Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא שווה. נסה לדבר עם המוכר בגובה העיניים, או להביא 'ערס להשכרה’ שיעזור לך במו”מ.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
לפני 16 שעות, מיץ פטל כתב:

אישית מכרתי תמיד מעל מחירון, ולא מעט מכוניות.

יש כל מני סיבות שכדאי להתחשב בהן - למשל רכב עם מידות צמיגים יקרות שאתה מקבל אותו עם צמיגים משובחים וחדשים שגם אתה לא היית מוותר עליהם. טסט לשנה. רכב שמטופל היטב ובקפדנות שיצא לאחרונה מטיפול גדול ויקר.

עבור מוכר של רכב כזה אין "רווח" ממכירת הרכב מעל המחירון. יש קפדנים שעצם המכירה לא תגרום להם להזניח או לתת משהו פחות מהרמה הגבוהה שהם מצפים. זה סטנדארט שמאוד רחוק ממה שהמחירון מתחשב בו.

לגבי מכוניות נדירות, הרבה פעמים המחירון פשוט לא קשור לכלום ואם הן שמורות הן מחליפות ידיים בעשרות אחוזים מעל מחירון. הביקורת על כך היא בד"כ על ידי כאלו שלא מחזיקים או יחזיקו כאלו.

הסטנדרט הוא לא רכב שמטופל,עם צמיגים תקינים וטסט?

כלומר אם הרכב לא טופל,הצמיגים יבשים או שחוקים וטסט קצר הרכב לא ימכר מחירון אלא מתחת למחירון בגובה ההשקעה(או לא ימכר בכלל)

בתקופה האחרונה כל רכב נדיר ורכב שרואים בכל פינה בארץ נחשב לנדיר וצריך להימחר לפחות 10 מעל המחירון.

רכבים נדירים באמת מוצדק לשלם כמה שקלים מעל אבל עד גבול הטעם הטוב. אבל ההצדקה של הרכב מטופל או עבר טיפול גדול היא לא סיבה לשלם מעל, רכב מטופל זו סיבה לקנות(רכב לא מטופל סיבה לא לקנות או לקנות הרבה מתחת למחיר השוק).

גילוי נאות-אני בעל לקסוס GS300 ובעבר נציג מכירות של רכבים.

פורסם (נערך)

זה בדיוק הניואנס. "צמיג תקין" זה מקור לטווח פרשנויות. צמיג מישלן פיילוט ספורט 4S חודשיים על הכביש ו 1,000 ק"מ גם נכנס להגדרה... אבל מי שמבין את ההבדל, מבין.

ציינתי רכב נדיר והתכוונתי לנדיר. לא מצב נדיר של מאזדה 3, אלא ספורטיבית עם כמות יחידות מוגבלת שנמכרה באותו שנתון (עשרות בודדות למשל, או אף יחידות בודדות) - במצב הזה המחירון לא משקף שוק, אלא נוסחא כללית שלא בהכרח רלוונטית. 

עריכה אחרונה על ידי מיץ פטל
פורסם
לפני 17 שעות, 2jzns כתב:

בעיקר שילוב של הנעה אחורית ואמינות.. לא מכיר אופציה אחרת במחיר הזה

בתקציב נמוך יותר: IS250

בתקציב הזה בערך (מחירון 45+20 תוספת): G-37

כנראה יש עוד, זה מה שאני הייתי בודק.

Life is a journey,

Enjoy the ride...

פורסם
לפני 18 שעות, 2jzns כתב:

בעיקר שילוב של הנעה אחורית ואמינות.. לא מכיר אופציה אחרת במחיר הזה

תמתין בסבלנות לאחת אחרת זו דעתי.
לשלם 50% מעל המחירון עבור לקסוס IS250 יד 2 עם 120K ק"מ זה מוגזם לפי דעתי.

מיאטה זה לא לקסוס IS250. מיאטה היא רכב ספורט שנמכר במספרים קטנים מאוד.
תמתין בסבלנות לרכב ראוי יקח כמה שיקח.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

הכוונה היא ל 25,000 מעל המחירון המשוקלל (שמושפע מהק"מ והידיים)?

צריך סיבה מאוד מאוד טובה לשלם 25,000 מעל המחירון המשוקלל. בודאי כשמדובר ברכה שהמחירון שלו 45,000

לא נראה שיש לפות"ש סיבה כזו.

בסוף אבל זו שאלה שעליו לשאול את עצמו. נניח יחליט לא לקנות וישמע לאחר מכן שהרכב נמכר ב 22,000 מעל המחירון המשוקל.... האם יתבאס שלא קנה בעצמו?

כשקניתי רכב לפני 4 חודשים שילמתי 93 לרכב שהמחירון שלו היה 88-89. בהתחלה פורסם ב 105 ולאורך כחודשיים המוכר כיוון ל 100.

מאוד רציתי את הרכב כי בול התאים לי וזה רכב נדיר. לכל אורך התקופה הזו חששתי שימכר אבל ידעתי שאם ימכר ב 98-100 אתבאס אולי שלא אמצא כזו אבל לא אתבאס שלא שילמתי 98-100. כי זה יקר מידי עבורי.

כשירד למחיר 93 (בגלל מכה קטנה בפגוש ומועד טסטס שהתקרב...) קניתי מייד. כי אם היה נמכר במחיר הזה הייתי מתבאס שלא קניתי בעצמי. 

פורסם (נערך)

במחיר שהוא מבקש, איזה עוד אקסמפלרים מתחרים אתה יכול לקנות כשהם באותו מצב קוסמטי ומכני?

למשל אם אתה משווה לg37 , האם בכלל לשתיהן אותה צריכת דלק ואז אין מקום להשוואה.

GS250 אחרות, האם רובן עם ק"מ באזור ה200? האם שלו באמת נדירה?

נסה להציע לו נגיד 20% מעל המחירון המשוקלל. זה נשמע הגיוני.

לא ירצה, תמתין לרכב הבא.

עריכה אחרונה על ידי Coro

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

מה שבטוח אל תקנה את זאת עם ה200K.

לגבי אם המחיר של השנייה שווה או לא, זאת שאלה אישית. אתה צריך לחקור את השוק והאלטרנטיבות.

מחיר המחירון קובע את השיפוי במקרה ביטוח בלבד וחוץ מזה הוא לא מעניין.

אם אתה קונה לטווח ארוך, לא הייתי שוקל רכב עם מעל 150K.

קניתי לפני 3 חודשים רכב יוקרה מודל 2011 עם 132 אק"מ, אחרי שלמדתי את השוק הרבה זמן ואני יודע שהמחיר טוב. למרות שהרכב היה במצב מצוין, יישור הקו לרמה שאני רוצה עולה יותר מ15K.

תשווה את כדאיות הקניה מבחינת מחיר ומצב לאקזמפלרים אחרים עם ק"מ נמוך.

זאת עם הק"מ הגבוה סתם מבלבלת אותך.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תוכן חדש...