Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דעתכם על פיז'ו 307

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שאלה נוספת-

מהו מחשב הדרך? מה תפקידו? מה החשיבות שלו?

ההבדל במחיר בין ה-XT ל-XR (ללא מחשב דרך) הוא 10K בשנתון הנ"ל. האם מחשב הדרך הוא הגורם העיקרי להבדל?

תודה!

מחשב הדרך נותן לך מידע על כמות הקילומטרים שנשארו עד לתדלוק הבא, צריכת הדלק שלך וכולי. לא חובה אבל אביזר נחמד.

מחשב הדרך הוא בהחלט לא הגורם העיקרי להבדל, ב-XR יש רק שתי כריות אוויר לעומת 6 ב-XT, אין חיישן גשם, אין חיישן אורות, אין פנסי ערפל, אין בקרת אקלים, אין חישוקים קלים, חלקים מסוימים אינם בצבע הרכב (מראות, פסי קישוט..), ריפוד הפנים נחות, והקונסולה המרכזית פחות מרשימה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ע"פ לובינסקי, ההבדלים פרט למחשב דרך הם מגנזיום ו-6 כריות אוויר ב-XT (במקום 2 ב-XR).

כמו כן, ב-XT ידיות הדלתות והמראות הן בצבע הרכב, ונדמה לי שגם כל הפגוש (במקום פסים שחורים ב-XR).

חוץ מזה, אני מציע לך לבדוק את הלינק הזה, שם תוכל למצוא את כל האבזור לכל דגם קיימים עוד הבדלים שלא רשמתי, כמו בקרת אקלים וכו'.

*עריכה - שוטטתי זמן רב מידי באתר לובינסקי, כך שרוני השיג אותי:wink:

• תוכן חדש...