Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דעתכם על פיז'ו 307

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיפשתי בפורום ולא מצאתי הרבה מידע על הרכב הנ"ל, אז אני אשמח אם תוכלו להגיד לי את דעתכם על האוטו:

* אמינות?

* האם התיבה האוטומטית היא ה-AL4 כמו ב-206? האם יש את אותה בעייתיות במנוע 1400?

* האם היא נחשבת לחסכונית\בזבזבנית\סבירה בנפח 1600?

* כל מידע אחר יתקבל בברכה...

השאלות מתייחסות לגרסת ה-XT, שנתון 2002.

וגם- מהם ההבדלים הבסיסיים בין ה-XT ל-XS? חוץ מהבדל קטן ולא משמעותי באבזור לא ראיתי שום דבר.

תודה!

פורסם

אוטו מוצלח (אם כי קצת גדול על מנוע 1.6 עם תיבה אוטומטית).

למעט, האמינות\שרידות.

מנסיוני, שומדבר רציני לא ממש "הלך", אבל האוטו לא איכותי כפי שנראה כחדש.

2002 הייתה שנתו הראשונה כאן, הייתי מתקדם בשנה או מחפש משהו אחר.

מעבר לעניין הזה, מדובר באמת במכונית טובה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

שמעתי על לא מעט מקרים שהתיבה האוטומטית עושה הרבה בעיות. בעצם נכנסתי לפחות ל-4 מכוניות פיג'ו 307 שונות ובכולן הייתה בעיה בגיר. כן כמו (אולי חלקכם תחלקו עליי) אם תשים לב למירוצי הראלי של ה-WRC תשים לב שהגיר של הפיג'ו 307CC מתקלקל הרבה יותר מהר מאשר של שאר המכוניות (מבחינתי זה אומר משהו על הגיר שלהן).

חוץ מזה האוטו מאוד נוח, אחיזה קשה לכביש (משמע- אתה תרגיש את כל הבורות והשקעים שמע"צ השאירה לנו כמתנה).

אישית הייתי מחפש איזו קורולה בשנתון הזה..רק לא את הפיג'ו.

שי

למכירה: טויוטה אוונסיס מודל 2003, 2000 סמ"ק, יד ראשונה צבע שמפניה. 052-4355354- משה.

פורסם
אמינות אין בגרוש, נוחות יש בשפע,אבל מה זה עוזר? לשבת תקוע באיזה חור ולחכות בנוחות לגרר?!

.. והאוטו שלך (בהנחה שיש לך ראלי) זה שיא האמינות, נכון? גאון גדול.

אז ככה, אני בעלים לשעבר של פג'ו 307 XSI, אומנם מנוע 2.0. (לא שזה ממש קשור..)

האוטו לא אמין כמו האסיתיות, אך הוא לא "מבקר מוסך קבוע".

גרסאת ה-XT, הינה הגירסא המפנקת ביותר, והאיבזור בה איכותי, אם כי יש דברים מיותרים.

האוטו מרווח מאוד - למושבים הקדמיים יש המון מקום, לאחוריים פחות.

המנוע (1.6) דיי חלש למדיי, ונופל לדעתי מהאסיתיות המקבילות.

"מתחילים בשיא המהירות ומגבירים לאט לאט.."

(קרמבו - מבצע סבתא).

פורסם
כן כמו (אולי חלקכם תחלקו עליי) אם תשים לב למירוצי הראלי של ה-WRC תשים לב שהגיר של הפיג'ו 307CC מתקלקל הרבה יותר מהר מאשר של שאר המכוניות (מבחינתי זה אומר משהו על הגיר שלהן).

חוץ מזה האוטו מאוד נוח, אחיזה קשה לכביש (משמע- אתה תרגיש את כל הבורות והשקעים שמע"צ השאירה לנו כמתנה).

אישית הייתי מחפש איזו קורולה בשנתון הזה..רק לא את הפיג'ו.

שי

אתה יודע שהקשר בין תיבת ההילוכים של ה-307CC WRC לבין תיבת ההילוכים של ה-307 1.6 אוטומט פשוט אינו קיים, נכון? אז תעשה לנו טובה ואל תקשקש. הגיר של ה-307 לא מתקלקל יותר משל מכוניות אחרות, מקסימום הוא "משתגע" קצת יותר, כי הוא מתעקש להתחכם.

וחוצמזה, אתה מוזמן לא לסתור את עצמך, אוטו נוח הוא לא אוטו שמרגישים בו את כל המהמורות על הכביש, ולהפך.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

טוב אז דיברו כאן הרבה על הגיר של ה307 זו תיבת הילוכים AL4 שנמצאת גם ב206 וגם בקסארה אני כבעל קסארה בעברי הלא רחוק יכול להגיד שהגיר די אמין הבעיה היא יותר במחשב שמפקח על התיבה והוא לעיתים קרובות או רחוקות ( תלוי במזל שלך) משתגע ואז מתחילה להבהב תצוגת ההילוכים והאוטו לא סוחב או לעיתים אפילו מסרב להניע

לקח לי 3 פעמיים עד שהמוסך המרכזי הועיל לתקן את הבעיה כמו שצריך והיא לא חזרה שוב

הגיר הזה הוא גם גיר חכם שלומד את צורת הנהיגה שלכם ולפעמיים אם אתם תשתוללו קצת עם הגאז אז תגלו שאתם לא ממש בהילוך הנכון והאוטו לא הכי סוחב אבל זה דברים קטנים שאפשר לחיות איתם

חוץ מזה כמו הקסארה ושאר הצרפתיות זה אוטו מאובזר נוח ומפנק

פורסם
אמינות אין בגרוש, נוחות יש בשפע,אבל מה זה עוזר? לשבת תקוע באיזה חור ולחכות בנוחות לגרר?!

שטויות - דווקא הנוחות לא משהו - המושבים מעולים, אבל בגרסת ה-2 ליטר הג'נטים הספורטיביים "עולים" בנוחות נסיעה לא-משהו בתוך העיר, וטובה בבין-עירוני.

דווקא האמינות טובה - לאשתי יש XT מודל 2002, וחוץ מטיפולים שנתיים - נאדה!

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

יש לי עוד שאלה...

במודעה בעיתון כתוב: "סחלבים 307 2003 XT 1800 סמ"ק"

מה זה הסחלבים הזה?

בשום מקום לא כתוב על 307 1800 סמ"ק, גם לא באתר של פיז'ו אז מה פשר העניין?

תודה

פורסם

קח בחשבון שאחרי 250-300 ק"מ נהיגה רציפה יהיו לך כאבים בגב התחתון.

וגם שהיא ממש חלשה (1600 סמ"ק).

דוושת גז מאוד רכה.

אי אפשר להשאיר את המוסיקה להרבה זמן כשהאוטו מכובה המחשב מכבה אוטומטית את הרדיו לאחר 10-15 דקות.

חוץ מזה האוטו די נוח וגדול.

פיאג'ו טייפון ז"ל

פורסם
קח בחשבון שאחרי 250-300 ק"מ נהיגה רציפה יהיו לך כאבים בגב התחתון.

.

.

.

.

חוץ מזה האוטו די נוח וגדול.

סתירה פנימית..

פורסם

שאלה נוספת-

מהו מחשב הדרך? מה תפקידו? מה החשיבות שלו?

ההבדל במחיר בין ה-XT ל-XR (ללא מחשב דרך) הוא 10K בשנתון הנ"ל. האם מחשב הדרך הוא הגורם העיקרי להבדל?

תודה!

• תוכן חדש...