Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב

אני מחפש רכב יחסית נדיר לקסוס gs250 שנתון 2013-2012.
ומתלבט מאוד בין שתי אופציות - ללכת על אחת שעברה 3-4 ידיים וכ 230 ק"מ בפחות או יותר המחירון או על אחת שמורה יד 2 עם כ 120 ק"מ אבל כ25 אלף מעל המחירון. הזולה יותר היא המאובזרת יותר.
המחירון אגב באיזור 40-45.
בגלל שאני מתכנן להחזיק בה במשך כמה שנים טובות, השמורה קורצת לי יותר. הבעיה היחידה שההגיון צועק עלי כמה זה לא כלכלי.
מה דעתכם?

פורסם

לדעתי האישית:

כדאי לשלם מעט יותר על רכב שמור שאתה רוצה אם תחזיק בה לזמן לא קצר.

רק שבמקרה שלך אתה מדבר על תוספת של יותר מ-50%. בעיני זה לא הגיוני לחלוטין.

או כמו שאומרים בערבית: א גרויסע נוי-נוי...

• רעיון טוב! 1

Life is a journey,

Enjoy the ride...

פורסם
לפני 50 דקות, aviaviavi כתב:

כמה המחירון המשוקלל של היקרה יותר?

כ45. אני מתכוון למחירון לוי יצחק, מחירון יד שתיים פחות או יותר כמו מה שמבקשים.
חלק מהשיקולים שלי הם הוצאות שאצטרך להוציא ב"זולה" יותר - ריפוד חדש/תקלות כאלה ואחרות בגלל הק"מ/חלקים מתכלים כמו בוקסות,בולמי זעזועים וכו'

פורסם

'מחירון' צריך לשקף מחיר ממוצע של רכב ממוצע. 

אם יש רכב מוזנח, שמחייב השקעה - הוא לא במצב 'ממוצע'.

אני בהחלא בעד לשלם יותר על רכב שמור ומטופל, אבל לא הייתי משלם 25.0 אשח מעל המחירון לרכב שהמחירון שלו הוא 45.0 אשח. יש גבול. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

הבעיה העקרית היא שבמקרה גנבה או תאונה אתה תפוצה לפי הערך במחירון וכל מה ששלמת מעבר יהיה הפסד נטו.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 12 שעות, 2jzns כתב:

כ45. אני מתכוון למחירון לוי יצחק, מחירון יד שתיים פחות או יותר כמו מה שמבקשים.
חלק מהשיקולים שלי הם הוצאות שאצטרך להוציא ב"זולה" יותר - ריפוד חדש/תקלות כאלה ואחרות בגלל הק"מ/חלקים מתכלים כמו בוקסות,בולמי זעזועים וכו'

כך בחשבון שגם השמורה כנראה תצטרך לעבור ישור קו מסוים-בסוםו של דבר שניהם בגילאי 9-10..

בכל אופן לשלם על לקסוס 25 מעל המחירון מוגזם מאוד.

פורסם

יש כמה תתי דגם וטווח המחירים שלהם נע בין 45 ל70 לשנת 2012.

האם דיברת עם מישהו מהמוכרים?

אתה יודע מה תתי הדגם?

ייתכן שהפער הרבה יותר קטן ממה שאתה חושב(מצד שני גם לא חסר הזויים שחושבים שהרכב שלהם הורכב על ידי מלאכים)

פורסם

אם אצליח להתמקח לאיזור מחירון יד 2 משוכלל - עדיין 15K מעל מחירון לוי יצחק. זו עדיין החלטה גרועה לדעתכם?
לצורך העניין מיאטות נמכרות גם בפי 3 מהמחירון שלהן, לצערי הדגם שאני מחפש יחסית נדיר.

פורסם

1. האם אתה מחפש דווקא את הרכב הזה?

2. האם אתה עוקב אחרי המחירים ויודע מה ריאלי?

3. האם אתה מוכן לקחת סיכון שבמקרה של תאונה תקבל מהביטוח פחות ממה ששילמת (נכון, כמו במיאטה)?

אם אתה רוצה דווקא אותו, המחיר סביר ביחס לשוק ואתה מוכן להסתכן במקרה (לא מאוד סביר) של תאונה - כנראה שזו לא החלטה מדי גרועה (לדעתי).

Life is a journey,

Enjoy the ride...

פורסם

אישית לא הייתי משלם כזה הפרש מהמחירון וכן הייתי מנסה להגיע לעסקה טובה לשני הצדדים.

בכל מקרה, זכור שזה שאתה משלם על רכב שמור לא בהכרח אומר שהוא כזה.

פורסם

עצה: שים לב שאתה משלם יותר בגלל שהרכב שמור ולא בגלל שהקילומטראז נמוך. יש לא מעט שמבקשים מחיר גבוה לרכב מוזנח רק בגלל שהק"מ נמוך.

נוסע בפריוס 2008

פורסם

אישית מכרתי תמיד מעל מחירון, ולא מעט מכוניות.

יש כל מני סיבות שכדאי להתחשב בהן - למשל רכב עם מידות צמיגים יקרות שאתה מקבל אותו עם צמיגים משובחים וחדשים שגם אתה לא היית מוותר עליהם. טסט לשנה. רכב שמטופל היטב ובקפדנות שיצא לאחרונה מטיפול גדול ויקר.

עבור מוכר של רכב כזה אין "רווח" ממכירת הרכב מעל המחירון. יש קפדנים שעצם המכירה לא תגרום להם להזניח או לתת משהו פחות מהרמה הגבוהה שהם מצפים. זה סטנדארט שמאוד רחוק ממה שהמחירון מתחשב בו.

לגבי מכוניות נדירות, הרבה פעמים המחירון פשוט לא קשור לכלום ואם הן שמורות הן מחליפות ידיים בעשרות אחוזים מעל מחירון. הביקורת על כך היא בד"כ על ידי כאלו שלא מחזיקים או יחזיקו כאלו.

פורסם

ההערה האחרונה נכונה בעיקר לגבי רכבים שאין להם חלופות.

רוצה מיאטה? תשלם, כי אין משהו אחר. הוא ייחודי.

לא יודע האם יש משהו ייחודי בלקסוס הזו על פני חלופות אחרות מאותה קטגוריה.

Life is a journey,

Enjoy the ride...

• תוכן חדש...