Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס״ד 

א. מעוניין לקנות פגו 208 2016-2018 

ב. ברגע סגרתי על רכב איך אני מבצע רכישה בטוחה :

1. לוקח את תעודת הזהות של המוכר  בודק שהיא משוייכת לבעל הרכב ? בודק שאין שיעבוד על האוטו ? (איך בודקים היטב ) 2. דרך חיצונית לבדוק שהרכב לא עבר תאונות קשות ?3. שלב התשלום אני מבצע העברה בנקאית מאיזה סוג ? מה עושים אם אחרי התשלום הוא נעלם ולא נותן את הרכב ? מה הבטוחות שיש לי ? 4. יש טופס אחר משפטי שכדאי להחתים אותו ? אשמח ללמוד מניסיונכם 

פורסם

הבנתי שצריך להחליף כל 4 שנים או 60 אלף קמ 

צריך שמן ייעודי וכו . כמו כן לבצע בדיקה מתי הוחלף לאחרונה … פגו גם נמכרים ממש נמוך ביחס לשנתון …

רצועת טייימינג זה סדר גודל 3k ל4 שנים זה לא דיל ברייקר….

פורסם
לפני שעתיים, Tonny Milfiger כתב:

בס״ד 

א. מעוניין לקנות פגו 208 2016-2018 

ב. ברגע סגרתי על רכב איך אני מבצע רכישה בטוחה :

1. לוקח את תעודת הזהות של המוכר  בודק שהיא משוייכת לבעל הרכב ? בודק שאין שיעבוד על האוטו ? (איך בודקים היטב ) 2. דרך חיצונית לבדוק שהרכב לא עבר תאונות קשות ?3. שלב התשלום אני מבצע העברה בנקאית מאיזה סוג ? מה עושים אם אחרי התשלום הוא נעלם ולא נותן את הרכב ? מה הבטוחות שיש לי ? 4. יש טופס אחר משפטי שכדאי להחתים אותו ? אשמח ללמוד מניסיונכם 

לך רק על דגם הדיזל. 

מי שקונה את הבנזין משחק באש.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

או על ה-GTi. אחד הדגמים הבודדים בשוק שהדגם הספורטיבי שלו גם הרבה יותר כייפי לנהיגה וכבונוס גם הרבה יותר אמין...

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
לפני שעתיים, redroze כתב:

לך רק על דגם הדיזל. 

מי שקונה את הבנזין משחק באש.

הדיזל הגיע רק עם תיבה ידנית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 10 דקות, yulianx כתב:

הדיזל הגיע רק עם תיבה ידנית.

מעולה, עוד רכיב שפחות מתקלקל.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
לפני 3 שעות, Tonny Milfiger כתב:

הבנתי שצריך להחליף כל 4 שנים או 60 אלף קמ 

צריך שמן ייעודי וכו . כמו כן לבצע בדיקה מתי הוחלף לאחרונה … פגו גם נמכרים ממש נמוך ביחס לשנתון …

רצועת טייימינג זה סדר גודל 3k ל4 שנים זה לא דיל ברייקר….

העניין הוא לא ה3k, העניין הוא הצורך בהחלפת מנוע אם הרצועה כשלה, דבר שקשה עד בלתי אפשרי לדעת מראש, וזה סכום משמעותי. 

פורסם
לפני 7 דקות, redroze כתב:

מעולה, עוד רכיב שפחות מתקלקל.

