה אפשרי להוציא עליו אפילו יותר ממחירון יד 2? 

פורסם

מניסיון עבר עם הרכבים של אמי, יד 1 בני 10 שנים ועם מעט מאוד ק"מ,

תמיד מכרתי בקצת יותר מהמחירון של לוי, ותוך כשבוע,

גם כשהיה מדובר ברכב ממש לא מבוקש בזמנו (פיאט מריאה).

לפני 35 דקות, davemustaine87 כתב:

האם יהיה אפשרי להוציא עליו אפילו יותר ממחירון יד 2?

לדעתי שווה לנסות.

הייתי מעלה מודעה עם מחיר מבוקש גבוה 35-36K,

לוקח שבוע-שבועיים לגשש את מצב השוק, ומתגמש קצת בהתאם לביקוש.

• רעיון טוב! 1
פורסם

כותב פה ולא בפרטי כי זו גם בעצם מטרת הפוסט, לא? :-)

אני מחפש מחליפה לדייהטסו סיריון.

אם האוטו בצבע לבן, עם תיעוד טיפולים מלא מיום עליה לכביש ובלי תיקוני צבע בכלל, כישיצא למכירה שלח ה"פ

הניסיון שלי ממכירת מכוניות עם ק"מ מאוד נמוך הוא כזה שכן אפשר לקבל כמה אלפים מעל מחירון  לוי יצחק, לגבי מעל מחירון יש 2 שעוד יותר גבוה - לא בטוח.

דוגמא, עזרתי ללמישהו  למכור קיה פיקנטו 2012 עם 27.000 ק"מ  יד ראשונה. זה היה לפני כ 3 שנים, מחירון לוי היה 32.000, העסקה נסגרה ב 34.000 ולא יצאה לפועל כי במעוד העברת בעלות  בעל הרכב (איש מבוגר מאוד) החליט לא למכור. 

דוגמא אחרת - סוזוקי איגניס ידנית 2019 שמכרתי לפני כשנה וחצי. יד ראשונה עם 15.000 ק"מ. פירסמתי אותה ב 3000 ש"ח מעל המחירון המשוקלל לוי יצחק. 

בסוף העסקה נסגרה במחיר 58.500 שזה היה בין המחירון הבסיסי 56.000 לבין המשוקלל 61.000. 

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני שעתיים, Buki כתב:

כותב פה ולא בפרטי כי זו גם בעצם מטרת הפוסט, לא?

את האמת שבכנות, זה לא טופיק של מכירה במסווה של יעוץ.

הדיעה שלנו היא מאוד מוטה בהתאם לרמת הרגש שיש לרכב מסויים, והיא יכולה להיות שונה לגמרי אצל מי שלא מעורב. לכן אני שואל פה. 

בזמנו ניסיתי למכור רכב חודשיים, ואז שאלתי פה שאלה, והבהירו לי בנימוקים מאוד משכנעים, שאני לא בכיוון. אז הורדתי מחיר ומכרתי אחרי שבוע. לכן מנסה שוב, בשביל שלא יעברו חודשיים של מכירה. 

לפני שעתיים, Buki כתב:

אם האוטו בצבע לבן, עם תיעוד טיפולים מלא מיום עליה לכביש ובלי תיקוני צבע בכלל, כישיצא למכירה שלח ה"פ

הוא צבע אפור. מטופל קבוע(בוודאות, טיפול והכנה לפני כול טסט) אבל לא במורשה יבואן והוא לא אחד ששומר קבלות. לגבי אם בהכרח הטיפולים בוצעו לפי ספר היצרן? אין לי שמץ. אני אשאל כאשר יהיה רלוונטי. 

פורסם

תשמע תמיד אפשר לנסות, מקסימום לא יהיו טלפונים אז תורידו את המחיר לאט לאט. 

קהל היעד של הרכב הזה מגוון, יש לי כזה גם 2014 שקניתי לאשתי רק בשביל לקחת את הילד למעון, האוטו עושה 3 קמ ביום. 

מכיר סטודנטים עם כאלה, כאלה שמחזיקים בו רכב שני כמוני, רכב לפנסיונרים וכו. 

הרכב הוא רכב טוב, זללן דלק לא קטן אבל זה בערך החיסרון היחיד. 

• רעיון טוב! 1

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם (נערך)

רלוונטי לגרסת הדינאמיק

הרכב הזה נחשב די מבוקש לפחות בשנתונים הראשונים עקב מחיר נמוך מאוד ותמורה טובה לכסף, אני לא יודע לגבי השנתונים המאוחרים (ב2016 כבר יצא דגם חדש).

נראה שהמצב בין המחירונים התהפך לעומת לפני שנתיים, כשקנינו את שלנו (שנתון 2008) - שם מחירון לוי יצחק היה כ 5000 ש"ח גבוה יותר לעומת יד2, בפועל מחירי הסגירה היו קרובים יותר למחירון יד2.

עריכה אחרונה על ידי nadavd4
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

אם הוא דינמיק, בסביבות ה 34-35. (המחיר של הדגם הזה כמעט ולא זז בשנים האחרונות, הייתה שנה שעלה..)

אם יש מערכת עם מסך מגע, לא הייתי יורד יותר מדי..

לוי יצחק צריך לעשות הערכה מחודשת ברכבים האלה.

עריכה אחרונה על ידי Lior_Django
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעתיים, Lior_Django כתב:

לוי יצחק צריך לעשות הערכה מחודשת ברכבים האלה.

הוא צריך לעשות הערכה מחודשת לגבי הרבה רכבים,

הוא מנותק מהמציאות.

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
  • תוכן חדש...