Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכבים 3 צילנדרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעבר היו לי כמה רכבים 3 צילנדר, וואלה לא אהבתי בכלל את רעש המנוע שנוצר מהם

האם כל הרכבים גם  החדשים עם 3 צילנדר עם הזמן אמורים לעשות רעש מעצבן(: ?

כי חושב ממש על טויוטה יאריס קרוס היברידית הבעיה שגם הרכב הזה עם 3 צילנדר

פורסם

הרעש הוא חלק אינהרנטי ממנוע בתצורה כזאת.

שני כלי רכב שבחתימה הם עם 3 צילינדרים שניהם עושים רעש אופייני תחת עומס. אבל ב-95% בנסיעות מנהלתיות אין רעשים מיוחדים.

(כמובן שבמובן הזה הוולוו הרבה יותר מעודנת מהיאריס קרוס)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מנסיון עם סיאט ארונה 1.0 - אם לא הייתי יודע, לא הייתי מנחש.

אין רעש יוצא דופן, ואין אפילו את הרעידות בסרק שמספרים עליהן פה ושם.

מנוע חזק יחסית ונעים לשימוש, ורק הגיר DSG קצת מעצבן, אבל מתרגלים מהר.

פורסם

תלוי איזה רכב, ברכבים זולים בקטגורית המיני, אתה שומע את המנוע ואת הרעידות, ברכבי סופר מיני, אתה בקושי מרגיש שזה 3 צילנדרים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני כשעה, yulianx כתב:

תלוי איזה רכב, ברכבים זולים בקטגורית המיני, אתה שומע את המנוע ואת הרעידות, ברכבי סופר מיני, אתה בקושי מרגיש שזה 3 צילנדרים.

זה אומר שבטופס בדיקה של המכונים

לא חייב שיהיה כתוב "רעש מנוע"  על 3 צילנדר כאשר מדובר על סופר מיני ומעלה?

כי תמיד יש את התירוץ של המוכרים "יש רעש במנוע כי זה 3 צילנדר ",וואלה אתה לא יודע אם הרעש נובע מתקלה או שבאמת ככה הרעש הטבעי של המנוע 

פורסם

רעש מנוע זה כסתח לרוב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...