דווקא הגיר יפני אמין ומוצלח, השאלה אם פותח השירשור רוצה ידנית.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אוטומטי … אין לי כוח לחפש את הקלאץ 😂 

תראה מצד אחד 208  זולה משמעותית ביחס לשנתון מול רכבים אחרים . ואני יודע שאלדן נותנת 40אלף ק״מ או 3 שנים אחריות על רכבי יד שניה לא ירדתי לרזולוציות של החוזה עדין . אם אני ימצא משהו מתחת ל50 אלף זה בפרטי זה הימור מושכל לדעתי . אפשר להחליף כל 3 שנים גם אופציה הם בטח מתחייבים בטרייד…  

לפני 8 שעות, yairw כתב:

אתה משחק באש, יש סיבה למה המחיר נמוך, גם רשימת הפעולות שרשמת מעלה לא יבטיחו שלא תסבול

היה לך נסיון אישי רע עם פגו ? אולי צריך באמת לעשות סקר לגבי אנשים שיש להם את הרכב ולשאול מה הם חושבים בנוגע לכמות התקלות ברכב , כרגע יש לי גאמפי 5 שנים בלי תקלות שזכורות לי … אבל אני מכבד את דעתך פשוט הפיתוי גדול 

פורסם

היה לי ניסיון רע עם פז'ו, אבל הוא לא קשור לדגם הזה,

אני לא חדש פה, וקראתי לא מעט על אנשים כמוך, או שלא ידעו, או שנכנסו ביודעין לרכישה של רכב עם המנוע הזה,

בסוף הם באים לכתוב פה שוב, ולא משהו חיובי, בא לך להתעסק עם החלפת מנוע בעלות של הרכב?

• אהבתי 1

כבר חתמתי...

פורסם

הבעיה היא כזאת, אם בעבר הרצועה התפוררה ברמה שסתמה את משאבת השמן, זה יכל לגרום לפגיעה וצריכת שמן, במקרים מסוימים צריכה גבוה מאוד ובחלק החלפת מנוע.

לא לכולם זה קרה, אצלי למשל קקטוס עם 95 אלף ק״מ ואין צריכה בכלל-אותו מנוע.

לכן יש פה סיכון כי אתה לא יודע מה היה בעבר.

פורסם
לפני 12 שעות, yulianx כתב:

הבעיה היא כזאת, אם בעבר הרצועה התפוררה ברמה שסתמה את משאבת השמן, זה יכל לגרום לפגיעה וצריכת שמן, במקרים מסוימים צריכה גבוה מאוד ובחלק החלפת מנוע.

תודה על המידע אז אם יש צריכת שמן גבוהה זה מעיד על רצועת טיימינג תקולה בד״כ אז בקניית הרכב צריך לשים לב לזה 

לפני 12 שעות, yulianx כתב:

סיכון תמיד יש השאלה היא מה ההסתברות אם זה 5 למאה או 20 למאה יש הבדל . ואני מכוון לקמ נמוך בקניה  וממשיך לנסוע על קמ שנתי נמוך . 5 שנים עשיתי עם הגאמפי 30 אלף קמ בלבד . שום תקלות מין הסתם . אופציה אחרת שמעתי אני לא יודע עד כמה נכון אלדן נותנים אחריות 3 שנים על יד 2 .

אם אני קונה מפרטי הם מאבדים אחוזים גבוהים מהמחירון .לעומת חברות הליסינג שיהיו פחות גמישות אם הן נותנות אחריות 3 שנים 

לפני 13 שעות, yairw כתב:

היה לי ניסיון רע עם פז'ו, אבל הוא לא קשור לדגם הזה,

אני לא חדש פה, וקראתי לא מעט על אנשים כמוך, או שלא ידעו, או שנכנסו ביודעין לרכישה של רכב עם המנוע הזה,

בסוף הם באים לכתוב פה שוב, ולא משהו חיובי, בא לך להתעסק עם החלפת מנוע בעלות של הרכב?

סיכון מחושב הרכבים האלה נמכרים כמעט במחצית מהמחיר של המאזדה 2 לאותו שנתון . אופציה נוספת זה קיה ריו האצבק אבל הם כמעט לא מוצעים למכירה קמ גבוהה של קיה פחות מפחיד מקמ נמוך של 208? 

פורסם

אם יש צריכת שמן זה מעיד על מנוע שנפגע, הרצועה הנוכחית יכולה להיות חדשה.

אם לקנות יד שניה, זה רכב עד 4 שנים ועד 60 אלף בערך, ובעל היסטורית טיפולים מלאה.

• תוכן חדש...