Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הנעה עם כפתור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם מעניין אותי מה דעתכם בעניין הנעה עם כפתור במקום עם המפתח.

כדאי לא כדאי? חסרונות יתרונות?

בהנחה וזה מורכב על רכב עם קודנית

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אצלי ברכב זה ככה יתרונות זה נוח מאוד!

ונראה ספורטיבי .

חסרונות אצלך יש קודנית אצלי לא הרכב גניב בהרבה

אצלי ביטלטי גם את המנעול הגה ועשיתי את זה כי הסויץ' שלי ניפטר עם הוא לא היה נהרס הייתי נישאר עם סויץ' .

ו דרך הגב צריך שני מתגים אחד לחצן ואחד מתג שעולה ליורד בכדי לדומם מנוע.

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

פורסם

אני עשיתי בדיוק את הדבר הזה ברכב שלי, זה חמוד אבל מיותר, שנייה של סיבוב מפתח לא שווה את ההשקעה.

אסף אצלך אם ילחצו על הכפתור של הסטארט בלי להעלות את הכפתור השני יהיה סטרטר?

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

חבר שלי עם פאסאט 83' (סטיישן עם אורות צהובים) עשה ככה למקרה שהסוויץ' ימות באמצע יום בהיר.

משעשע להניע ככה את האוטו, ועוד במיוחד את שלו... :lol:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

חחח אצלי כשלוחצים זה נותן גם עם אתה לא נוגע במתג השני וזה לא בטיחותי בגרוש

אני חייב לסדר את זה.

מה שכן בנות חולות על זה!!!!

ויש לי שאלה:

מישהו יודע כאן למה הדייהטסו שרייד 1.3 האוטומטית ו ה 1.0 האוטומטית ניבחרה להיות "חביבת הנשים"???

אז הינה התשובה

למי שנסע באוטו כזה בטח שם לב לרעידות שהוא מייצר בזמןן עמידה בהילוך D עכשיו אתם מבינים למה בחורות אוהבות את האוטו הזה?:-P

אר עכשיו הבנתי למה אחות של חבר שלי כל כך היתעקשה שזה האוטו שהיא רוצה היא גם נוהגת וגם כשהיא עוצרת ברמזור היא נהנת יאאלה הבחורות של היום זה לא הבחורות של הלילה.!

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

פורסם

לפי דעתי זה לא רעיון טוב אלא אם מחביאים את הכפתור של הסטארטר , במקרה של פריצה זה הקלה לגנב...

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

מישהו כאן שעשה את זה יכול אולי להסביר איך הוא חיבר את זה?

ואיך הוא מכבה את הרכב?

My Car: Peugeot 205 GR 94

כן כן גם הצרפתיה שלי נהנת לעשות לי בעיות

פורסם
מישהו כאן שעשה את זה יכול אולי להסביר איך הוא חיבר את זה?

ואיך הוא מכבה את הרכב?

לא חושב שזה רעיון טוב :-)

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
לא חושב שזה רעיון טוב :-)

שמוליק

למה לא תן לבחור להנות...

ובחזרה לשירשור, אני זוכר שעשו דבר כזה אבל עם הרבה יותר סטייל באיזהוא רכב ארופאי אני חושב

שזאת חברה בריטית הם פשוט שמו את הכפתור על הידית הילוכים עם מיכסה כמו שיש במטוסים

נראה ממש טוב אם עושים עבודה מיקצועית

לפי דעתי שילוב של כפור כזה על הידית הילוכים עם מיכסה כמובן זה פשוט: ק ט ל נ י

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

אני אסביר לך

אז ככה אתה מנתק את החוטים מהסויץ' של הרכב ברנו מחברים 3 חוטים יחד בשביל שהמערכת חשמל תהייה פועלת ואת הרביעי (כתום) נוגעים ב 3 חוטים השניים ו זה מפעיל את הסטרטר

אצלי יש מתג אחד שמחובר ל 3 חוטים כשאח מנותק זה מדומם את המנוע ויש לזה מתג שעולה ויורד שמתאים למתח של 12 וולט

ולסטרטר מתג 12 וולט ירוק כזה אני חושב שראיתי פעם באינטרקום ישן של בניין ישן מתג כזה.

זה הכל.

אבל החיסרון הוא שכל אחד שניכנס לאוטו יכול להניע וליסוע הוא לא הדבר הכי טוב.

ועוד משהו אני לא חושב שיש חברה ביטוח שתבטח לך את האוטו כשזה ככה.

פורסם

אסף 123 אתה יכול לבטל את זה כדי שהסטרטר יתחיל רק כאשר הכפתור השני לחוץ ע"י ריליי, אצלי זה עובד מצויין.

צודקים כולם פה זה יותר גניב אבל אני שמתי כמה מערכות הגנה נגד זה וזה גם נחמד, מי כבר יכול להגיד שהאוטו שלו נדלק עם כפתור שעכשיו אני בקלות יכול לגרום לו להידלק עם השלט.

בקיצור אם לא הלך לך הסוויטץ אז לא צריך, אם הלך ואתה רוצה לחסוך אז תעשה את זה, אין לך מה להפסיד.

פורסם

עמי תודה לך אבל הרנו שלי בכוון למיזבלה כי אבא שלי קורע לה את התחת ככה שאני רק יכול לקוות שיגנבו אותה והוא יקנה לי אוטו אחר שיהייה בשבילי אז אצלי המתגים יושבים על הדש עם מדבקות (דימום מנוע) ו (סטרטר) ו על הלוח שעונים רשום "גנב יקר סע בזהירות וכשאתה עושה מהאוטו שלי באגי אל תישכח שאסור לחתוך את הגג כי אז השילדה תהייה חלשה בהרבה וזכור שהמערכת שלי עולה 8000 שקל ככה שאתה יכול למכור אותה במחיר טוב"

פורסם

דווקא אבא שלך קורע לה את התחת? מוזר אצלי זה הפוך, אני קורע לאוטו את התחת ואבא תמיד אומר להפסיק.

אם מישהו צריך עזרה בקשר להתנעה עם כפתור שישלח לי ה"פ אני מוכן להסביר לו את הכל.

פורסם

הכוונה שאבא קורע אותה היא שהוא נוסע איתה המון המון כי גנבו את האוטו שלו והוא מישתמש בשלי עד שיגיע לו האוטו החדש שלו ככה זה תמיד אני צריך את אבא עכשיו אבא צריך אותי ואני לא מיתכוון להגיד"לא" לאבא לאבא מותר הכל!

• תוכן חדש...